Innhold:

 1. Ferie på sjøen
 2. Helligdager i Russland "all inclusive" priser i 2019
 3. Hvor å slappe av med barn sommeren 2019

Ferier i Russland blir stadig mer populære. Videre blir hvert år mer variert, rimelig og komfortabelt.

Ferier i Russland på sjøen i 2019

Om sommeren strever alle til sjøen. Det er mange steder i Russland hvor du kan sole seg i sommerens solstråler og plaske i de varme, salte bølgene.

Sotsji

Den mest populære blant russiske feriestedene siden Sovjetunionens tider er Sochi. Byen strekker seg langs Svartehavskysten, og hvert år blir det vakrere og moderne. Det fuktige subtropiske klimaet på stedet har en positiv effekt på den lokale flora og fauna, og har også en gunstig effekt på kroppen, som krever helbredelse og herding. Om sommeren varierer den gjennomsnittlige lufttemperaturen fra 24 til 27 grader pluss.

Hvis du bor i Sochi selv, virker det dyrt, kan du alltid velge en av de nærliggende bosetningene med nøyaktig samme natur og klima:

 • adler;
 • Dagomys;
 • Matsesta og andre.

Det tilbyr budsjett rekreasjon, gjestehus og moteller, samt luksushotell, som jobber med en "all inclusive". En slik tur vil koste 33 000-155 000 rubler, avhengig av listen over tjenester og måten å bo på. I slike tillatelser inkluderer vanligvis flybillett, overføringer og alt du trenger for et komfortabelt opphold.

Anapa

Anapa har stor etterspørsel om sommeren. Kaukasiske fjell og varmt kystvann kombinert med sandstrender tiltrekker seg de som elsker passive strandferier. Blant de lokale landsbyene ble Vityazevo den mest populære. Overnatting er mulig for enhver smak: fra camping telt til høyt nivå hoteller.

Den varme sommeren i middelhavsklimaet gjør at vannet i sjøen kan varme opp, noe som gjør det mulig å reise hit med små barn. Kostnaden for en slik reise er 30000-55000 rubler, avhengig av innkvarteringsmåten.

Gelendzhik

Kombinasjonen av hav- og fjellklima gjør stedluften ekstremt nyttig. Det faktum at denne delen av kysten blåses av vinden gjør varmen i høysesongen ikke så utmattende som det skjer i andre regioner.

Du kan fullt ut nyte den vakre utsikten ved hjelp av taubanen, hvorav det er to. Valget av plasser å innkvartere er ekstremt bredt, som sammen med en velutviklet infrastruktur gjør resten så komfortabel som mulig. Å bo her i løpet av uken vil koste rundt 25 000 rubler per person. Prisen inkluderer vanligvis flybillett, overføring, hele oppholdet, måltider og forsikring.

Yeisk

Havet i Azov er også veldig attraktivt for turister. For eksempel kommer folkemengder av turister til Yeisk i mange år. Mange av dem har blitt faste gjester her. Innkvartering i pensjonat, rekreasjonssentre og hoteller på noe nivå gjør det mulig for representanter for de fleste segmenter av befolkningen å komme hit.

Her kan du ha det bra med hele familien. Om sommeren blir vannet opp til 28 grader. Avhengig av valg av innkvarteringsmetode varierer prisen på en slik tur også:

 • fra 1100 til 2300 rubler per dag for å bo i en leilighet;
 • fra 1800 til 4500 rubler per rom på hotellet.

Prisen endres også avhengig av om maten er inkludert i prisen. Det må diskuteres med utleier på forhånd. Også separat bør beregne kostnaden av veien. Et sted i et reservert sete fra Moskva vil koste 2600 rubler, i et rom på 4000 rubler. Fra St. Petersburg billettpris er dyrere.

Stanitsa golubitskaya

Til tross for navnet er dette stedet ganske moderne. Det finnes mange overnattingsmuligheter, blant annet hotell, rekreasjonssentre, privat sektor for enhver smak. I tillegg kan du besøke alle slags underholdningsfasiliteter på kysten. I landsbyen kan du finne det mest rimelige overnattingsalternativet og samtidig få alt du trenger for komfort. Leie vil koste 300-800 rubler per dag i et pensjonat eller 1500-2900 rubler per rom på et hotell.

Kaspiysk (Dagestan)

Det kaspiske hav er et av stedene med det mest helbredende klimaet. Kaspiysk tiltrekker turister med fred og harmoni med naturen. I tillegg til en strandferie kan du nyte interessante historiske utflukter. Kjernen er ikke en by, men den er utstyrt med alt som er nødvendig for et komfortabelt opphold for gjestene.

Overnatting på hotellet koster fra 1500 rubler. For 5500 rubler per dag kan du få det bredeste spekteret av tjenester og helpensjon.

Derbent

Dette er det sentrale punktet for hvile på det kaspiske hav. Turister er tiltrukket av fantastiske landskaper, severdigheter og komfortabel innkvartering. Det subtropiske klimaet gir en varm sommer og behagelig vanntemperatur. Midt i byen er det et gammelt kompleks av befesteringer. Her kan du gå klatring og andre ekstremsport. Overnatting på hotellet vil koste 1200-3800 rubler per person per dag. Et rimeligere alternativ er hytter og pensjonater. Leieprisen vil være 600-1000 rubler. En leilighet kan leies for en mengde 700 rubler per person per dag.

Ferier i Russland "all inclusive": priser 2019

På de russiske feriestedene tilbyr et stort antall overnatting fasiliteter overnatting i "all inclusive" -systemet. Ifølge samme ordning tilbyr mange turoperatører ferdige ture med inkludert i prisen dyrt.

Hotell «FioLeto»

Dette hotellet tilhører familien. Det ligger i Anapa og tilbyr gjestene et komplett spekter av tjenester, inkludert overføringer, Wi-Fi, utflukter, svømmebasseng, salong og mye mer.

Hotell "Azaria"

"Azaria" ble tildelt bare tre stjerner. Samtidig tilbyr hotellet et høyt nivå av komfort, organisert i et all-inclusive-system. Her kan du få helpensjon, inkludert tre måltider om dagen på systemet "buffet", mellommåltider, alkohol fra lokale produsenter og så videre.

Hotel "MoreLeto"

Også i dette prissegmentet skiller MerLeto 3 * hotellet seg ut. Dette moderne hotellet tilbyr ulike typer rekreasjon, som serverer de turister med forskjellige smakpreferanser.

Systemet "all inclusive" fungerer mange hoteller:

 • Heliopark Aqua Resort;
 • Crystal Orchestra Sochi Resort;
 • Nettverk "Alean Family Resort";
 • "Beton Brut";
 • Park Hotel "Romanova";
 • "Bridge Resort";
 • Prometheus Club;
 • "1000 og en natt" 3 *;
 • Park-Hotel "Sea Dal".

I tillegg til hoteller og hoteller opererer pensjonater, moteller og rekreasjonssentre på "all inclusive" -systemet. Som et eksempel bør du ta

 • pensjonat "Bagripsh" - ligger på Abkhasiens territorium, ikke langt fra den miljømessige rene Cold River, har 2 bygninger, tre måltider om dagen, ekstra snackstasjoner, lokal alkohol;
 • pensjonat "Burgas" - ligger i landsbyen Kudepsta (Adler), et bredt spekter av tjenester, tre måltider om dagen;
 • Sanatorium "Small Bay" - ligger nær Anapa, inkluderer 4 bygninger, gir behandling, arbeider hele året, har "Winter Beach" -komplekset, et basseng med oppvarmet saltvann, en skøytebane;
 • Feriestedet "Gamma" ligger i landsbyen Olginka, ikke langt fra Agriysky naturreservat, 350 meter fra grusstrand, som en del av hotellkomplekset 5 * 16 etasjer, 5 bygninger 4 *, utviklet infrastruktur, "ultra all inclusive" -systemet.

Hvor å slappe av med barn i Russland sommeren 2019

Med barn er det bedre å slappe av ved sjøen. Dette er nyttig for sin umodne immunitet, og gir også mange muligheter for underholdning. Selvfølgelig kan de mest desperate turisterne reise med barn til Baikal-sjøen eller til Altai. Men i dette tilfellet må du nøye forberede reisen og ta hensyn til at blant underholdningen vil det hovedsakelig være utflukter og turer av ulike slag.

På Svartehavskysten med barn anbefales det å reise i juli og august. På dette tidspunktet vil vannet allerede være varmt nok, og det er fortsatt mye tid til slutten av sesongen. På denne tiden i regionen mange friske grønnsaker og frukt. Du kan velge mellom en stor liste over alpinanlegg:

 • Sochi;
 • Anapa;
 • Gelendzhik;
 • Tallrike feriestedene på Krim (Jalta, Evpatoria, Feodosia);
 • Tuapse;
 • Kabardinka og mange andre.

Azovhavet er også gunstig for familier med barn. Barn sendes her selv på anbefalinger fra barneleger. For det meste er dette på grunn av overhodet av jod i luften. Hva har en gunstig effekt på respiratoriske, nervøse og endokrine systemer. Her er mange år fortsatt attraktive poeng:

 • Yeisk;
 • Kuchugury;
 • Village Golubitskaya.

I alle fall, når du velger en tur, anbefales det å ta hensyn til meningen med en liten turist. Så alle familiemedlemmer vil være fornøyd med sin felles hvile.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her