Klar til å eksperimentere med nyanser? Vi vil snakke om 7 skjønnhetstrender vår og sommer i 2019, og en dekorativ linje fra Yves Rocher vil bidra til å skape et bilde for den nye sesongen.

Perfekt justert tone i ansiktet med naturlig utstråling - mastikk for naken sminke. Og det er fortsatt aktuelt om våren og sommeren 2019. For å korrigere spor av tretthet i ansiktet, vil røde og mørke sirkler under øynene hjelpe korrigere, og skjulere med lysreflekterende partikler vil gi en liten glød til huden. Ikke vær redd for å "overbelaste" huden. Høyverdig verktøy er helt vektløs på ansiktet, skaper ikke effekten av filmen og ruller ikke inn i klumper selv på slutten av dagen.

Teknikk "maskering"

Korrigator "Null ulemper" Stiftelsen "null feil" 14 timer. Concealer "Shine and youth"

  1. Proofreaders har en mer tett tekstur, så de blir brukt først. Velg problemområder: rødhet, rosacea, utslett, pigmentering, fregner. Og en liten hemmelighet: en beige blyant korrektur er et virkelig universelt middel.I tillegg til å skjule feil, kan den brukes som primer for lepper og øyelokk.
  2. Deretter bruker du et tonal rammeverk for å justere hudfargen. Bruk svampen - på denne måten vil produktet jevnt dekke hele ansiktet, og fingrene forblir rene.)
  3. Concealer - etterbehandling scenen. Påfør det på området av nedre øyelokk og øynets indre hjørner. Bland godt.

Tykke øyenbryn

Trenden for tykke naturlige øyenbryn ble introdusert av sminkeartisterne Bottega Veneta og Gucci tilbake i 2015. Keira Knightley og Natalya Vodyanova ble fremtredende representanter for det vanlige. Og de tykke øyenbrynene til Cara Delevingne fikk knapt mindre verdens berømmelse enn deres eier.

Sesongen 2019 fortsetter trenden: minimum pincet og klare linjer - maksimal naturlighet i former og nyanser. En myk blyant med en børste vil bidra til å gi uttrykksfullhet til naturlige øyenbryn.

Mekanisk øyenbryn blyant

Øyenbryn blyant

Linjens retning når farget øyenbryn skal være fra bunn til topp. Unngå å tegne klare linjer på huden - en slik panne i dagslys vil se unaturlig ut, noe som skaper effekten av en dårlig tatovering. Bedre å la det være lysslag med forsiktig skygge.

arrow

Denne sesongens skjønnhetsbombe er galne skyttere. De fokuserer ikke bare på øynene, men øker også øyelokket visuelt. Mini løft på bare et par minutter. Se hvor godt de hvite og sorte farger i kontur eyeliner i Gigi Hadids sminke er kombinert. Lyslinjen skaper en glødseffekt, og de splitte tipsene på pilene gjør det kattlignende utseendet magnetisk.

Resten av øyesonen (øvre del av øyelokk og øyenbryn) blir uberørt for ikke å overbelaste bildet visuelt. Og du kan lett berøre leppene med en rosa eller pearl shine.

Vanntett eyeliner for øyekontur ("Golden" skygge)

Eye pencil "Intense color" (skygge № 5 "Purple Iris") Glitter Care Lip "Virtuosity Shine" (skygge nummer 02)

øyelokkene

I våren sminke kan du se alle regnbuens farger, så du bør ikke begrense deg selv når du velger nyanser av øyenskygge. Et vinn-vinn-valg for et romantisk utseende - en nyanse av sakura-farge. De er spesielt egnet for brunetter eller jenter med mørkbrunt hår.

Hvis denne løsningen virker litt for mye, kan du dempe skyggen ved å blande rosa med lilla eller lysebrun i midten av øyelokket, slik at du får en forsiktig daggry rundt kantene.

Hemmeligheten med suksess - den rette børsten for å lage en sammensetning av nyanser på øyelokkene. En syntetisk haug med middels lengde med tett polstring vil gjøre. Denne penselen er nyttig for både tørr og kremaktig, flytende og bakte skygger.

Øyenskygge - Skinner (skygge № 55 "Pink Peony") Øyenskyggeblyant (Shade "Scarlet Poppy") 10 pensel 2 i 1 øye sminke

Smoky øyne

Det er vanskelig å finne en mer lidenskapelig røykfylt øynevifte enn Kristen Stewart. En universell kveldsmake-up med fløyete dype toner på øyelokkene er et valg for både en pretensiøs bankett i en restaurant og for en fest i en klubb. Den eneste avklaringen: I 2019 påføres smoky is med forlengelse til ytre hjørnet av øyelokket. Hemmeligheten med en dyp utseende er en grundig børsting av linjene med en pensel.

Blyant for øyekontur 3 i 1 (skygge "antracitt") Mascara for øyenvipper "Virtuoso Volume"

lepper

Den trendy beslutningen av sesongen - neon lepper på et rent sminke ansikt. "Elektriske" farger av leppestift - lilla, lilla, gulrot, skarlet. For en slik sminke trenger du et lystone fundament, ingen kontur og aksenter på øynene. All oppmerksomhet til leppene!

Forresten, for neon-lepper er en klassisk glans ikke egnet. Trenger et produkt med høyere tetthet og dekkevne. Denne ser lysere ut og varer lenger.

Lipstick "Virtuoso farge" (skygge №73) Lipstick-Lip Pencil (Red Verbena Shade)

En annen "leppe" trend er mørk brun, vintoner igjen på en nøytral bakgrunn. I år er det et absolutt treff på den røde løperen.Rihanna viste canonical make-up i stil med "casual helling", og utfyller perfekt accented lepper med lekende piler i århundrer.

Leppestift Grand Rouge (skygge №151)

Matt-effekt leppe lakk (skygge 103) primer

Til leppestift formidle hele fargedybden, og konturen var helt klar, bruk en primer. Påfør det med en svamp eller børste, og deretter ta leppene med et serviett.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her