Innhold:

 1. Veien til Baikal
 2. Hvordan lage et budsjett
 3. Fordeler og ulemper
 4. anmeldelser
 5. Rekreasjonsfasiliteter
 6. Holiday on Lake Baikal 2019 "all inclusive"

Reise i Russland blir stadig mer populært hvert år. Kanskje den økte interessen er knyttet til bevisstheten til innbyggerne i landet av all eksklusiviteten til skjønnhetene i regionen. Det er ikke utelukket at turister er tiltrukket av betydelig forbedrede forhold der de kan komme seg i sitt eget land.

Lake Baikal har blitt en av de unike og eksepsjonelle turiststedene. Både aktive fritidselskere og de som foretrekker en ledig tidsfordriv kommer her. Strendene på innsjøen, noen ganger steinete, noen ganger sandede, har blitt et utmerket sted å slappe av. De gamle Taiga Pine, Cedar og larches gir stedet en spesiell unik sjarm.

Toppet av sesongen på Baikal er sommer og første høstmåned. Også, en liten tilstrømning av turister oppstår vanligvis fra januar til mars.På dette tidspunkt er de som elsker ekstreme underholdning, isfiske, fotografer og bare kjennere av den snødekte skjønnheten i den reneste innsjøen og den omkringliggende naturen mest vanlige her.

Veien til Baikal

Det er best å starte reisen din direkte til Baikal fra Irkutsk. Her er det største transportnavet i distriktet - flyplassen, jernbanestasjonene, busstasjonene, veikryssene. Et alternativ ville være Ulan-Ude, Severobaikalsk og Slyudyanka. Den raskeste flytur, tog eller buss tar noen dager fra en turist. Den store avstanden og ikke alltid god veiseng gjør det mulig å flytte med bil her smertefullt for sjåføren og hans passasjerer.

De som allerede har nådd punktene ovenfor, kan komme til Baikal med buss eller minibuss. Du kan også bruke skipets tjenester eller Circum-Baikal Express.

Hvordan lage et budsjett?

Turister må være forberedt på det faktum at hvile på Baikal-sjøen vil kreve betydelige investeringer. Til sammenligning kan vi for eksempel ta en tur til et eksotisk land for en uke i et all inclusive-system, inkludert flyreiser.

For eksempel vil et fly fra Moskva til Irkutsk koste rundt 23.000 rubler tur-turer. 3,5 daglige overføring med tog koster 3.500 rubler i reservert sete og 7.500 rubler i rommet.

Innkvartering i budsjett segmentet vil koste fra 800 rubler per person. Oftest er dette pensjonat og rekreasjonssentre. 3-stjerners hotell vil kreve utlegge fra 1700 rubler. Et høyere nivå av komfort vil koste fra 5.000 rubler.

Det er også mulig å leie et helt hus på tre rom for et beløp på 15.000 rubler. Kostnadene ved å leve i noen av alternativene vil avhenge av sesongen. I høysesongen kan beløpet øke opptil 2 ganger. Det er bedre å bestille rom på forhånd, basert på tilbakemeldinger fra tidligere kunder.

I tillegg til alle de ovennevnte er det verdt å legge deg gøy i budsjettet:

 • en båttur - 500 rubler;
 • besøker et supermarked - 700 rubler;
 • Museum for trearkitektur - 150 rubler;
 • utflukter av ulike slag - 500-3000 rubler.

Mat er også en viktig faktor når det gjelder god hvile. I gjennomsnitt, i en kafé i nærheten av Baikal kan du spise for 350-500 rubler per person. Du bør ikke forvente gastronomiske mesterverk - lokal mat er enkelt og kjent for innbyggerne. Blant de mest populære lokale retter er de såkalte sibiriske dumplings. Blant delikatesser bør du velge omul, som du kan kjøpe direkte fra fiskerne.

Fordeler og ulemper ved hvile

Som et hvilket som helst bestemt hvilested, har Baikal positive og negative sider, hvorav de fleste er tvetydige. Den første tingen som tiltrekker seg turister her er naturens jomfruelighet og dens prakt. Det ser ut til at noen fot ikke har gått noen steder. En del av kysten er utilgjengelig for transport, så naturen har bevart sin opprinnelige skjønnhet her.

Tallrike baser og hoteller er en klar fordel av stedet. Blant dem kan du velge akkurat hva som passer i alle henseender. Dessverre kan bare en liten del av dem skryte av et anstendig servicenivå.

Resten på Baikal-sjøen er egnet for de som søker fred og harmoni. Her kan du slappe av fra hverdagens liv og mas. Samtidig kan langsomhetene i prosessene og deftende stillhet ikke behage fans av fester og lignende hendelser. De vil bestemme at det var bare kjedelig.

Vannet i lokale farvann er alltid kaldt, noen vil våge å svømme her. Du kan søke etter små bakvann og bukter hvor vannet vil bli litt varmere. Strandferieperioden på Baikal er veldig kort. Resten av tiden blåser vindene her.

Etter turistsesongen forblir fjell av søppel på steder for generell besøk. Lokale ikke travelt med å rense dem. I tillegg er Baikal veldig vanskelig å slappe av med barn. Til tross for alle forsøkene på turorganisatører og hotelleiere for å skape barnas fritid, er ikke alle noe å finne noe å gjøre. Også byttbart vær og stor avstand til hvilested er ikke i foreldrenes hender.

Gjestevurderinger

Hvis du setter sammen de mange vurderingene av turister, kan du markere følgende:

 • fergen opererer bare i den varme sesongen og samler store køer;
 • Du kan spare ved å leie private boliger fra lokalbefolkningen;
 • Siden av innsjøen nærmere Ulan-Ude er gunstigere for rekreasjon av flere grunner;
 • Det er for få apotek og butikker, det er bedre å ta alt du trenger med deg;
 • dyrelivet bærer fare i form av dyr og insekter;
 • må-ha ting bør være varme klær;
 • Den mest utviklede infrastrukturen i landsbyen Listvyanka;
 • De mest pittoreske gjenstandene i naturen er lengst fra store bosetninger;
 • med barn er det best å hvile på Mandarkhan Bay.

Resten av Baikal 2019: priser, rekreasjonssentre og andre overnattingsmuligheter

Infrastruktur i regionen hvert år blir mer og mer utviklet: det er flere og flere nye steder for overnatting. For turister:

 • hoteller;
 • hoteller;
 • rekreasjon sentre;
 • hytter;
 • pensjonat;
 • hytter og yurts.

Rekreasjonssentre er fortsatt de mest populære.

Circum-Baikal rekreasjonssenter

Dette rekreasjonssenteret har en liten størrelse og ligger i nærheten av stasjonens port Baikal. Det tilbyr fantastisk utsikt over innsjøen. Til tross for den bortgjemte beliggenheten er det alt du trenger for komfort. Det tilbyr velpleidte rom, grill, badstue, svømmebasseng, tennisbane, underholdning for barn og mer. Her kan du bestille mat til din smak. Plasseringen på toppen av bakken kompliserer veien til stedet, men gjestene tilbys en overføring til en pris på 200 rubler. I et dobbeltrom kan du bo for 1800 rubler per dag.

Rekreasjonssenter "Solar"

Dette rekreasjonssenteret ligger bare 700 meter fra innsjøen. Det tilbyr tømmerhus, terrasser, velpleied territorium, strand, restaurant. Her kan du bestille utflukter. På listen med mulig underholdning er bordtennis, fiske, trekking. Dobbeltrom koster 3000 rubler per dag.

Rekreasjonssenter "Dariana Club"

"Daryana Club" ligger 500 meter fra Baikal-sjøen. I det anlagte området er fine trehus. Lokale kokker vil tilby velsmakende og kvalitetsmat. Prisen på overnatting i dobbeltrom (3000 rubler) inkluderer halvpensjon. Blant ulempene er å gi bekvemmelighet på gaten.

Chalet "Listvyanka"

Den opprinnelige og originale vil hvile i en hytte "Listvyanka." Blant ulempene er behovet for å klatre opp bakken. Resten av hotellet gir bare positive følelser. Rommene har eget bad. Også turister er tiltrukket her en fantastisk utsikt fra vinduene. På forespørsel fra gjestene kan du smake på ekte sibirisk mat her. For et dobbeltrom må betale 3500 rubler.

Chara "Chara"

På kysten av Småhavet står Lake Baikal en serie pene trehus. Dette vandrerhjemmet "Chara". Hvert av husene er utstyrt med individuell komfyr oppvarming. Du kan lage din egen mat eller bruke tjenestene til lokale kokker. Det er også en tennis, biljard, kino, badstue og svømmebasseng. Herfra kan du bestille en tur fra et bredt spekter. Innkvartering i budsjett segmentet av basen vil koste fra 1600 rubler. Separate komfortable hus kan koste opptil 7000 rubler per dag per hus. De plass til 2-3 personer.

Holiday on Lake Baikal 2019 "all inclusive"

Det lokale all-inclusive-systemet er ofte en tur som inkluderer overnatting, måltider og alle slags utflukter. Alternativene er varierte, noe som gjør det mulig å velge hva som passer for enhver smak, fysisk form og lomme.

 • "Altai Halskjede" - turen inkluderer 10 dager. Omtrentlig pris for to fra 88.000 rubler. Programmet for utflukter inkluderer besøk til Karakol Valley, Belukha Mountains, Katunsky og Terektinsky Ridge, Teletskoye Lake, Katun River. Det skal plasseres på hotellet "Uch-Enmek".
 • "Altai Odyssey" er designet for 8 dager. Turen inkluderer et besøk til Altai Biosphere Reserve, Sinyukha Mountain, Belokurikha Resort, Lake Teletskoye og Manzherok Lake, så vel som andre steder av interesse. Gjester vil bli innkvartert på hotellet "Neo".Denne turen koster rundt 75 000 for to.
 • Altai Light varer 8 dager. Dens kostnad starter fra 84 000 rubler for to. Turen inkluderer et besøk til Altai naturreservat, landsbyen Artybash, fjellene i Sinyukha, Tavda grotter, øya Patmos og andre. Turister vil bo i GLK "Manzherok".

Kostnaden for turen inkluderer ikke fly. Dette bør vurderes når du velger en tur og planlegger et budsjett for hvile.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her