Hver kvinne av mote har mange verktøy i sminkeposen for å skape den perfekte sminke. Blant sorten er et eget sted okkupert av stiftelsen, som i løpet av minutter, som om det er i magi, endrer utseendet, skjuler fine rynker og skjuler hudfeil.

Hvilken fundament er bedre

Å velge et fundament, som bare fokuserer på verdien, er feil. Først av alt må du være oppmerksom på de viktigste egenskapene til produktet og de individuelle egenskapene til huden din.

Hudtype

Sammensetningen av ethvert fundament er fokusert på egenskapene til huden - en tendens til fett eller tvert imot tørrhet, etc. For eksempel er oljefrie produkter egnet for fet hud, for tørr må du se etter krem ​​uten alkohol.

Fargepalett

Fargene på fundamentet skal være lik den naturlige skyggen. Makeup artister anbefaler å velge litt lettere enn naturlig. Selv om du nylig kan finne "smart" tonalkrem, som selvstendig tilpasser seg hudfarge.

tekstur

Konsistensen av fargetone kan deles inn i lys og tettere.Den første er perfekt for sommersesongen, den andre har en høy camouflageeffekt og brukes til kveldsmakeup.

Tilleggsfunksjoner

Moderne tonalressurser har et ekstra utvalg av muligheter. Disse inkluderer matting av huden, beskyttelse mot skadelige effekter av ultrafiolett stråling, løfteeffekt.

Topptoner vurdering

Det kosmetiske markedet er en av de mest velstående. Alt takket være jenternes lyst ser alltid perfekt ut. Vi tilbyr deg en rangering av tonalmiddel i mellom- og luksusklassen, som vil være et utmerket grunnlag for sminke.

Rimmel Match Perfection Foundation

Tonale grunnlaget for det berømte britiske merket Rimmel, som er kjent for å produsere mange utseendepleieprodukter. Kremens sammensetning er beriket med safirpigmenter, som gjør det mulig å tilpasse seg hudens skygge, dekker det med et lett og usynlig "slør". Dette er den perfekte kombinasjonen av budsjettpris og kvalitet, som ble verdsatt av tusenvis av jenter.

Foundation Match Perfection Foundation er det beste i sitt segment. Den kjente skjønnhetsbloggeren Olga Blik ga sin vurdering av verktøyet.

Vivienne sabo ton elixir CC crème

Det franske merket Vivienne Sabo plasserer Ton elixir som en SS-krem som kombinerer effekten av hudfarve og mild omsorg for den. Produktet inneholder hvetekimstrakt, vitamin E og hyaluronsyre.

Den kjente makeupartisten Vivien Szabo anbefalte dette grunnlaget for jenter som vil ha et friskt, strålende ansikt.

Ballett 2000 Super Sustainable

Budsjettverktøyet "Ballett" har stått tidstesten og er fortsatt en suksess. Kremet har en lav pris sammenlignet med importerte kolleger. Produktet er egnet for alle hudtyper, inneholder vitamin E, vegetabilske oljer og alkohol. Fargepaletten er presentert i naturlig, fersken og beige skygge.

Fordelene med kremet "Ballett 2000":

  • Lett å påføre og spre på huden, etterlater en fløyelsaktig, pulveraktig finish
  • har en nivelleringseffekt, gjemmer perfekt pigmentflett og peeling

Revlon 24 Hr. Colorstay Liquid Makeup Kombinasjon / fet

Siden utseendet på skjønnhetsscenen, Revlon 24 Hr tonal verktøyet. Colorstay ble bestselger og fortsetter å holde sin posisjon til nå. Tusenvis av fans av kremmet kalte det en flytende Photoshop.

Krem er tilgjengelig i to versjoner - for tørr, normal hud og fet, kombinasjon. Verktøyet har en viskøs, luftig tekstur som gjør den nesten usynlig i ansiktet. Huden blir matt og glatt. Kremet skjuler perfekt rødhet, alder flekker, peeling og andre mangler.

Stor pluss Revlon 24 Hr. Colorstay i en farget palett - 21 farger. Imponerende holdbarhet betyr og økonomisk forbruk.

Bourjois Healthy Mix Serum Gel

Ifølge produsenter er Healthy Mix Serum ikke bare et fundament, det er et uforglemmelig løpet av vitaminterapi, som vil gi hudtonen, gi den en sunn glød og velpleie utseende. Som en del av verktøyet er det ekstrakter av eksotisk frukt og bær. Dette gir krem ​​en deilig fruktig aroma som vant hjerte til mange jenter.

Perfekt Perfect Radiance

Allience Perfekt smart kan tilpasse seg hudfarge og type. Det er jevnt skyggelagt over overflaten av huden, uten å legge merke til grenser, maskerer små defekter på ansiktet perfekt.

Praktisk dispenser gjør det mulig å bruke verktøyet økonomisk. Kremet inneholder lysreflekterende partikler, noe som gir huden en merkbar liten utstråling. Allience Perfect er det beste verktøyet for daglig bruk. Den passer til normal hud, samtidig som den opprettholder naturlig sminke med naturlig farge og hudtone.

Max Factor Color Adapt

Det perfekte valget av jenter med fet følsom hud. Dette er en av de mest populære luksusprodukter. Den flytende konsistensen av kremet er tilpasset den individuelle hudtonen, inneholder ingen olje, gjemmer, men tetter ikke porene.

Verktøyet er presentert i 6 nyanser. Kremet ser naturlig ut på huden, virker og matter huden, lyser den.

Christian Dior Diorskin Forever Fluid

En lys representant for luksusklassen - den legendariske Diorskin Forever kan knapt kalles bare et fundament. Det er et luftfluid som er i stand til å tilpasse seg hudens individuelle egenskaper. Takket være tangekstrakt og akacieharpiks fukter kremen fuktig tørr hud, og kollagen med sink gir den ubehagelige glansen av fet hud.

Konsistensen av kremet glir, smelter. Det lar deg lage et tett belegg uten maskeffekt. Verktøyet er best påført med en børste Backstage fra Dior. Dette vil bli kvitt rødhet og uregelmessigheter, konsekvensene av post-akne.

Verktøyet varer lenge, men jentene må forsøke å vaske av Diorskin Forever. Det er umulig å vaske av kremet med en enkel hud, derfor er det bedre å bruke det profesjonelle verktøyet Diorskin Forever basert på hydrofil olje.

Å velge et grunnlag bestemmer du selv hvilken effekt du forventer av det. Det samme verktøyet kan ha flere motstridende egenskaper, for eksempel å jevne og matte huden, men det er dårlig å skjule flak og andre feil.

Stol på prisen og produsenten i denne saken er ikke verdt det - denne tilnærmingen vil ende i skuffelse. Å finne det perfekte fundamentet er bare mulig med hensyn til de individuelle egenskapene til huden din.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her