På grunn av det store utvalget av tatoveringer, kan alle velge det perfekte alternativet for seg selv. Noen velger uvanlige mønstre i en geometrisk stil, mens andre ser nøye på de eksakte bildene av ulike dyr, fugler eller mennesker. Selvfølgelig har hver tatovering sin egen betydning. Men noen ganger er det bedre å ikke skjule det bak bildet, men å formidle det i form av en påskrift. Dette alternativet blir oftest valgt av jenter for seg selv, og overfører et uttrykk som er betydelig i sitt liv til kroppen deres.

"Men uten mørke vil vi aldri se stjernene"

"Vær modig, gå der du har det bra"

Regler for å velge et sted for å bruke tatoveringsinnskrifter

Tatovering er en annen måte å understreke din individualitet og attraktivitet på. Det er derfor denne typen kunst har vært populær i mange år. Forresten, noen ganger er en tatovering en god løsning, takket være at du kan maskere arret fra operasjonen. Hvis dette er tilfelle, må du kontakte legen din før prosedyren.

"Hun flyr fløyet med mot"

"Jeg bærer ditt hjerte i min"

"Hun trodde på seg selv, med denne troen levde hun"

Det bør bemerkes at det er svært viktig å velge riktig område for å bruke en tatovering i form av en påskrift. Det er derfor vi vil vurdere funksjonene ved å søke på hver av dem mer detaljert.

"Du er i mitt hjerte"

"Jeg vokser fortsatt"

Skuldre og armer

Kanskje det mest populære stedet for en tatovering i form av en påskrift kan kalles nettopp skuldrene og armene. For eksempel er store påskrifter ofte laget på skulderen eller med et stort antall ord. Faktisk kan dette området plasseres tatovering av hvilken som helst skrift og størrelse.

"Jeg har en hel verden"

"Livets glede"

"Å leve. Å elske latter "

"Det vil passere også."

Når det gjelder håndleddet, sett på det minimalistiske alternativer. Dette gjør at hun kan skjule om nødvendig under klokken eller brede armbånd.

"Live en dag"

"Hvem frykter jeg"

"Hva Gud forenet, mannen vil ikke dele seg."

"Dette er bra"

Til tross for den store populariteten til denne sone, anbefaler erfarne mestere fortsatt ikke tatovering på den. Faktum er at huden ofte blir påvirket av sollys, noe som betyr at mønsteret kan endres over tid. Men du bør ikke bli opprørt, fordi du kan få ham tilbake med hjelp av korreksjon.

"Tro din kamp"

"Alt som ikke er gjort, alt er for det beste"

"Brave"

"Smile"

Tatoveringen på ankelen, foten og ankelen ser veldig attraktiv ut. Ofte velger jentene denne sonen for små setninger eller supplerer dem med små mønstre. Dette er en veldig fin måte å dekorere et elegant kvinnelig ben på. Men det er fortsatt verdt å merke seg at for mange kan prosedyren være svært smertefullt. Dette skyldes at huden i dette området er ganske tynn og nær benet.

"Det viktigste er lojalitet, ikke utseende"

"Elsker meg mer"

"Fearless"

"Du er min sol"

"Ro. Mot. visdom "

"Familie"

En av de mest populære områdene for tatoveringsinnskrifter i jenter er hip. Dens størrelse lar deg sette en ganske stor tekst, så noen selv velger hele diktene. I tillegg, hvis du plasserer påskriften riktig, kan du understreke hoftenes vakre bøyelinje.

"Men uten mørke ville vi aldri se stjernene"

Den ubestridelige fordelen av en tatovering på denne sonen er evnen til å gjemme det om nødvendig. Og også det faktum at nivået av smertefullhet i prosedyren er mye lavere, i motsetning til andre steder.

"Brave break ikke"

«Hun trodde på seg selv ...»

Tatovering på skulder og rygg ser alltid veldig attraktiv ut, uavhengig av størrelse. Ofte er prosessen med å bruke en tatovering i disse områdene ikke altfor smertefull, noe som er et kraftig argument for mange jenter.

"Jeg tilhører familien min"

"Hun bodde, lo, elsket og forlot 1936-2016"

Tattoo bildetekster: Hvordan velge et språk?

I flere år, blant fremmedsprogene, er lederen påskrifter på latin. Til tross for at dette språket ikke brukes i helhet og anses som død, velger mange fortsatt det. Kanskje fordi det bidrar til å skjule verdien av tatoveringen fra utenforstående.

"Kjærlighet erobrer alle"

"Husk om livet"

Men i alle fall er det verdt å velge bare det alternativet som personifiserer, motiverer, minner om viktige hendelser eller livsmål. Noen velger setninger om kjærlighet, selvutvikling eller livets tålmodighet. Du må være sikker på at denne setningen etter noen år forblir relevant.

"Flyr på sine egne vinger"

"Flyr på sine egne vinger"

Det nest mest populære språket for tatoveringsinnskrifter er engelsk. De fleste studerer det, så vær sikker på at det ikke vil fungere for å skjule meningen. Den eneste måten er å velge et sted som nesten alltid er under klær.

"Etter så mange år?", "Alltid"

"Alt som ikke er gjort, alt er for det beste"

"Gud har skadet våre hjerter for å bevise for oss. Han tar det beste. "

"Lykke er ekte når det er vanlig"

"Glem risikoen og godta konsekvensene. Hvis dette er hva du vil, så er det verdt det! "

"Følg ditt hjerte"

Når det gjelder betydningen, velger jentene i dette språket oftest setninger som er knyttet til kjærlighet, lidenskap, moderskap. Du kan også ofte se en tatovering som personifiserer livsverdiene til en person. For eksempel familie, kjærlighet eller navnet på en kjære. Svært ofte blir de ledsaget av de tilsvarende tallene for minimumsstørrelsen.

"Seier i mine årer"

"Forholdet til sjelen med et brennende hjerte"

"Jeg elsker deg uendelig"

"Det vil passere også."

Hvordan velge en skrift?

Mange tror fortsatt at det viktigste er å velge en setning eller et ord som passer for dem. Selvfølgelig er dette av stor betydning, da tatoveringen blir brukt på kroppen for livet. Men for at det skal se veldig attraktivt, må du velge riktig skrift og bestemme størrelsen og stilen. Husk at mye avhenger av språket der du har valgt innskriften, samt plasseringssonen.

"Flyr på sine egne vinger"

"Lag deg selv"

"Courage"

For å takle dette raskere, kan du be om hjelp fra mesteren som vil gjøre tatoveringen for deg. Se katalogen over verk, blant annet det er definitivt noe verdt. I tillegg vil en erfaren spesialist fortelle deg hvordan det valgte uttrykket vil se bedre ut.

"Først elsk deg selv"

"Husk hvem du er"

"Vær glad"

"Du er begrenset til rammen du satte for deg selv"

Den neste måten er å bruke nettsteder med muligheten til å velge en skrift for tatoveringen. Forresten, i mange butikker er denne tjenesten gratis, takket være det du raskt kan finne riktig alternativ.

"Lords"

Hun vil hviske klokt ord til meg: "Så vær det" (The Beatles "La det være")

"Rett sted. Rett tid

"Jeg er fordi du er"

Hvis du har talent av en kunstner eller er engasjert i bokstaver, kan du selvstendig avgjøre hva du trenger. Vi anbefaler at du bruker en skisse til det valgte området for å sikre at dette alternativet passer perfekt.

"Mørkeste av alle før gryningen"

"Jeg var hans engel. Nå er han min "

"Å studere"

Etter at du har valgt alt, melde du på en høring til mesteren, hvem vil fortelle sin mening og kanskje gi deg noe interessant.

"Always"

"Stol uten grenser"

"Nok med meg"

Tattoo lettering bilde

Mange jenter vil få en tatovering. Noen tviler på behovet for dette ønske, mens andre ikke finner for seg selv den perfekte setningen eller skrifttypen. Det er derfor vi plukket opp flotte alternativer, blant annet vil du definitivt finne noe som passer.

"Pust"

"Det vil passere."

"Hva som skjer"

"Du beskytter meg, jeg beskytter deg"

"Følg stjernene"

"Elskede"

"Du er min sol"

"Født å være lykkelig"

"Hvem er du"

"Før og etter"

"Jeg elsker deg"

"Vår forbindelse er evig"

"Ikke drøm om livet ditt, leve drømmen din"

"Jeg er din. Du er min

"Vær rolig"

"Himmelen er høyere enn meg. Jorden er under meg. Brann i meg. "

"Min del er for alltid"

Valget av tatoveringer i form av påskrifter er slående variasjon. I tillegg, i motsetning til realistiske tegninger, kan du alltid finne et unikt alternativ som passer for deg. Det kan bare være ett ord, en setning eller en stanza av ens egen ytelse.

Liker du tatoveringer i form av påskrifter?

1 KOMMENTAR

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her