Mange målrettede kvinner foretrekker kort hår til et langt hår for en gutt. Og dette har sine fordeler:

  • For det første vil denne frisyr aldri føre til problemer, klamrer seg til fremmedlegemer;
  • For det andre er håret ikke forvirret;
  • For det tredje kan de lett og lett kammes når som helst og hvor som helst, og kvinnelige fingre kan lett tjene som en kam;
  • For det fjerde fornyer en kort frisyre en kvinne i et par år, gjemmer noen feil og legger vekt på hennes dyder.

Mange tror at det med kort hår er lite sannsynlig å lage en nydelig frisyre, og de vil gå galt. Takket være vårt innlegg med praktiske tips, anbefalinger og bilder av fasjonable kortklipp og styling, kan du ikke bare se fantastisk ut og ha et nytt utseende hver dag, men også få sjansen til å bli en Hollywood-diva.

Kort hår er stilig

Med hjelp av nye hårklipp for kort hår i 2018, kan du forandre deg uten anerkjennelse. Det viktigste er å velge den nye stilen og lage et nytt bilde.

Vi tilbyr de mest relevante og stilige hårklippene i det kommende året.

Ryddig og gradert bob

En barnslig disheveled frisyre kan gjøres etter en kort hårklipp. En forkortet bob vil bringe til liv selv de mest skadede hårendene. Svakt og tynt hår vil bli gledelig med dette trendy hårklippet. De viktigste trendene i fasjonable hårklipp for kort hår - 2018: Putt svart hår, disheveled og dristig styling.

Blondie med ultra korte krøller

Lyset kort hår er den siste sesongen - 2018. I de senere år velger kjendiser ofte vakre hårklipp som ser interessant ut i styling og åpner en perfekt fantasiflug i lyse versjoner: mørke røtter som blir jevnt til gyldne blonder; spektakulære aske i kombinasjon med prangende lyse fargetoner. Slike interessante farger i den kommende sesongen er veldig populær kombinasjon av krøllete og rett hår.

Hagesnekke

Et av de alternativene som ledende frisører og stylister tilbyr oss i 2018, er ultrashort hårklipp som tillater lange smekk. Ikke forveksle dem med en piksel haircut. I utseende - dette er hår, ikke lenger enn ett centimeter! I et ord - en pinnsvin. Eksperter er enstemmige etter deres mening: slike sjokkerende hårklipp bør kun utføres i lyse farger. Smolny kort hår gir et krigslignende utseende, og blondiner skaper et mykere og mer feminint utseende. Et flott alternativ for en forretningskvinne.

Tomboy stil

Careless asymmetri er en av de nye trenderne i 2018. Milled hair tips, chic volum på baksiden av hodet, tykke smekk vil tillate deg å bruke litt tid på hår styling i Tomboy stil. Den grunnleggende regelen for styling slike frisyrer - ruffled og økt shaggy. Forskjellige nivå guttlige hårklipp for kvinner gir mysterium og ultramoder, spesielt til eiere av rett hår.

Monotone og lyse hårklipp garcon

Hit nummer 1 i 2018 - haircut garcon i en lys monotone farge: fuchsia, gulrot, turkis. Tonet blondt hår med høydepunkter i pastellfarger er tillatt. Kvinners hårklipp garcon - en harmonisk kombinasjon av styrke og mod med hint av fransk sjarm og raffinement. Egnet for kvinner som ikke er eldre enn 25 år.

Bob-caret styling bryter stereotyper

Hvis du vil ha noe originalt, så stopp ditt valg på en bobbil med uvanlig styling. Bright unikt bilde du er garantert. Men husk å fjerne lengden, du åpner for å vise feil i utseende.

Bølget torg

Du kan bringe noe nytt og uvanlig inn i hverdagen ved hjelp av uvanlig hår styling. Grunnlaget for bølgetorget er praktiske og vakre krøller med krøller. Spesielt effektiv på bølgene, se farget hår ved hjelp av teknikk av shatush eller balajazh. Ikke bare for en spesiell anledning, men også i hverdagen, vil et bølget torg få deg til å se annerledes ut hver gang: provoserende, romantisk, forførende, fet, elegant, attraktiv og enkel.

Haircut-siden

Allsidighet og fasjonable bilde skaper en frisyr i retrostil. Den klassiske siden vil tillate eieren å skinne blant annet for å bli minneverdig og stilig.

Fasjonable hårklipp sesson

I 2018 blir frisyre sesson i den nye versjonen av utførelsen på kort hår populært. Denne frisyren sprer hverdagslivet, gjør den kalde regntiden ikke så kjedelig og grå. Ny interessant frisyr sesson vil være i stand til å få en kvinne til å føle seg lykkeligste i verden, uansett hva.

Kare "Isadora Duncan"

Fasjonable styling i stil med la Isadora Duncan er et provoserende og kardinal svar på den luksuriøse stylingen, stilisert til mote på 20-tallet. Denne frisyren krever et minimum av innsats, maksimalt ønske og fantasier. Dessverre passer det ikke til de skjønnhetene som unngår lys øye sminke.

Tricks ordentlig omsorg for kort hår

Du kan ikke argumentere for at en person kan bli bedømt av frisyren. Og en kort hårklipp gir deg ikke fri fra hyppig vasking, strammende masker og bevaring av riktig form og utseende.

I dag deler vi profesjonelle hemmeligheter for profesjonell omsorg:

  1. Bruk sjampo og balsam som passer for hårtype.
  2. Tør håret ditt riktig: unngå plutselig varme.
  3. Komb på vitenskap: en tre eller stump kam. Kast en billig plast kam.
  4. En gang i uken, planlegg en helg for håret. Påfør en oppstrammende maske som bidrar til å kjempe for den perfekte frisyren.
  5. Opprettholde en sunn hodebunn ved å fukte og konsumere de nødvendige vitaminer og mineraler.

Vi håper at våre enkle anbefalinger vil bidra til å avgjøre valg av hårklipp for kort hår i 2018 og presse for å møte med en profesjonell frisør. Faktisk er det noen ganger vanskelig å gjøre noe vakkert og originalt hjemme.

Vi gleder oss til dine kommentarer om temaet korte hårklipp og opprettelsen av ekstraordinære, individuelle og radikalt forskjellige og originale buer.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her