Innhold:

  1. Ryddig manikyr hjemme
  2. Grunnleggende regler
  3. Enkel design
  4. Ryddig manikyr for korte negler
  5. Ryddig manikyr for lange negler
  6. Velge formen på negler

For tiden er det ingen jenter som ikke ser etter deres utseende. Tross alt er velpleied utseende av stor betydning i samfunnet. Dette gjenspeiles i alt: originalt hår, fasjonable og vakre klær, lett sminke. Alt dette skaper et vakkert og uvanlig bilde. Imidlertid er det viktigste elementet som tiltrekker mest oppmerksomhet fra andre, penner. At velpleide penner betraktes som telefonkortet til hver jente. Derfor er en nøye utført manikyr en integrert del av jentens attraktive utseende. Til tross for de flyktige trendene i mote, som dikterer nye og stilige løsninger på lengde, farge, mønstre, mulig innredning og beleggstekstur, forblir en fin manikyr det grunnleggende kravet til nail art.

 

Ryddig manikyr hjemme

For å utføre en vakker og velpleidet manikyr på neglene dine, er det ikke nødvendig å bruke mye tid på å besøke skjønnhetssalongen. Det er mulig å gjøre dette hjemme. I dette tilfellet kan du lage ønsket design eller forlate overflaten av en enkelt farge. Noen jenter foretrekker ikke å påføre lakk og dekke negleplaten med et fargeløst fikseringsmiddel. I alle tilfeller vil et godt preparert manikyr se attraktivt og fordelaktig ut.

Grunnleggende regler når du utfører en fin manikyr

Definitivt er det første og viktigste trinnet å fukte huden på håndtakene. Du kan gjøre dette ved å bruke en maske eller håndbad. Etter flere slike prosedyrer blir huden silkeaktig og øm. Den neste iboende regelen er manikyr selv. Det er nødvendig å kvitte seg med kutikulaen, uregelmessigheter i nagelplaten og burrene. Lag en vakker manikyr kan være en maskinvare eller skjære metode. Forbereder huden rundt neglene og negleplaten selv, kan du trygt gå videre til designet.

Solid, pen nagel design

Når du velger et monokromatisk belegg, bør du huske at lyse og mettede toner er tillatt bare med samme form og lengde på alle negler. Disse fargene vektlegger og markerer alle mangler. Lys og myk nyanser, tvert imot, vil gjemme alle feilene og gjøre neglene mer ømme og attraktive.

Ryddig manikyr for korte negler

Nylig er korte marigolds den viktigste trenden innen nail art. Denne lengden er spesielt verdsatt på grunn av bekvemmeligheten og fraværet av restriksjoner på arbeidsområdet. Med komfortable korte negler er det mye lettere å takle husarbeidet. De er mindre sannsynlige å bryte og krever ikke forsiktig vedlikehold. Generelt gir jentene mye mindre problemer. For å utføre en fin manikyr på korte negler, må du velge et ganske lett design, fordi mye dekor, mønstre, mønstre og andre unødvendige detaljer vil gjøre neglene smakløse og fancy. En sofistikert løsning for en kort lengde av marigold vil være ombre, monokrom belegg eller fransk. Visuelt lengre fingrene med korte negler kan bruke vertikale ornamenter. Enkle geometriske motiver ser også veldig elegante ut, for eksempel striper, erter, bølger, rette og ødelagte linjer. Fra rhinestones, sculpting, glitter og andre typer innredning er det best å gi opp. Maksimalt som kan gjøres er en moderat innredning i form av en aksent på en eller to negler.

Ryddig manikyr for lange negler

Til tross for at lange negler midlertidig mistet sine stillinger, vil mange jenter ikke forandre sin vanlige form. Og dette er ganske forventet, fordi lange marigolds kan gi et bilde av femininitet og alvorlighetsgrad på samme tid. Men lange negler har en funksjon, som betraktes som et pluss, men samtidig og en minus - de tiltrekker seg alltid mye oppmerksomhet, noe som betyr at manikyret skal være pent og uovertruffen. For en start er det nødvendig at alle neglene har samme form, lengde, og deretter kan du fortsette med designen av designet. Lang negler tillater bruk av alle tilgjengelige varianter av design og dekor, alt fra enkel monokromatisk belegg til komplekse komposisjoner med steiner, glitrende, modellering, rhinestones eller klistremerker. Det viktigste å utføre en innredning uten fanatisme. Den beste løsningen ville være en kombinasjon av to typer innredning. Lakk på lange marigolds bør brukes med særlig forsiktighet for å unngå uregelmessigheter. Enhver manikyr på lange negler vil se attraktivt og luksuriøst ut, hvis det er godt preparert og pent.

Ryddig manikyr for ulike spikerformer

Når det gjelder vakker og velpleidet manikyr, er det best å velge moderat pastell eller nakentoner, samt en kortfattet form for kjempegummi. Selvfølgelig spilles den store formen av omsorg for selve seglet. Og hvis det er lettere å forlate, er det noen ganger svært vanskelig å oppnå den riktige og raffinerte formen på marigolden.Når du velger et form for manikyr, gi preferanse til de som passer best for fingrene. Du bør ikke jage den fasjonable trenden med kort lengde av negler, hvis fingrene er fulle og korte. På samme måte er det ikke nødvendig å utføre lange spissteiler på lange fingre. Med denne formen vil de se for tynn og lang. Det mest populære og vanlige alternativet er et pent kvadrat manikyr på neglene av middels lengde. For fulle og korte fingre, foretrekkes lange marigolds, laget i form av en myk oval. For små penner av middels fylde, ville det beste alternativet være en firkantet form på gjennomsnittlig lengde på marigolden. Men jenter med aristokratiske fingre kan trygt eksperimentere med lengden og formen som ønsket. Bare bør fjernes for lange negler.

En fin manikyr er av stor betydning når du lager et stilig bilde, så du må betale mye oppmerksomhet til det. Da ser alle kvinnelige bilder seg attraktivt, sofistikert og pent. Se på neglene dine!

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her