Innhold:

 1. Helligdager på Krim i 2019 "all inclusive"
 2. Huspriser
 3. Turer i Krim 2019: priser og program
 4. Populære feriesteder på Krim
 5. Gjestevurderinger

Om Krim kan snakke i timevis. Det regnes som et unikt sted med egen spesiell natur, som har en unik terapeutisk effekt for en person både når det gjelder fysisk helse og åndelig. Det er sjø, fjell og vakre strender for enhver smak. Alt dette er innrammet av friske greener og levende farger. I tillegg kan turister ikke unnlate å tiltrekke seg et fantastisk klima.

Ferier på Krim i 2019: prisen på "all inclusive"

De fleste turister fortsatt foretrekker å hvile i absolutt komfort. Best av alt under denne definisjonen passer all-inclusive. Krim tilbyr sine gjester mange muligheter for slik innkvartering. Blant gjenstandene er det 3 *, 4 * og 5 *.

Det er bare ett ekte femstjerners hotell med "all inclusive" -systemet på Krim-kysten: Aquamarine.For barn under 5 år tilbyr hotellet gratis frokost og en seng. Som følge av dette vil to voksne og ett barn i dette hotellet en uke koste rundt 125 000 rubler.

Det er flere fire-stjerners hotell med et fullverdig "all inclusive" -system. Gjestene kan velge mellom Medzhestik i Alushta, Dream Lake-drømhuset i Yevpatoria, Sanvinparken i Pine Grove i Yalta og Tjernoborets sanatorium i landsbyen Peschanoye. På disse stedene kan du slappe av en uke for mengden 52.000 rubler for et par med et barn opp til 12 år. Av de tre-stjerners innkvarteringen med tilhørende tjenestesystem er det verdt å nevne pensjonatet "Demerdzhi" i Alushta, "Mishor" i Jalta. Kostnaden for en uke opphold i dem for 2 personer vil koste fra 25 000 rubler, avhengig av måneden.

Gjestene på de ovennevnte hotellene og alpinanlegg:

 • tre måltider om dagen på systemet "buffet";
 • snackbar;
 • stranden;
 • svømmebassenger;
 • treningsrom;
 • barnas rom;
 • animasjon;
 • fysioterapi (ikke overalt);
 • trådløst internett;
 • overføre til hotellet og til stranden hvis nødvendig;
 • parkering;
 • utflukter.

På kysten er det andre overnattingsmuligheter som tilbyr en noe forkortet liste over tjenester, noe som er nok for et komfortabelt opphold.

Overnatting på Krim 2019: privat sektor, hoteller, moteller og feriesteder

Når det gjelder overnatting i regionen som helhet, er det hundrevis av alternativer. Du kan velge for enhver smak og lomme.

Kraftig sanatorium-medisinsk kompleks "Poltava" ønsker gjestene velkommen hele året. Barnas prosedyrer er utnevnt her fra 4 år. Voksne kommer oftest her for å kurere for infertilitet og andre seksuelle problemer, sykdommer i mage-tarmkanalen og huden. Overnatting og behandling her vil koste fra 1500 rubler per person per dag med en tilstand av overnatting på 12 dager.

Sanatorium "Lower Oreanda" er et elite sted for hvile og behandling. Bygningen var en gang palasset til Alexandra Feodorovna selv, kona til tsar Nicholas I. Det tilbyr et inngjerdet område, et svømmebasseng og en utstyrt privat strand. Overnatting med frokost og behandling vil koste fra 1300 rubler per dag. Mulighet for full pensjon.

Pensjonatet av den private typen "Sea Breeze" venter på sine gjester i Gurzuf. Designet i en moderne europeisk stil. Pensjonatet ligger bare 50 meter fra sjøen. Overnatting med frokost koster 850 rubler per dag.

Sanatorium "Rodina" (Gaspra, Miskhor) tilbyr sine besøkende et svømmebasseng med saltvann, dekket med et glasstak. Det er en svært utviklet infrastruktur, en utmerket park og en moderne medisinsk base. Overnatting med mat og behandling vil koste turist 1350 rubler per dag.

Sanatorium "Alushta" i professorens hjørne ligger 300 tiltak fra sjøen. Den har sin egen strand, et utendørsbasseng med varmt vann, grønt område og andre fasiliteter. Som en del av oppholdet i sanatoriet kan du få et kompleks av sanatoriumbehandling. Overnatting i dette fantastiske stedet vil koste fra 1050 rubler per person per dag.

Sanatorium "Alushta" vil gi gjestene de beste i regionen diagnostisk og terapeutisk utstyr. Skjellene er dekket med friske grønne planter. Det totale arealet på 15 hektar. Overnatting her koster fra 850 rubler per person per dag.

Sanatorium "Mountain" ligger i Livadia. Den ligger i en høyde på 100 meter over havet. På et stort område helt dekket med grønne svingete stier for å gå. Hovedbygningen er laget i palassets stil, terrassene går ned direkte til sjøen. Et innendørs saltvannsbasseng kan være et alternativ til svømming i sjøen på kalde dager. Stranden kan også nås med taubanen. Overnatting her vil koste fra 1700 rubler, inkludert mat og behandling.

Hotel "Favorite" i Miskhor ligger bare 20 meter fra sjøen. Den moderne designen er i samsvar med tilnærmingen til å gi kvalitet rekreasjon for gjestene. Ikke langt unna er de berømte Arza-fontene, Little Mermaid-statuen og andre interessante severdigheter. Overnatting med frokost vil koste fra 1000 rubler.

Det bør huskes at overnatting og ferdige turer på Krim ofte har alternative priser i maiferien, med tidlig bestilling, samt for pensjonister og barn.

Turer i Krim 2019: priser og program

Ulike selskaper på deres offisielle nettsteder tilbyr turer i alle slags retninger og detaljer. Du kan plukke opp turer og turer for enhver smak og budsjett. Nedenfor er noen eksempler og priser for orientering i mange tilbud.Krim Tour "Krim rundt om i verden" (5 dager / 4 netter)

Turen holdes ukentlig fra slutten av mars til midten av november 2019. Utflukt og underholdningsbegivenhet inkluderer et besøk til de mange monumentene i naturen, arkitekturen og kulturen på Krim-halvøya. Hovedpunktene ligger i øst, vest og sør. Denne turen er verdt fra 15 900 rubler per person.

Utfluktstur "Star tour in Crimea" (8 dager / 7 netter)

De som ønsker å gå på denne turen, må bo i Sevastopol og delta på radialturer. Gjester på halvøya vil se Jalta, Bakhchisarai, Sudak, Evpatoria, Balaclava. Kostnaden for turen starter fra 16 900 rubler.

Multi-aktiv kombinert tur "Tre elementer - min syv"

Turen preges av sin unike karakter. Det kan vise sportsaktivitet, overvinne hindringer på bakken, vann og til og med i luften. Programmet inkluderer klatring, snorkling, kajakkpadling, terrengsykling, og mye mer. Samtidig vil gjestene bli tilbudt å besøke de lyseste punktene i regionen. Kostnadene for reise starter fra 22.000 per person.Multi-aktiv combo-tur "Ingen kjedelig hvile - min syv"

Tur arrangører lover interessante daglige eventyr. Det er bedre å komme hit for de som elsker utendørsaktiviteter. Etter en utmattende, men interessant dag, går turister tilbake til et komfortabelt hotellrom. Programmet inkluderer dykking, sykkelturer, klatring, paragliding og mye mer. Kostnaden for turen er fra 28 000 rubler per person.

Enogastronomisk pedagogisk tur "Palette av smaker av Krim" (8 dager / 7 netter, 6 dager / 5 netter)

Dette programmet er designet for elskere av gastrotur og original tidsfordriv. I tillegg til utflukter som tilfredsstiller kulturell sult, innebærer turen å smake på Krim-viner og lokal mat. En slik ekstraordinær underholdning vil koste fra 41 000 rubler.

Populære feriesteder på Krim

På Krim, mange resort byer og landsbyer. Krydret turister har allerede satt prioriteringer for seg selv og har valgt de mest favorittpoengene. De som ennå ikke har valgt feriestedet, bør lære litt om hva som er i hver av bosetningene.

Simferopol

Dette stedet er egnet for elskere av utflukter til attraksjoner, nattlig underholdning, shopping, flytting med lokal transport. Byen tiltrekker seg med rimelige priser.

Hovedstaden på halvøya er også tiltrukket av tilstedeværelsen av flyplassen. Dette er viktig for de som ikke er villige til å bruke mye tid på veien til et hvilested. De som kommer til Krim utelukkende på grunn av stranden, vil ikke være interessert her. Men lokale museer, teatre og gallerier venter på sine gjester.

Yevpatoriya

Evpatoria tilbyr gjestene en strandferie, utflukter til mange severdigheter, en overflod av underholdning og nattdisker, shopping. Dette stedet ligger på vestsiden av halvøya, 65 kilometer fra hovedstaden. Evpatoria - en av de mest populære feriestedene på Krim. Fordelen med byen er at, i motsetning til andre steder hvor alle strendene er småstein, er det en fin gul sand i Evpatoria. Infrastrukturen gjør dette feriestedet egnet for familier med barn, og overflod av restauranter og barer er et bra sted for unge mennesker. Det er også mange kursteder. Spesielt populære er de som behandler sykdommer i muskuloskeletalsystemet.

Fred og Popovka

På den vestlige kysten av Krim er det to små feriestedbyer som turister har valgt. De er svært nær hverandre, så ofte betraktes de som et feriested. Det var i Popovka frem til 2013 at den verdensberømte kazantipmusikkfestivalen ble holdt. Nå er dette stedet perfekt for familieferier.Stranden her er strødd med myk fin sand, og vannet er spesielt rent. Dessverre er det ikke så mange underholdninger her, som i store bosetninger, men naturens herlighet er mer enn kompenserer for denne mangelen.

Gurzuf

Denne urbane landsbyen ligger i den sørlige delen av kysten, bare 12 kilometer fra Jalta. Det er her at det mest populære barnesenteret "Artek" ligger. Den lokale luften er fylt med barrert aroma, så innånding skjer her døgnet rundt. Lokale, smale brosteinsbelagte gater fremkaller romantiske stemninger. Langs kysten strekker du pittoresk promenade. Lokale strender utmerker seg av velutstyrt og utviklet infrastruktur. Det er småstein overalt, takket være sjøen er gjennomsiktig og azurblå i fargen. Nesten hele strandområdet er delt mellom hoteller og barnas leirer ved hjelp av breakwaters.

Også blant de populære alpinanleggene i regionen er Theodosia, Partenit, Koktebel, landsbyen Primorsky, Kurortnoe, Sun Valley, Sudak, Novy Svet, Alushta, Alupka, Azure, Lyubimovka, Balaklava, Semeiz, Saki.

Gjestevurderinger

Som vanlig er anmeldelser på ferier på Krim svært forskjellige fra hverandre. Noen er fornøyd med infrastrukturen, andre klager over den forferdelige servicen og samtidig høye priser. En ting er uforanderlig: alle, uten unntak, liker natur og arter. På denne bakgrunn kan du tilgi feilene i arbeidet til de ansatte, dårlig gassrengjøring og mye mer.

Du kan ofte se tilbakemelding fra de som er misfornøyd med oppførselen til eiere av privat sektor. Dessverre er det massivt ikke mulig å kontrollere. Det gjenstår bare å studere vurderinger av hvert av de valgte husene, og bruk kun beviste innkvarteringssteder. Det samme gjelder for hoteller. De fleste av dem tilbyr forhold på høy europeisk nivå. Men det er de som, bak et skarpt bilde, skjuler et økonomialternativ som ikke samsvarer med pengene betalt for det.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her