Do-it-yourself smykker boks: master klasser og kreative ideer

0

I butikkvinduene finner du et stort antall smykker bokser for de mest uvanlige former for smykker. Deres innredning er slående i sin skjønnhet, men til tross for denne "dekorasjonen" forsvinner ikke ønsket om å lage en kiste for smykker med egne hender på nålekvinnene.

Å lage håndverk med egne hender er ikke bare en hyllest til talent, men også et ønske om å vise dyktighet, for å skape en original ting som ingen andre har.

Boks med rulle fra scotch

Prosessen med å lage en slik boks er så enkel at enhver jente kan håndtere den.

Vi trenger:

  • reel of scotch
  • tykk papp
  • en blyant
  • saks
  • PVA lim

Først av alt er det nødvendig å forberede en basis av papp til bunnen og dekselet på esken. For å gjøre dette, fest hjulet til et papp kartong og sirkel det med en blyant. Den resulterende sirkelen må kuttes med en annen sirkel med en diameter på 3 cm mer enn underlaget.

Bruk en skarp gjenstand eller metalllinje, bøy kantene på de runde basene. Lim en base til hjulet med PVA lim.Det vil være bunnen av boksen. For å skjule ujevne kanter lim limene med en tynn strimmel tape.

For dekselet er det nødvendig å klargjøre en stripe med tykk papp og bli med på hjulet og dekselet. Bredden på stripen skal være lik halvparten av hjulets høyde. Så vil fjellet bli sterkere. Lim delene av dekselet med PVA lim, la det tørke helt.

For å øke stivheten til lokket og bunnen, kan du lime til dem et annet lag kartong med en diameter som er lik diameteren på hjulet.

Kisten er klar, den gjenstår bare for å dekorere den. For å gjøre dette, bruk teknikken til decoupage eller enkel dekorasjon med akrylmaling, selvklebende film med trykk under treet eller steinen.

Baguette boks med egne hender

Elegant og elegant blikkboks laget av baguette. Baguette - et spesielt materiale som brukes til å lage bilderammer. På salg finner du materiale laget av tre eller plast.

Det anbefales å bruke en plastpose for å lage kasser. Den er mykere enn tre, lettere å kutte og ser ikke verre ut enn naturlig materiale.

Før du kjøper en baguette i kunstsalonger, må du bestemme mengden materiale som kreves for boksen. Du kan lage en miniatyr kvadratkiste eller lage et elegant håndverk med sider opptil 15 cm. Etter å ha bestemt deg for parametrene, kutt to strimler med samme lengde fra hovedstangen. Behandle endene på blankene med en kniv for å få en 45 graders vinkel.

Før slutt liming av baguette blanks, prøv dem på hverandre, sørg for at det ikke er noen hull. Hvis det oppdages feilmatchinger, behandler kantene med sandpapir. Lim sidevägleddene med bygningslim eller trelim.

Som bunnen og lokket på kisten brukes tykk papp, kutt til størrelsen på litt større enn kisten. Bunnen limes til boksens limmoment. Med lokket må tinker. Stykker av piano-løkke, stykker av tykt stoff som forbinder lokket og esken brukes til å feste det. Uansett hvordan lokkene stikker, må leddene være skjult eller omhyggelig håndtert.

Baguette-boksen krever ikke dekorering, men dette forhindrer deg ikke i å dekorere den ved hjelp av decoupage-teknikk, lakkering, innpakning av dekselet og bunnen med fløyel eller lær.

En boks med bambus serviett: et detaljert verksted

Kanskje det er en bambus boks i hvert hjem. Dessuten er det sjelden å finne enkle versjoner, de fleste er dekorert med originale mønstre. For å lage en volumkiste fra et tett serviett, må du sy dekorativt tett stoff på begge sider av kantene.

Din oppgave er å feste sidene så tett som mulig, slik at de i ferd med å bruke saken ikke blir fuktige. Håndter kantene på serviet med vakre, stramme tråder som styrker strukturen og gjør den renere. Klipp ut 2 runde emner fra stoffet, de vil fungere som sidene av esken.

Kan forsterkes med papp eller plastinnlegg. Du kan koble stoff og bambus serviett med Moment lim eller tråder. Bare 3 sider av stoffmagasinet er sammenføyet, gjenværende øvre del behandles med en vakker søm eller dekorert på en annen måte.

For festeanordningen, bruk den opprinnelige knappen og øyet. Klar alternativer for festemidler finnes i maskinvareforretninger.

Den ferdige boksen er dekket med akryllakk. Så det blir mindre skittent og lenger har et pent utseende.

Smykker boks ut av skoboks

Kartongene er et utmerket utgangspunkt for å lage kasketter, spesielt siden moderne jenter ikke har noen mangel på dette materialet. Skobokser, gaveinnpakning og mye mer kan være materialet til en fremtidig smykker boks.

Vi trenger ikke lenger å lage en boks fra bunnen av, så det meste av tiden vil ta for å dekorere boksen og skape forbindelser mellom lokket og basen.

Først av alt fjerner du boksen fra filmlaget. Dette vil gi enkel dekorasjon av esken, påføring av maling eller lakk.

Gjør i hjørnene på dekselet 2 hakk og juster den gjengede kanten på en langsgående side. Bruk PVA lim, lim den til siden av esken. Forsøk å gjøre tilkoblinger så jevn som mulig, forsterk det med scotch tape.

Hvis ønskelig, kan du fjerne tucked edge fra alle sider, mens du forlater idealt glatte kanter. Den ferdige kisten er dekorert med et stoff under hvilket et tynt lag av skumgummi er innelukket. Kisten dekorert med fløyel eller fliselin ser fantastisk ut.

Hjerteformet pappkasse

Den originale formen på boksen vil appellere til mange jenter, og du kan selv lage et slikt håndverk. Alt du trenger er en tykk papp, lim og dekorasjonsmateriale.

Klipp ut pappa 2 hjerteformede stengler. Forbered også sidene av esken, hvor høyden bestemmes uavhengig avhengig av formålet med håndverk. Klipp sidekanten på sidene som vist på bildet og lim dem med Moment til basen.

Du kan koble lokket og esken med stykker tykt stoff, som er festet med lim.

Dekorer esken innvendig med dekorativt papir og dekorér det med blonder, decoupage tegninger, ferdig stoff eller papirblomster og perler på toppen.

Å skape håndverk med egne hender og vurdere resultatene av arbeidet gir stor glede til nålemenn. Kasketter, opprettet uavhengig, unike gjenstander som har absorbert det harde arbeidet og kreative evner hos skaperen. Slike gizmoer vil være en flott dekorasjon for ditt hjem eller kan tjene som en god ide for en gave.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her