Hvilke trender i 2019 vil være mest relevante? Pastellfarger eller blomsterutskrift? Hva er de fasjonable stilene på kjoler? Hva synes du om trenden til herreskjorter i motley mønster? Sjekk ut de fasjonable buene 2019.

Dameklær og sko fra L'Autre Chose - stjerneutvalget av mange årstider

Tidløshet, høy kvalitet og feminin stil er kjennetegnene til mote 2019, som er helt i samsvar med det raffinerte italienske merket L'Autre Chose. Du vil sette pris på designsamlingene av klær og sko, noe som gjør at du kan lage et elegant og relevant bilde. Delikat silke i klær, ekte lær i vesker og sko blir din uunnværlige følgesvenn i den varme sesongen. La deg se anstendig ut i hver livssituasjon.

Fasjonable dameoveralls

Designet, signert av verdensberømte merkevarer, preges av en ekstremt gjennomtenkt kutt og oppmerksomhet til dekorasjon.Dette gjør de faktiske stilige overalls i svart farge, selvfølgelig mer enn en sesong, elegant medfølger deg i en rekke situasjoner. I modeller fra samlingen med tynne stropper, V-hals og brede ben, kan du se den karakteristiske kombinasjonen av italiensk kvalitet med en elegant fransk stil. Foretrekker allsidig klær for jobb og fest? Velg 2019 svart jumpsuit fra 100% silke.

Asymmetriske kjoler med et geometrisk, blomstermønster og etno

Denne sesongen ønsker uttrykksfulle modeller. Trendene i sommeren 2019 oppfordrer seg til å være uttrykksfulle og lyse. Mønstret kjole er nødvendig i denne sesongen. Hvis du er modig nok, kan du kombinere flere utskrifter i en stilisering. Se bilder fra catwalks og bli inspirert. En elegant silkekjole i flerfargete farger vil definitivt appellere til deg, og legger vekt på en fantastisk følelse av stil.

Summer 2019 Trender - saftige kostymer

Suits fylte den moderne kvinners garderobe for noen årstider, men i 2019 settes saftige fruktblomster til glede. Gul, fuchsia, plomme og muligens smaragdgrønn. Hvilken vil du velge selv? Når du har på deg en lys kostyme, vil du sikkert trekke utstående. Denne kostymen kan brukes på en naken kropp eller på en enkel topp og bluse.

Hvis du vil se mer imponerende, kan du stole på stilig tilbehør, for eksempel velour clutchposer med frynser og glidelås, som kan velges i forskjellige farger. Air kvast og delikate fjær - dette er hva designere spesielt elsker denne sesongen. Og ikke rart! Tilbehør, trimmet med frynser eller strudsfjær, legger til en unik sjarm og unikhet sammen.

7/8 lange jeans

Denne design jeansen glede designere et par sesonger siden, og siden da ikke vil gå til podiet. På sommeren sier fashionistas farvel til klassisk mørkblå denim og foretrekker lysblå jeans med høye midje, dekorative piler, scuffs eller kutt, noe som gir modellen en spesiell ekstravaganse.

Silkebluser med fritt kutt

Beige er en klassiker som ligner svart, hvit eller grå, men til 2019 ble det ikke gitt mye oppmerksomhet. Mote i år vil tilhøre ham. Beige jakker, kjoler, bukser, drakter, bluser eller skjørt i denne sesongen er kongens av gatene. Spesiell oppmerksomhet bør gis til de gratis bluser med påskrifter og mønstre på beige bakgrunn. Slike klær kan kombineres i brun, svart, terrakotta, hvit, det vil si vanlige bukser og skjørt. Flott kontor alternativ.

Strålende utbytte: metalliske shorts

Metalliske rester er relevante for flere årstider på rad. For eksempel vil gullkvinners shorts være høydepunktet i sommer. De vil gjøre bildet mer interessant og rik, spesielt for varme sommerfester. Strålende materiale vil bli harmonisk kombinert med en rolig monofonisk topp, og stilett sandaler gir stilen en endelig glamour effekt.

Mote trender 2019 for menn

I de siste årene var det lett å se et visst samlingsstempel i gamle dager, noe som ble gjenspeilet i forslagene til etterfølgende motehus og klærprodusenter. Forbrukerne likte referanser til klassisk eleganse og trender for noen tiår siden.

bukser

Nylige trender vil appellere til elskere av romslige bukser, samt mer passende stiler. Moteverdenen kan ikke bestemme seg for bare en av disse beslutningene, noe som er tross alt bra for hver mann. Blant de brede buksene, som mange anser å være treff i år, bør det tas særlig hensyn til monterte modeller. Avhengig av personlige preferanser, kan bukser ha et fritt kutt av ben som faller på sko, eller være smale og forkortede. Til glede for mange menn, er den smale mote på bukser ikke lenger så stram som noen årstider siden. I år er blant de nyeste forslagene en modell med et kutt.Du vil ha et utvalg av bukser i et bredt spekter av farger og motiver som er svært populære blant moderne dandier.

Jakker og drakter: For elskere av klassisk og moderne

Variety er også en funksjon av de nyeste designene av jakker og drakter. Det er ingen tvil om at retro mote lenge har erobret verden. Men i tilfelle av kostymer, er dette spesielt sant. Den klassiske og ekstremt elegante kuttet, som om den er tatt fra fortiden, er utførelsen av mange menns drømmer. Jakker med brede lommer, bukser med to piler og dekorative trim vil bli veldig fasjonable igjen. Selvfølgelig, i en litt oppdatert utgave, tilpasset brukerens personlige behov.

Men i år blir alle lån fra sportswear feiret i triumf. Overdimensjonerte jakker og avrundede ermer med sterk aksent, samt fravær av store restriksjoner på fargene og mønstrene som brukes. Dette er de vanligste egenskapene til menns jakker og dresser denne sesongen.

Skjorter som passer til vår tid

Klassiske skjorter i år gjennomgår også metamorfose og suppleres med mange interessante elementer som gir dem originalitet. Derfor vises attraktive applikasjoner og dristige mønstre på dem. Mange modeller av skjorter i 2019 er laget av en kombinasjon av forskjellige materialer, har store kutt, og er også supplert med interessante, langstrakte ermer.

Kvinner og menns mote hvert år er fylt med nye ideer når det gjelder design og farger. Men klassikerne og elegansen forblir alltid relevante. Velg produkter fra dyre og edle stoffer, velprøvde merker som er berømte for deres perfekte snitt og presisjonsdetaljer.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her