Innhold:

  1. Funksjoner av den klassiske jakken
  2. Franske design ideer
  3. Fransk for korte negler
  4. Et utvalg av bilder 2019

Klassisk design i form av en jakke vil alltid være i mote, uavhengig av alle dagens trender. I tillegg presenterer nagelmesterne hvert år nye, interessante designalternativer, med tanke på de etablerte regler og applikasjonsteknikker. Hvilken design bør velges i 2019? Du vil lære om det akkurat nå.

Funksjoner av den klassiske jakken

Som du vet, foreslår dette designet en tynn strimmel på smørlinjen i hvitt. Hovedgrunnen kan være i lys rosa, fersken eller beige farge. Det antas at denne kombinasjonen er den mest harmoniske. Derfor forblir designen absolutt relevant i noe bilde eller situasjon.

Når du velger selv denne typen design, husk at det ikke ser bra ut på noen form for negler. Nail master sier at den mest optimale vil være oval, mandelformet og firkantet negler. Det er imidlertid svært viktig at linjene er myke, litt avrundet.Alt dette vil bare understreke den sofistikerte designen og gi bildet en spesiell eleganse.

Hvis klassikken virker for kjedelig, husk at du alltid kan variere det litt. Et flott tillegg vil være stilige tegninger eller dekorative gjenstander. Generelt kan hver av disse metodene vesentlig forvandle et manikyr.

Avhengig av dine preferanser kan du utføre en fransk jakke, ikke bare i klassiske nyanser. Velg et annet alternativ basert på relevansen i en bestemt sesong. For eksempel, i våren jenter foretrekker myke pastellfarger, mens i sommer lyse farger blir den mest populære.

På høstsesongen brukes dyttede nyanser overveiende, som er ideelle for tematiske tegninger. Om vinteren blir manikyr ofte gjort i kalde og mørke farger. Takket være denne separasjonen er det mye lettere å velge riktig farge for å lage et fasjonabelt manikyr.

Klassisk fransk designideer

Til tross for tilstedeværelsen av mange nåværende typer design, er servicejakke fortsatt en av de mest fasjonable og relevante. Dette er en klassisk versjon, men det utelukker ikke ulike tegninger som et supplement.

Brilliant service jakke

Motstandere av klassikerne bør se på en mer uvanlig designutførelse. I økende grad velger jentene en strålende jakke. Til dette formål påføres en lakkstrimmel på spissen av marigolden, og på toppen av den gjør de en skygge av spangler med en tynn børste. Resultatet ser utrolig vakkert ut. Denne manikyren passer til kveld og spesielle anledninger. I denne franske visuelt veldig forskjellig fra den vanlige versjonen.

Bryllupsdesign

For hver jente er et bryllup et spesielt, berørt arrangement. Derfor passer valget av negledesign, som alle andre detaljer i bildet, alle sammen med en spesiell spenning. Det er ikke vanskelig å gjette det fransk - det mest allsidige alternativet. Tross alt passer den helt til enhver stil og kutt av kjolen.

Om ønskelig kan den suppleres med et tematisk bilde. For eksempel, brudenes silhuett på ringfingeren eller en bukett som passer til fargebeslutningen av ferien. Ofte velger jentene knapt merkbare blomster som et design, eller bare komplementerer manikyret med gnister og rhinestones. Det finnes utallige muligheter, og hver brud har rett til å velge seg det beste blant dem.

Uvanlig manikyr med innredning

Å lage marigold kan ikke bare bruke bildet. For å oppnå den opprinnelige effekten kan du til og med bruke dekorative elementer. Bruk i økende grad en spesiell folie. Små utskrifter på tipsene eller smillinjen med et slikt design ser utrolig vakkert ut. Men i dette tilfellet er det nødvendig å velge riktig fargevalg.

Fortjener oppmerksomheten til innredningen av elementet kalt "gossamer". Dette er en spesiell gelmaling, som du kan lage en rekke tegninger på. På grunn av strekkstrukturen på neglene, oppnås abstrakte striper best. Forresten er en av de viktigste fordelene ved å jobbe med dette materialet lett å håndtere. Det er selv en nybegynner kan håndtere det. Resultatet vil i hvert fall være anstendig.

Fransk og måne manikyr

I flere år har ikke bare en fransk jakke blitt regnet som en klassiker, men også kombinasjonen med månens design. Disse to tegningene utfyller perfekt hverandre, mens det er mange ideer for eksperimenter.

Dette designet trenger ikke å være standard. Negativ space styling og geometriske mønstre blir stadig mer populære. Alt dette lar deg se på en ny manikyr på en ny måte.

Manikyr med påskrifter

En relativt ny trend i nail art-verdenen - en rekke påskrifter på neglene. Disse kan være navn på favorittmerker, sitater eller motiverende setninger. De er perfekt kombinert med den klassiske designen.

Det er enklest å gjøre dette designet med en erfaren mester. Dette betyr imidlertid ikke at det er umulig å implementere det hjemme. For dette må du kjøpe spesielle klistremerker eller kjøpe et stemplingsett.Hvert alternativ gir et annet resultat, men likevel ser de veldig vakkert ut.

Vri jakke

En litt mer original variant av klassikerne - vrid-fransk blir mer relevant i 2019. Denne teknikken innebærer en kombinasjon av to nyanser på spissen av neglen. På grunn av dette ser designen svært uvanlig ut og avviger vesentlig fra den vanlige designen.

Omvendt jakke

Hvis standardløsningen kjeder deg, er det på tide for en omvendt eller omvendt design. Du kan gjøre det med et sett med lakker eller metalliserte striper. Hvert alternativ ser attraktivt ut på sin egen måte.

Klassisk fransk på korte negler

Selvfølgelig er denne typen design oftest gjort på negler av middels lengde. Men dette betyr ikke at eierne av korte negler bør se etter et annet alternativ. Tvert imot er servicejakken med svært tynne striper på mote nå.

Stilig klassisk jakke: et utvalg av bilder 2019

Moderne fransk manikyr er betydelig forskjellig fra det som tidligere var relevant. Men husk at det fortsatt er viktig å følge hovedtrekkene, komplementere designet med interessante detaljer.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her