I øyeblikket søker russisktalende eiendomsmeglere aktivt etter byer og land hvor du kan kjøpe dine egne boliger. Selvfølgelig er det eksotiske elskere som ønsker å bo i Den dominikanske republikk eller Thailand, men det overveldende flertallet foretrekker landene og byene i Europa. År 2018 er allerede over, noe som betyr at det er på tide å avgjøre hvilke byer som har blitt sikreste for liv og turisme.

Eksperter fra Numbeo-tjenesten sammenligner kriminalstatistikken i de enkelte byene, som et resultat av hvilke de årlig danner en liste over de tryggeste byene i verden. Generelt ble data fra 327 byer brukt til studien, noe som resulterte i en vurdering av land på sikkerhetsindeksen. Vi foreslår at du finner ut de 10 beste tryggeste byene i verden hvor du ikke kan bekymre deg for livet ditt.

10. Zürich

Den første i topp ti var en europeisk by fra Sveits, og det er ikke overraskende, fordi landet er kjent for sin høye livskvalitet. Her er et veldig stille, komfortabelt og målt liv, som gjør de rikeste menneskene fra hele verden ikke bare tilbringe ferien her, men også kjøpe boliger.Zürich er kjent for sine store banker, men kulturelle arrangementer og attraksjoner er vanskelig å finne her. Til tross for dette er livet her trygt og komfortabelt. Kostnaden per kvadratmeter bolig er fra 7 tusen euro, men selv dette stopper ikke folk, fordi de er sikre på at de kan leve her lykkelig til enhver tid. Sikkerhetsindeksen er 19,01%.

9. München

Vakker i sin skjønnhet byen, som ligger i Sør-Tyskland på elva Isar. Befolkningen i byen er litt over 1,5 millioner, noe som gjør München til den største byen i Bayern og den tredje byen i Tyskland. Her kan du alltid finne deilig kjøtt og øl, og den årlige ølfestivalen (Oktoberfest) samler turister fra hele verden. Samtidig er det et av de sikreste landene i verden for turisme og overnatting, fordi sikkerhetsindeksen er 17,45%.

8. Byrne

På den åttende linjen i de sikreste byene i verden er en annen representant for Sveits - Bern. Denne byen av føderal betydning er den faktiske hovedstaden i Sveits og ligger i dalen av Aare-elven nord for Alpene. Her, ikke bare vakker natur og unik ren luft, men også dyrt bolig. Store priser, god levestandard og utdanning, lav kriminalitet og høy lønn - alt dette gjør Bern til en trygg by, både for sine turister og lokalbefolkningen. Sikkerhetsindeksen er 17,24%.

7. Tokyo

Syvende plass er tatt av Tokyo - det administrative, industrielle, politiske og økonomiske sentrum i Japan, som er hovedstaden. Her er konsentrert alle landets økonomiske strømmer, mens befolkningen er nesten 14 millioner mennesker. Helligdager her er ikke billige, boligprisene er passende, men et høyt nivå av utvikling, høy lønn og datateknologi gjør at du elsker denne byen en gang for alle. Et hyggelig tillegg vil være det faktum at det er lav kriminalitet, og sikkerhetsindeksen var 16,86%.

6. Osaka

Det sjette stedet blant de tryggeste byene i verden ble tatt av en annen representant for Japan. Osaka er den tredje største byen i Japan, som ligger i samme bukt nær Yodo-elven. Statusen til byen Osaka mottok i 1956, men for øyeblikket er befolkningen 2,7 millioner mennesker. Det høye nivået på utvikling og utdanning, rettshåndhevelse og lavt nivå av sikkerhet er kriteriene som tiltrekker seg ikke bare turister, men også innvandrere. Sikkerhetsindeksen er 16,77%.

5. Quebec

Neste på listen var en by fra Canada, som er hovedstaden i den fransktalende provinsen Quebec. Her er hovedstyringsapparatet til tross for at Montreal er mye større enn denne byen. Siden det 21. århundre har det blitt en av de mest økonomisk velstående byene i Canada, og en god utdanning og rettshåndhevelse sørget for komfortable levekår ikke bare for lokalbefolkningen, men også for turister. Sikkerhetsindeksen er 16,43%.

4. Singapore

Den fjerde posisjonen i rangeringen av de tryggeste byene i verden er okkupert av bystaten, som ligger på øyene i Sørøst-Asia. Singapore er en vakker og utrolig vakker by som ikke vil forlate noen likegyldig. For øyeblikket er Singapore fremtidens by, fordi den bruker den nyeste teknologien og utviklingen. Livet er høyt og prisene er konsistente, men den lave kriminalitetsgraden og sikkerhetsindeksen - 16,23% tiltrekker både turister og innvandrere fra hele verden.

3. Basel

Den tredje byen fra Sveits er i de 10 beste sikreste byene i verden, som viser det høye utviklingsnivået i dette landet. Befolkningen her er bare 170 000 mennesker, men samtidig er Basel den tredje største byen i Sveits, som tiltrekker fjellets skjønnhet og industriens uberørte natur. Her utvikler kun den kjemiske og farmasøytiske industrien, og det høye sikkerhetsnivået skyldes lav kriminalitet og det ideelle arbeidet med de rettshåndhevende tjenestene. Som et resultat, tredje plass i rangeringen og sikkerhetsindeksen - 16.01%.

2. Doha

Den neste sikkerhetsbyen var Doha - hovedstaden og en av de største byene i Qatar, som ligger utenfor kysten av Persia-gulfen. I 2015 mottok Doha offisielt status som "wonder city" og ble den syvende på denne listen. Finansdistrikter, bankbygg og moderne høyhus gir høy levestandard og utvikling. Sikkerhetsindeksen er 14,48%.

1. Abu Dhabi

Til slutt nådde vi lederen av vurderingen av de sikreste byene i verden, som ble Abu Dhabi - hovedstaden i De forente arabiske emirater. Denne byen er det kulturelle, kommersielle, industrielle og politiske sentrum av landet, mens nesten 60% av BNP i hele staten kommer bare fra Abu Dhabi. Befolkningen er litt over en million mennesker. Sikkerhetsindeksen er 13,63%.

De sikreste byene i Russland

Når det gjelder Russland, er det bare stolthet i Nizhny Novgorod, som kom inn i de 20 beste tryggeste byene i verden, mens sikkerhetsindeksen var 19,16%. Hovedstaden i vårt land ble også undersøkt for rangeringen, men resultatet er ikke trøstende, sikkerhetsindeksen er 45,98% (184. plass).

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her