Mange mennesker knytter ordet hage med skjønnheten og aromaen av vakre blomster, duftende roen, fuglens kvirring og brisen. Dette er et sted som beroliger sjelen. Og morgenen gå gjennom den vakre hagen er en ekte lykke og en god stemning for hele dagen. Disse stedene er opprettet for å føle all skjønnhet i sin fulle størrelse og nyte den fullt ut. Neste vil vi presentere de 10 vakreste hagene rundt om i verden.

Vakre Mirabel Gardens

Klassisk hage i Versailles praktfulle ånd. I hagen til Mirabell Palace er et UNESCOs verdensarvsted og en liten del av historien til byen Salzburg. Hagene ble grunnlagt sammen med palasset i 1606. Senere i 1690 ble den vakre hagen redesignet. Nå er det mange skulpturer, blomsterbed med fontener.

Luksuriøse Royal Botanic Gardens i Melbourne

Denne hagen er veldig kjent rundt om i verden. Det ligger i hjertet av Melbourne, ved bredden av Yarra-elven. Den rike hageområdet inkluderer et åpent herbarium, en barnehage, et observatorium og en aboriginal arvspor.Periodisk holdes det spesielle arrangementer i hagen, for eksempel Yoga for barn, Filosofi og Harpe i hagen. Denne vakre hagen regnes som en av de mest populære og herlige attraksjonene. I løpet av året er det over 1,5 millioner besøkende.

Ji Jang Yuan er utrolig hage

Denne hagen ligger i Sihui Park. Størrelsen på hagen er liten - bare en hektar, men til tross for det lille territoriet, kan det gjøre et uforglemmelig og herlig inntrykk med høyde og bredde. Det lange bassenget gir hagen naturalisme. Over det er en paviljong. Hagen er omgitt av et vakkert kunstig fjell. Zhi Chang Yuan er delt inn i mange avdelinger med luksuriøse smug og paviljonger.

Fina Gardens i Iran

Disse sjarmerende hagene ligger i Kashan. Hagen Fina ble endelig ferdigstilt i 1590. Faktisk er det den vakreste og eldste hagen i Iran. Dets territorium ligger på 2,3 hektar og er helt omgitt av voller og tårn. Vann som går inn i hagen, er gjennom underjordiske rør. Det er mange sypresser og andre vakre planter.

Rike botaniske hagen i Phoenix-ørkenen

Botanisk hage ble opprettet i 1937 av Arizona Society of Local Flora og Cactus Lovers. Det er mange botaniske hager over hele USA, men det er Phoenix Desert Gardens som er de vakreste og fantastiske. I denne botaniske hagen inviteres besøkende til å reise til ørken og flora. Men du må være klar til å møte tørke og varme. Imidlertid er en uforglemmelig reise gjennom den store parken med lyse røde bergarter absolutt verdt det.

Kenrokuen Gardens i Japan

Kenrokuen Garden er en av de tre mest fantastiske hagene i hele Japan. Dette stedet er et ekte fristed for ro, fred og ro i Ishikawa. Området har 11,4 hektar. Hagen ligger på høydene i sentrum av Kanazawa, nær Kanazawa slott. I feudale tider var eiendommen eid av familien Maeda. Hagen ble sendt videre som en arv fra generasjon til generasjon. I denne forbindelse utviklet hagen og skalaen til hagen mer og mer, og i dag er den en av de vakreste i Japan. Den vakreste sesongen for hagen er våren, fordi skjønnheten i blomstrende kirsebærtrær er utenfor ordene. I løpet av denne perioden er inngangen til hagen gratis i to uker.

De fantastiske hagene i Versailles

De historiske hagene i Versailles kan ikke unnslippe, og det er ikke overraskende at berømmelsen deres går over hele Europa. Disse luksuriøse hagene spredt over 800 hektar og er laget i den klassiske franske stilen. Dette territoriet var en ekte stolthet for Louis XIV. For øyeblikket er besøkende gitt muligheten til å tilbringe dagen i hagen, mens du nyter fontener, blomster, naturskjønn utsikt og svingete stier. Disse hagene er et av de mest besøkte stedene i Frankrike. De mottar mer enn 6 millioner besøkende per år.

Hager Majorelle

Majorelle har tolv hektar, med en overvekt av luksuriøst blått i design. Dette skiller Majorelle fra andre botaniske hager. Eieren av hagen er den berømte motedesigneren Yves Saint Laurent. Frigjør en serie kosmetikk, han kalte til og med lakkens skygge til ære for navnet på hagen. Den opprinnelige skaperen av hagen var maleren Jacques Majorelle. Selv da var hagen en av de 50 vakreste hagene i verden. Her er det islamske kunstmuseet.

Claude Monets nydelige hage i Giverny

Hagen ble skapt av grunnleggeren av fransk maleri. Disse hagene minner om sine malerier - uforsiktig, men balansert lyse områder, og blomster ligner børstestrengene. I 43 år dyrket maleren nøye og utviklet sin ypperlige hage med luksuriøse blomsterhager. Og nå kan millioner av besøkende beundre hagenes territorium. Sørg for å besøke denne hagen, beundre vannliljene og gå til Museum of Impressionism.

Kirstenbosch Gardens i Cape Town

Kirstenbosch Garden er den mest berømte og vakre botaniske hagen i Sør-Afrika. Denne hagen er berettiget er det første stedet mange vurderinger på grunn av sin utrolig vakre beliggenhet.De grunnla hagen i 1913 for å bevare den sjarmerende flora av dette landet. På den tiden var det den aller første botaniske hagen til en slik plan rundt om i verden. Hans ubeskrivelige skjønnhet fascinerer og tiltrekker seg besøkende, og tvinger ham til å komme til hagen igjen og igjen. Utrolig landskap, praktfulle smug og sjeldne blomster og planter - alt dette kan ses i hagen Kirstendosh, den vakreste hagen i verden.

Det er mange hager som er veldig vakre og attraktive. Og i hver er det noe unikt. Det er det som tiltrekker besøkende. Hagen er et sted hvor du kan slappe av og slappe av fra evig oppstyr. Derfor anbefaler vi deg å besøke disse vakre stedene så ofte som mulig. Etter å ha gjennomgått vår liste, vil abonnenter sikkert huske hvilke hager som er de vakreste i verden. Så utsett alle ting og gå på tur og en tur på disse flotte stedene.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her