Utvalget av behandlinger for personlig pleie inkluderer en manikyr. Hvert år presenteres former, farger og materialer for utformingen av negler i et stadig større spekter.

Ryddig negler

Stilig svart manikyr

Original mønster

Geometrisk manikyr

Sølv og rosa på neglene

Sjokolade på neglene

Flerfarget negler

Noble kombinasjon av gull og svartMatte BeigeGull og beige

Fersken lakkNaturlige motiver i manikyrUtsøkt mønster

Harmonisk bilde inneholder mange kriterier. Så en manikyr bør være en harmoni av form, farge og mote trender.

Kombinasjonen av lyse farger i manikyr

Uvanlig mønster på neglene

Lyse blomster på neglene

Ledende trender av sesongen 2018

Mote for neil kunst skifter raskt fra sesong til sesong. Ultramoderne spiker design alternativer foreslår uventede kombinasjoner av nyanser og teksturer, samt den opprinnelige bruken av innredningen.Raffinerte gull på svartdekorasjon

På toppen av mote er spikerplate, dekorert med perler, metalltråder, paljetter og rhinestones. Med hjelpen legger mesteren ut kompliserte mønstre som gir mening til sammensetningen. Elskere av raffinert luksus kan dekorere sine fingre med Swarovski krystaller.

Glitrende blå med glitter

Lyse aksenter

Rosa jakke

Blå med glitter på neglene

Gotisk manikyrLilla metallisk i manikyr

Matte neglelakk

Tiger øye

Nyttårs tegninger på neglene

Bueinnredning

Gel polish

Gellakkert belegg er fortsatt i moten. Et alternativ til dette universelle materialet er ennå ikke funnet.Han er i stand til å opprettholde sine egenskaper i en måned uten å miste fargens lysstyrke.Lett blå manikyrLys geometrisk mønsterNyanser av lilla på negleneLett naken

En annen trend 2018 - naken nyanser. All adelen i en naturlig nyanse resulterer i et lett og forsiktig manikyr. For slike Neil-kunst er det nødvendig med en gjennomskinnelig base som kan erstattes med en vitaminsammensetning for å styrke negleplaten.

Delikat rosa

Myk fargekombinasjonLett lett manikyr

Kroppsfarge manikyr

Naken manikyr

Kort skinnende neglerNegler overløpNail stripsEt slikt manikyr innebærer nyanser av lavendel, rosenblad, ekru, fersken og andre. Det klassiske alternativet betraktes som nyanser av beige, som vil bli kombinert med noen måte.

Original løsning for manikyrMandelformede negler

ombre

Fra forrige sesong til den nye ombre-teknikken. Manikyr innebærer en forsiktig overgang fra en nyhet til en annen. Kanskje en kombinasjon av hvilken som helst farge, så denne stilen passer for enhver anledning. Farger kan være både milde og rolige, og lyse og prangende.

Blant de populære kombinasjonene er oransje - rød, svart - rød, svart - hvit, gul - grønn, hvit - blå, lilla - rosa, gylden - brun, rosa - hvit.

Ombre i blått og lillaPerlespill på neglerKlassisk fransk og anti-jakke

Det virker som fransk manikyr aldri vil gå ut av stil. I sesongen 2018 vil han heller ikke miste sin relevans.Matte negler sengetøy

Søte erter på neglerOm klassisk fransk har allerede sagt mye. Han er veldig nåde og raffinement. Denne manikyren er egnet for hvilken som helst garderobe og tilbehør.

En egen kategori i denne teknikken har blitt en fargejakke. Her kan mesteren gi frihet til sin fantasi. I det nye året er bruk av glitter og dekor i form av perler viktig. Gyllen jakke gir eieren en ekstra smak i bildet.

Peach lek og bronse skinne

Peach neglerFransk i mørke farger

En skrikjakke fra en kombinasjon av rød og svart, et mønster på en av delene av platen eller en jevn stripe over hele neglen - alt dette kan bli en del av denne typen neil kunst.

Fransk i svartAntifrenke er et annet navn - Måned manikyr. I denne teknikken er neglene nederst uthevet i farge. Andre måter å dekorere en slik manikyr på, kan læres fra det forrige variant.

Måne manikyr

Bright Moon Manicure

Geometrisk mønster på negleneGeometri i manikyr

Negativ plass

Denne teknikken er en absolutt nyhet i Neil-kunstens verden. Essensen av designet er at en del av neglen er malt med en fargeløs gel, mens resten av rommet er fylt med farge. Fargeløs plass kan ta noen form.

Akutt Nail Form

Brutt glass

Illusjonen av fragmenter på negleplaten har allerede fått sine beundrere. "Glass negler" gir manikyr glans og blend av lys. Disse neglene vil være søm av nyttårsaften.

For å lage et mesterverk må du bruke spesielle klistremerker. Mønsteret kan suppleres med krystaller som etterligner isfragmenter.Pelsjakke

Blant de mest modige avgjørelsene er det en dekning i form av en pelspompon. Utførelsesteknikken limer biter av ull eller pels til overflaten av neglen. Slike negler kan ikke være hver dag, men det er lett for dem å tiltrekke seg besøkende til en ungdomsfest.

Lila lakk med gnister

Blå glitter på negleneManikyr for korte neglerRyddig manikyr for korte neglerAlmond form negler

Svart lakk med glitter

Negler i rammen

Den såkalte kontureringen er vanskeligere enn pelsnagler. Tegn en ramme på overflaten av platen med kun den mest erfarne mesterens kraft. For best effekt anbefaler eksperter å bruke skarpt kontrastfarger.

Svarte mønstre på gjennomsiktig baseFeng shui

Denne typen manikyr er nærmere tilstandstilstanden til kvinner i moten, i stedet for å prøve å følge motetrender. Det antas at hver finger er ansvarlig for et eget område av livet. Velger en av neglene og maler den i en annen farge enn den andre, og setter mesteren oppmerksomheten til Providence til et bestemt problem av klienten.

Color mint neglerElegant svart og hvitt manikyr

Det antas at de høyere kreftene samtidig må lede positiv energi for å skape harmoni i dette området. Det er viktig å forhåndsvise effekten av farger på en person og velge en palett som passer for manikyr.Sommerfugler på neglene

frimerker

Morsomme mikro-tegninger vil være populære i kommende sesong. Å gjøre dem er ganske enkelt. Det er nok bare å kjøpe eller lage en utskrift av riktig størrelse. Maling denne utskriften med lakk, du kan gjenta det samme mønsteret på alle negler.Kontrastkombinasjoner i manikyrLys kontrast på negleneRosa anbud sommerfugler på neglene

Trendy farger i nagel kunst 2018

I den nye sesongen er det vanskelig å bestemme fargeutviklingen. Til glede av fashionistas for en stilig manikyr vil enhver farge gjøre.Det er bare viktig å observere kompatibiliteten til nyanser.Bright peaPrikker på grå bakgrunnUtsøkte mønstre på neglene

De fleste teknikkene innebærer bruk av kontrasterende farger. Resten tillater oss å skille bare nyanser av samme farge i overløp.HøstmotivFargede prikker på svartStilig naken

I det nye året er dype farger å foretrekke for monokromatisk fargestoffer: Marsala, kaffe, vin, burgunder, blomme, mørkblå, sjokolade, kardinal (dyprød).

Burgundy fargemanikyrRyddig manikyr

Dyp vin manikyr fargeLyse prikker på negleneNaken Glitter Manikyr

Dype plomme negler

Svarte negler

For ikke å bli forvirret i et så stort utvalg, bør du fokusere på de gjenværende detaljene i bildet: fargen på klær og stil, tilbehør, hudfarge, hår og øyne, samt grunnleggende fargekremer av sminke.Lett manikyr i blå fargeStilig jakkeJule temaNyttårsfarger i manikyr

Nyttårsinnredning

Nåle lengde og form av nagelplaten

Praktisk, praktisk og naturlig form - disse er de tre komponentene i et moderne manikyr. En kort lengde vil tillate deg å lage en stil som passer både på kontoret og på en fest.Delikate snøfinger på negleneBlå negler med moduleringerSkinnende snøfnugg på en svart bakgrunn

Naturlig myk firkant og mandelform vil være ute av konkurranse. Oppbyggingen av lange skarpe "kopier" er borte. Hvis fashionistas har forblitt tilhenger av lange negler, bør du nøye velge form.Lyse flekker i manikyrFrisk kombinasjon i manikyrOriginal tegning på negleneGrå striper i manikyr

Aggressivitet i manikyr er upassende. Denne tilnærmingen er erstattet av etableringen av harmoniske former og glatte linjer som passer for enhver anledning.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her