Innhold:

 1. Rett jeans
 2. Jeans i rapper stil
 3. Hip hop-modeller
 4. Bred flakk
 5. Revet jeans
 6. Amerikanske kvinner
 7. Jeans med høy midje
 8. Senket jeans
 9. Velg lengde
 10. Trendy farger og nyanser
 11. Hva kan jeg ha på med brune jeans?
 12. Sko med brede jeans

Jeans i mer enn ett år er fortsatt den mest populære og ettertraktede delen av kvinners garderobe. I dag vil enhver dame kunne velge den optimale modellen som passer for hennes figur. Denne sesongen brede jeans i ulike nyanser og modeller er på mote. Et karakteristisk trekk ved brede kvinners jeans - dette er et ben som passer pent på beinet, men passer ikke til det. I vår artikkel vil vi snakke om de mest fasjonable trenderne i brede kvinners bukser.

Rett brede kvinners jeans

Rett brede kvinners jeans er en populær modell, hvis benbredde er like bred nederst og på toppen av buksene. Disse jeansene kan være både høye og med lav midje.Bemerkelsesverdig, en liten skødesløs, men samtidig elegant, bred, straight jeans ser tucked opp til nivået av ankelen.

Store kvinners rapper jeans

Store kvinnelige rapper jeans er en modell med vekt på bred ben med en veldig lav og lav midje. Og for å gjøre det lettere når du går, blir beina samlet på bunnen med et gummiband eller mansjetter. Et vakkert belte dekorert med nagler for eksempel vil bidra til å understreke skjønnheten og individualiteten av rapper-brede jeans. Bukser er dekorert med effekten av oppkast, scuffing, mange nitter, glidelås, snørebånd og bånd. Disse jeans er de som foretrekker gate og fri stil.

Brede hip-hop kvinners jeans

Brede kvinners hip-hop-jeans er en brede benbuksemodell, avsmalnet til hodet. Denne modellen av jeans er perfekt for damer med store hofter, fordi det gjør figuren sjarmerende og uimotståelig. En skjørt skjorte, T-skjorte eller vev vil bidra til å forbedre effekten. Hip-hop-jeans er veldig populære blant unge kvinner.

Kvinners brede buede jeans

Store kvinners flared jeans - en modell av kvinners jeans, som i mer enn ett år har en ledende posisjon i kvinners garderobe. Jeans har flere flared alternativer: på bunnen av beinet, fra hoften eller fra kneet. Disse jeans er et allsidig alternativ for å skape et fasjonabelt og stilig kvinnelig bilde.

Ripped wide women jeans

Ragged dekor i dag finnes i forskjellige stiler og modeller. Disse kvinners jeans kalles også hippier og kjærester. For å skape en vakker og stilig bue, legg til rippede jeans med blonder eller en kort jakke.

Amerikanske brede kvinnelige jeans

Amerikanerne er en modell av jeans, som vil gi enkel bevegelse og komfort. Denne modellen av jeans har sine egne spesifikke funksjoner. For eksempel er stoffet for amerikanske kvinner valgt stramt og veldig sterkt. Tilstedeværelsen av spalt langs lengden på beinet og døråpningene er obligatorisk.

Store kvinners jeans med høy midje

Store kvinners jeans med høy midje - en fin måte å understreke skjønnheten i figuren. Spesielt flott, disse buksene ser ut med en tucked hvit eller rød skjorte. For å lage en festlig bue, er jeans med et bredt beltekorsett perfekt. Et slikt belte, dekorert med snøring eller nagler, skaper et virkelig overbevisende bilde. Brede hæler med høyt midjeformede sko med hæl eller kiler, og for å lage en uformell bue for enkelhets skyld, plukk opp myke kilesko.

Wide Women's Jeans With Low Waistline

Lavblå brede jeans anbefales for damer med en ideell del av kroppsform, siden passformen til buksene passer under hofter. Hvis du ikke er eier av den perfekte figuren, velg bukser med en gjennomsnittlig passform. Denne sesongen anbefaler moderne designere brede jeans med lav midje, dekorert med broderi.

Valget av brede jeans med høy eller lav midje avhenger av typen kvinnelig figur.

Velg brede jeans i lengden

Disse buksene vil gi bildet en spesiell chic, det viktigste er å vite hvordan å gjøre takler riktig og vakkert. Stram bukseputen to ganger med omtrent tre centimeter, og trekk dem forsiktig mot deg. Denne metoden for å lage mansjetter brukes til nesten alle modeller av brede jeans, unntatt flared. Korte brune jeans er perfekte for damer med en slank perfekt figur. Hvis du forkorter lengden på brede modeller av jeans, legg så visuelt volum til kvinnens lår. Men langstrakte modeller med brede jeans bør velges to centimeter lengre, da vil disse buksene se nydelig ut med sko med hæl eller kiler.

Trendy farger og nyanser av brede kvinners jeans

Moderne mote dikterer sine egne regler og i dag, i tillegg til de klassiske nyanser av brede kvinners jeans, lyse jeans eller tvert imot, beroligende pastellfarger ser stilig og attraktiv ut. Klassiske nyanser inkluderer mørk denim, indigo og lyseblå. Disse nyanser vil alltid forbli i trend.Men som nevnt ovenfor står mote ikke stille, og derfor er ikke-standardfargevalg for brede jeans i dag veldig populært. Her er det nødvendig å markere slike farger som askegrå, gul og mørkegrønn. Men fargen på elfenben eller hvitt er tegn på raffinement og femininitet. Hvis du trenger å visuelt lage en slankere figur, velg brede jeans på mansjetter med svart farge.

Hva kan jeg ha på med brune jeans?

For å skape et vakkert og attraktivt bilde med brede jeans er det nødvendig å observere flere forhold. For å understreke skjønnheten i figuren og å fokusere på jeans, velg toppen, passe figuren. En smal kjole skjorte er en perfekt passform for brede buede jeans. En slik bue er godt egnet som et daglig eller kontoralternativ. Et annet tips når du lager et bilde: vekten skal være på jeans, så velg toppen enkel, og tilbehør og andre ting skal bare fungere som et supplement. Enkle t-skjorter og klassiske skjorter vil gjøre en fantastisk jobb. En bred jeans med elastikk uten glidelås og glidelås passer perfekt til en enkel T-skjorte eller T-skjorte.

Sko med brede jeans

Stylister anbefaler brede jeans å velge enkle versjoner av sko. For eksempel moccasins, sports tøfler, sandaler eller ballett leiligheter. For kaldt vær er sko med snøring perfekt. Og vakre sko på plattformen i kombinasjon med lange lange jeans vil visuelt forlenge beina og den generelle veksten.

I dag kan en rekke modeller og farger med brede jeans tillate hver kvinne å skape et uimotståelig og unikt bilde. Brede jeans - en del av kvinners klær, som må være i klesskapet til hver.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her