Innhold:

  1. Mote trender
  2. Gradient med rhinestones og glitter
  3. Vinkelgradient
  4. Gradient sommer manikyr
  5. Vintergradient
  6. Gradient manikyr med mønstre
  7. Fransk ombre
  8. Chrome-gradient

All den samme trenden i implementeringen av en gradient manikyr. Et slikt manikyr utføres med en gradvis grad av tone fra en farge til en annen. For mange er dette designet allerede betraktet som utdatert, men til tross for dette vil det være på listen over mest trend i flere år. Dette skyldes det faktum at hvert år gjør mesterne i neglelakk noen forbedringer i utformingen av manikyr. Gradient manikyr er subtilt kombinert med kvelden og hverdagens buer. Denne designen kan gjøres med metallisk lakk eller kombinert med teknikker som fransk, måne manikyr. Bruk av innredning i form av rhinestones, småstein, glitter eller mønstre er ikke utelukket.

Mote trender gradient manikyr

Når du utfører en gradient manikyr, kan du lykkes med å spille med fargeløsninger, som simulerer skarpe og jevne fargeoverganger. For å gjøre utformingen av marigold mer interessant, foreslår neglelærerne å utføre manikyr, ikke bare på en klassisk måte, men også ved hjelp av mønstre, abstrakte tegninger og blomstermotiver. Når du foretar en vertikal overgang, prøv å bruke så mange farger som mulig for å gjøre neglene lyse og stilige. Hvis du vil ha en moderat design, er det best å bruke klassiske nakenfarger. Denne løsningen kan suppleres med et mildt smil av fransk manikyr.

Gradient manikyr bruke rhinestones og glitter

Den fantastiske og uovertruffen gradienteffekten kan oppnås med glitterglitter. Når du søker etter en spesiell manikyrdesign for en spesiell anledning, foreslår stylister å legge merke til gradienten med tillegg av glitter eller rhinestones. Lysstyrken og ytterligere glans av innredningen vil være et elegant høydepunkt for ikke bare neglelisten, men også det generelle bildet. Den viktigste regelen for en slik manikyr er at alt skal være moderat. Glitter og rhinestones bør ikke være for mye. Innredningen kan dekoreres med noen få marigolds eller fullføre alt. Gradient manikyr med glitter utføres ved hjelp av ombre teknikken, som strekker glitter på neglen. Det største plusset ved slik neglelakk er at det tar litt tid å fullføre det, og det endelige resultatet er guddommelig. Denne manikyren er perfekt for hverdagens utseende og høytidelige utsalgssteder.

Design av neglene i form av en vinkelgradient

Nye interessante ideer gjør ikke kvinner til å vente lenge. Mer nylig har de mest populære designene for kjempegods blitt en gradient manikyr fra midten av neglen og en jevn hjørneovergang. Hovedfunksjonen i vinkelgradienten er at lakkstrengingen utføres diagonalt, og designet fra midten av neglen er gjort på en hvit base. På denne bakgrunnen kan du gjøre en overgang av mettet farge fra midten av neglen til slutten. Begge alternativene er en sofistikert løsning for stilig neglelakk. Denne uvanlige designen er veldig glad i mange jenter på grunn av designets harmoni og eleganse.

Gradient manikyr til sommer

Når du utfører en stilig gradient manikyr, er det umulig å ikke ta hensyn til tiden på året. Tross alt er sesongen svært påvirket av en passende nyanse for manikyr. For vår og sommer er det ingen begrensninger i det hele tatt. Her kan du bruke hele den lyse fargepaletten. Ikke vær redd for å kombinere fengende toner. Viktigst av alt, er de vellykket kombinert med vanlige bilder. Gul, rosa, krystall, lilla, blå, turkis og andre lyse sommerfarger står til disposisjon for fashionistas. Slike negleleker vil bli et reelt høydepunkt i en attraktiv sommerbue.

Gradient i den kalde årstiden

For kalde årstider er det best å endre fargepaletten på gradientmanikyren drastisk. Oppmerksomhet bør betales til kombinasjoner av fiolett, grønt, svart, vin eller blå farger. Også mister ikke relevans og universelle beige toner. Gradient manikyr vil gi jenta strenghet, sjarm og nåde.

Gradient manikyr med mønstre

Som en ekstra innredning kan du bruke forskjellige elementer, men de mest hensiktsmessige anses tegninger og mønstre. Luksuriøse mønstre på blank eller matt basis vil gjøre neglene mer elegante, elegante og attraktive. Om ønskelig kan du dekorere hver negle med tegninger. Men hvis du ikke vil overbelaste gradientdesignen, er det nok å dekorere en eller to negler. Ta gjerne krøller, blomster, kvister, fugler og andre tegninger. Alle ideer vil se fantastisk ut dersom de vellykkes komplementere buen til jenta.

Gradient manikyr i en tandem med en jakke

Restrained fransk manikyr kan varieres med en gradientbase. Å utføre et slikt design kan være i forskjellige nyanser.Hvis du vil ha en mer begrenset og beskjeden effekt, følg den monotone basen av en myk rosa nyanse, og fransens smil selv må brukes som en svak gradientovergang. Gradienten med en jakke kan suppleres og diversifiseres ved hjelp av tegninger, krøller eller skinnende steiner og rhinestones.

Chrome-gradient

Trendy krom, speil eller metall manikyr vil se annerledes ut, hvis det er gjort i stil med en gradient. Med denne manikyren, kan du fokusere på en eller flere av marigoldene, dekker dem med et speil gni. Et slikt design vil definitivt være i sentrum av oppmerksomheten, og kvinners hender vil skaffe sjarm, nåde og raffinement.

Gradient manikyr er en sofistikert og elegant løsning for et stilig og fasjonabelt utseende.

Denne neglekunst er perfekt kombinert med både sommer og vinterbilder. Med hensyn til fargeløsninger, her kan du fullt ut stole på dine personlige preferanser, fordi for gradienten er det ingen hindringer. Før et slikt design er veldig vanskelig å motstå, det er derfor det er så populært og etterspurt. Føl deg fri til å eksperimentere ved å legge til rhinestones, klistremerker, mønstre eller elementer av negativ plass og hold deg i trend.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her