Loft stil - Bokstavelig talt fra engelsk betyr det siste ordet "loftet, øverste etasje, loftet". Faktisk ble denne trenden opprettet på en tid da industribygninger ble brukt til bolig og næringslokaler. I dag, loft reparasjon vellykket implementert i leiligheter, land og private hjem. Det er gjenkjennelig av den harmoniske kombinasjonen av fabrikk og moderne møbler; den har mye ledig plass og originale dekorative ideer.

Loftdesign - hvordan organisere det

Med denne retningen kan du skape både et pent og brutalt uforsiktig interiør. Loft stil kombinerer materialer og møbler av ulike typer, som harmonisk og stilig ser i den samlede sammensetningen. Hvilke regler brukes i det:

  1. Fordelingen av boareal i to plan, opprettelsen av et halvt etasje gulv.
  2. Bruken av "industrielle" materialer: murstein, betong, metall, glass.
  3. Bruken av kunstig alderen eller antikke møbler i interiøret (kommoder med en patina, høy barstoler, massive lær lenestoler, etc.).
  4. Bruken av trendbelysning i belysningen.
  5. Vanlige nyanser loft leiligheter er kalde toner (svart, grått, hvitt, metallisk).
  6. Enkel innredning - hyller i stedet for skap, åpne hyller og kleshengere, massive sofaer og senger. For fremstilling av sengen kan brukes paller.

Viktige ting

Loft stil i interiøret forskjellig åpen og fri layout. Det er ingen vegger i det - alt rom er zonet ved hjelp av møbler eller belysningsutstyr. Hvis andre design har brukt suvenirer, statuer, dekorative ornamenter, er dette ikke tilfellet på loftet. Det tillater bare uvanlige og originale kunstobjekter.

For å lage en "rosin" bruker designere: på veggene - malerier, plakater eller klistremerker; på vinduene - maksimal persienner (ingen gardiner, gardiner, gardiner); på gulvet - lintfrie tepper (oftere uten dem). Hvis i moderne interiør skjuler eierne ingeniørkommunikasjon bak foringen eller under foringen, så er de i loftet åpen spesielt åpen. Industri, techno, minimalisme - hovedbegrepet i denne stilen.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her