Innhold:

  1. Hvordan lage en gylden fransk?
  2. Svart og gulljakke
  3. Hvit fransk med gull
  4. Rød og gulljakke
  5. Stilig fransk med gulldesign

Fransk manikyr ble fasjonabel i lang tid. Det er derfor mange jenter anser det for enkelt og banalt. Faktisk, årlig er det fasjonable nyheter, hvor du kan presentere en klassisk design på en ny måte. I 2019 bør du være oppmerksom på fransk i gullfarge.

Hvordan lage en gylden fransk?

Først og fremst, jenter lurer på hvordan akkurat det å lage denne eller den designen. I tilfelle av en jakke i gullfarge er alt ganske enkelt. Men mye avhenger av om du gjør en manikyr selv eller i salongen.

Vi anbefaler elskere av hjemme manikyr for å kjøpe metallisk lakk. Deretter på hele overflaten av negleplaten bør påføres nøytral tint. Det kan være rosa eller beige. Etter tørking må spikene på neglene være dekket med gylden lakk.Resultatet er et stilig, fasjonabelt manikyr på bare noen få minutter.

De som liker en mer uttalt, aktiv glans skal få glitter eller glitter. Først, bruk hovedfargen på neglene. Ved hjelp av en pensel eller prikker kan du overføre gnistene til neglene. Husk at i dette tilfellet er det viktig å bruke topplakk. Siden det vil forhindre flakering av gnister og sikkert fikse utformingen.

For å forenkle oppgaven med å opprette et slikt design, kan du bruke spesielle klistremerker. De har allerede form av en jakke. Derfor er det eneste som må gjøres, å overføre dem fra papir til spikerplate og, om nødvendig, trimme. Generelt ser dette designet ganske attraktivt ut. I tillegg vil prosessen med registrering av negler ta litt tid. Og dette er en solid vekt fordel i forholdene til det moderne tempoet i livet.

Det bør noteres en slik måte å lage en gulljakke, som folie. Denne innredningen gjør det mulig å oppnå et jevnt, spektakulært belegg på neglene. Hvis du ønsker det, kan du eksperimentere med det. Det vil si å gjøre belegget ikke bare glatt, men revet. Det ser utrolig vakkert ut og generelt forvandler den kjente designen visuelt.

Svart og gulljakke

Kanskje en av de mest populære fargekombinasjonene er svart og gulljakke. Og det spiller ingen rolle hvor mange nyanser skal brukes. Ofte er den svarte fargen basen, mens den gyldne nyansen brukes til å dekorere smilelinjen. På grunn av en så åpenbar kontrast, viser manikyr å være mettet, moderat lyst. Ofte er det valgt for ulike ferier.

Også, svart og gullfarge kan påføres smillinjen. Det vil si, svart farge fungerer som en base. En gylden lakk eller innredning er en aksent gjennom hele designen. Et slikt manikyr understreker sofistikering av bildet, så det gjøres ganske ofte.

Hvit fransk med gull

Ikke mindre populært er kombinasjonen av hvitt og gull. Manikyr med bruk er ofte mer beskjeden. Den er perfekt for milde og romantiske natur.

I tillegg er dette designet spesielt populært i sommersesongen. Faktum er at det går bra med mange bilder og er et ideelt alternativ for en ferie.

Ofte er dette alternativet valgt av bruden til bryllupet. På denne dagen vil hver jente alt for å gå perfekt. Derfor er alle detaljene i bildet tenkt ut bokstavelig talt til minste detalj.

Det viktigste i dette tilfellet er hvitt. I sin tur brukes den gyldne fargen bare som en aksent. Dette kan være en liten tegning, et strøk av spangler eller et fullt dekke av neglen på ringfingeren. I hver av alternativene viser manikyret seg å være festlig, men samtidig begrenset og konsistent.

Rød og gulljakke

En stilig, dristig jakke i rød og gullfarge er valgt av ikke alle jenter. Faktum er at en slik manikyr er spesielt lys og tiltrekker alltid oppmerksomhet. Derfor er det svært viktig å velge riktig kombinasjon av nyanser for ikke å gjøre det vulgært.

Dette alternativet blir ofte valgt for å feire nyttår, bursdag og andre viktige hendelser. Alt fordi han er ganske aktiv og ser bra ut som en aksent i bildet.

Stilig fransk med gulldesign

Som nevnt ovenfor kan mengden gull i designet være helt annerledes. Saken er, hvilken effekt du vil få.

Elskere av ikke for aktive design bør se på blonder design. Det antar tilstedeværelsen av tynne utsmykkede linjer i en liten mengde. På grunn av dette ser manikyret friskt og veldig originalt ut. Om ønskelig kan den suppleres med en liten mengde rhinestones.

Fransk manikyr kombineres ofte med en geometrisk design. I dette tilfellet er hovedparten hovedsakelig svart. Direkte tegning kan også utføres i denne skyggen. Gyllen farge brukes ofte bare som en aksent på neglene, hvor designet brukes.Takket være denne kombinasjonen er manikyret diskret, men samtidig lyst.

Andre alternativer er akseptable, så vær ikke redd for å prøve noe nytt. For eksempel, i stil med minimalisme, brukes hvitere oftere. På grunn av dette er designen som helhet nøytral og konsistent.

Som kjent er den klassiske jakken ofte kombinert med en blomsterdruk. I dette tilfellet er det også relevant. Delikate knopper eller store blomster vil kun utfylle design og gjøre det enda mer attraktivt. Og det spiller ingen rolle om det blir trukket for hånd eller brukt med klistremerker eller skyvedesign.

En av de mest ømme og romantiske betraktes som et mønster i form av sommerfugler. De ser utrolig vakkert ut med en jakke i gullfarge. Også, jenter foretrekker i økende grad å utfylle manikyret med et mønster i form av dyr eller et dyrutskrift. I dette tilfellet er det virkelig en harmonisk kombinasjon.

Fransk manikyr i gullfarge er et godt alternativ til klassikerne. Takket være de forskjellige mønstrene og ytterligere innredning, vil noe manikyr se stilig og moderne. Bli inspirert av ideene i samlingen av bilder og dristig implementere dem.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her