False negler: designalternativer, hvordan du holder og fjerner hjemme

0

I et forsøk på å alltid se perfekt ut, mens de ikke bruker på skjønnhetssalonger, kommer jentene opp med mange triks. En av dem - falske negler, som i stor grad letter omsorgen for utseendet.

Falske negler brukes til kunstig å øke lengden på naturlige negler og rette deres feil. Slike "triks" er ikke forskjellig fra den naturlige spikerplaten, ikke innløse hennes skjønnhet og innredning.

Falske negler: Fordeler og ulemper

Er du lei av å kontinuerlig justere formen på negler og bruke på en vakker manikyr? Da vil falske negler hjelpe deg. Men før du bestemmer deg for denne prosedyren, er å veie fordeler og ulemper, en omfattende vurdering av fordeler og ulemper.

Blant fordelene med falske negler verdt å merke seg:

 • Kunstige negler gjemmer mangler og mangler på den naturlige negleplaten
 • Du kan bruke absolutt hvilken som helst farge, pynt eller mønster på overflaten av neglen
 • å ødelegge falske negler er ikke lett at du ikke kan si om naturlige negler
 • Materialet som brukes til å lage falske negler gjør lakken mye lysere
 • Helsevennlige ingredienser brukes til å lage kunstige negler

Ulempene ved denne prosedyren inkluderer:

 • bindemateriale, som limes til neglene på negleplaten, forårsaker ofte allergier
 • Prosedyren skal utføres av en profesjonell, ellers under påføring og fjerning av negler kan negleplaten bli skadet
 • Noen ganger er prosedyren en kilde til sopp- og bakterieinfeksjoner

Hva er falske negler

Metoden for liming og fjerning av kunstige negler avhenger av materialet av deres fremstilling.

akryl

Dette materialet brukes oftest til å lage falske negler. Fest dem bare på en naturlig base. For dannelse av kunstige negler brukes flytende stoff fra akrylsyre og pulverisert base. Å holde slike negler hjemme er veldig vanskelig, så for perfekt ytelse er det bedre å kontakte en spesialist.

Gel negler

Den største fordelen med gel er det mest naturlige utseendet. Spiker forlengelse skjer ved å påføre gel på tidligere forberedte negler. Etter dette tørkes platen under en ultrafiolett lampe.

Ofte, for å tørke gelen, er det nok å holde dem i friluft i noen minutter. Etter det gir neglene den ønskede formen.

Fiber falske negler

Strukturen til en slik plate inneholder silke, papir og linfibre. Før de stikker dem på neglene, gir de den nødvendige form. I utseende er ikke fibrøse negler forskjellig fra naturlig manikyr, men deres levetid er mindre enn for gel og akryl.

Selvklebende plater

En av de enkleste måtene å lage en kunstig manikyr som kan gjøres hjemme. Ferdige plater (tips) limes med et spesielt lim på en avfettet overflate.

Slik limer du falske negler

Moderne kvinner i mote er vant til å gjøre alt på egenhånd, og de overholder selv søppeltepper hjemme ved hjelp av tips. Før du utfører prosedyren hjemme, må du først gå til en profesjonell manikyr. Spor alle trinnene som veiviseren utfører for å fullføre dem selv.

Det er en klar ordning der prosedyren utføres.

Fase 1

Først av alt, ta vare på det komplette settet av verktøy. Prosedyren vil kreve:

 • manicure sett
 • tips
 • Lim for falske negler
 • lakk base
 • plateavfettingsmiddel
 • varmtvannsbeholder
 • klebemiddel fjerning klut

Fase 2

Falske negler limes kun på sunne negler. Utfør en manikyr på neglene, fjern kutikula og gjenværende lakk.

Advarsel! Hvis det er en sopp på neglene, er det strengt forbudt å utføre prosedyren, siden infeksjonen under falske neglene raskt vil utvikle seg.

Sand og avfett negleplaten, bruk en lakkbunn.

Fase 3

Påfør et jevnt lag av spesial lim til neglene dine. For å gjøre dette, bruk en oransje pinne eller andre manikyrverktøy.

Umiddelbart etter påføring av limet festes til spiker pre-forberedt tips. Limet setter raskt, så den minste forsinkelsen vil ødelegge grepet. Tale fra under spissen lim forsiktig bort med en serviett.

Etter å ha opplevd, kan du enkelt utføre prosedyren hjemme, hver gang du oppretter en spektakulær og feilfri manikyr.

Slik fjerner du falske negler

Å utføre prosedyren hjemme er viktig å vite ikke bare hvordan du holder neglene dine, men også hvordan du fjerner dem. Det er sikkert praktisk å bruke kunstige negler, men det anbefales ikke å legge dem på en naturlig overflate i mer enn 12-14 dager. Langvarig bruk av tips kan føre til dannelse av soppsykdommer.

For å utføre prosedyren for fjerning av falske negler:

 • Legg hendene i et varmt bad i 10-15 minutter. Det er nødvendig å oppløse limet.
 • Etterpå, med en myk jevn bevegelse, skal du avspeile spissene, beveger seg fra bunnen av kutikula
 • Fjern limrester med et løsningsmiddel
 • Tørk neglene dine forsiktig og bruk medisinsk lakk på dem

Hvordan bryr seg om falske negler

Falske negler, dessverre, ikke et paradis for permanent omsorg. Det er ikke anbefalt å bruke dem hele tiden. Bruk kun kunstige negler når det er nødvendig - for fester eller andre viktige hendelser når du må se perfekt ut.

Ordne regelmessig en revurdering av dine falske negler, i tide for å legge merke til sprekker eller delaminer på den naturlige neglen. Hvis du finner skade, bør du øyeblikkelig bli kvitt falske negler og kle dem igjen før en måned senere.

Hender med falske negler, det er viktig så lite som mulig å utsette for vann og kjemikalier. Fuktigheten som kommer under de kunstige spissene, fremmer dannelsen av mugg og mugg, noe som kan påvirke helheten til helheten betydelig.

Overhead plater er en flott mulighet på kort sikt for å forvandle korte, ikke-beskrivende negler til en vakker og elegant manikyr. Voksne negler vil hjelpe deg hvis du skal til en galakveld, en avgangsfest eller et bryllup, men ikke misbruke denne prestasjonen av neglelinjen, fordi den viktigste trenden i sesongen fortsatt er ansett som naturlig lengde og naturlig utseende av negler.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her