Hver jente har en tendens til å være spesielt vakker på nyttårsaften. Selvfølgelig består bildet av mange detaljer, og en vakker, elegant manikyr er ikke noe unntak.

Vi har laget for deg et utvalg av de mest interessante og relevante versjoner av spiker design, blant annet vil du definitivt finne noe som passer.

Nyttårs manikyr 2018: Hva skal du se etter?

Blant mangfoldet av alternativer for spiker design er det noen ganger vanskelig å velge noe som passer best. Selvfølgelig, i prosessen med å velge et mønster for nyttårsaften, er det nødvendig å fokusere på fargeskjemaet i kjolen. Og det er ikke nødvendig at fargene passer, det viktigste er at de er ideelt kombinert med hverandre.

Formen på neglen er best gjort oval. Dette alternativet ser mest naturlig ut. Men hvis du foretrekker firkantede negler, må du ikke gjøre hjørnene for skarpe. Det er også verdt å merke seg at i 2018 vil gjennomsnittlig lengde være relevant.

Nyttår - den perfekte tiden til å eksperimentere. Hvis du i hverdagen velger deg selv delikate, nøytrale nyanser, så prøv noe nytt.For eksempel, en mørk nyanse med lakk med gnister, mønster eller rhinestones. Pass på at et slikt valg er mye mer egnet for den festlige kjole.

Mettet nyanser

Mørke, dype nyanser ser alltid luksuriøse og dyre ut. Dette gjelder ikke bare klær og tilbehør, men også spiker design. For nyttårsaften er dette alternativet ideelt, da det kombineres med nesten ethvert antrekk.

Hvis du ønsker, kan du velge et monokromatisk belegg, men vi anbefaler fortsatt å gjøre noe variasjon. Små rhinestones eller paljetter på neglene ser veldig elegante ut. Tross alt er dette akkurat det som trengs på en så lys ferie.

Ikke mindre stilig er kombinasjonen av matt og glatt belegg i ett design.

Fransk og måne manikyr

Evige klassikere vil være passende til enhver tid, og det nye året er ikke noe unntak. Valget av dette alternativet er eierne av neglene mandelformede, firkantede eller ovale.

Når det gjelder selve designet, er det ikke nødvendig å velge standardversjonen. Ser flott fransk manikyr med innredning i form av gnister, rhinestones, samt ulike snøflak.

Noen utfyller det franske manikyrstrikket mønster. På grunn av dette ser det ut som mer vinter, koselig.

Manikyr med glitter

Sequins vil alltid være forbundet med ferien. Men likevel anbefaler vi ikke å lage en standard design i form av et kjempeglossbelegg med en strålende lakk. Denne trenden har lenge vært utdatert, og nye, originale ideer har erstattet det.

Det ser flott kombinasjon av forskjellige nyanser i ett design. For å gjøre dette, dekke noen negler med din favoritt nyanse, og påfør lakk med store glitter på resten.

I tillegg kan du bruke vakre krystaller for å matche eller geometriske mønstre. På grunn av dette vil det festlige designet se mye vakrere ut.

Broken glass effekt

Trenden på glassmanikyr har lenge vært ansett som ny, men dette forhindret ham ikke i å ta ledelsen blant de aktuelle i 2018. Det er derfor vi foreslår å bruke det som et design for nyttårsaften.

Den uvanlige effekten av "ødelagt glass" oppnås ved små stykker materiale som er festet til neglene i en bestemt posisjon. Det kan være kaotisk eller korrekt, på grunn av hvilken effekten av et pryd er oppnådd. Uansett, når det kommer solstråle på det, blir materialet strømmet av forskjellige nyanser.

Forresten, nesten alltid neglene er dekket med en farge, og på grunn av det "brutte glasset" ser manikuren mer interessant ut. Også dette designet er kombinert med geometriske mønstre. Det ser originalt ut og er ganske uvanlig.

Tematisk design

For ikke å nevne temaet nyttårs design, som ser bra ut som en tegning for negler. En rekke snøflak er spesielt populær blant jenter. Men til tross for dette er det nesten umulig å se samme manikyr.

Tross alt dekorerer noen med hjelp av en fransk manikyr, andre - monofonisk belegg. Snøflak varierer også i utseende. Mange mestere maler dem for hånd for å gjøre tegningen unik. Andre bruker oversatte mønstre eller lager dem med rhinestones. Derfor eksperimentere og deretter noe interessant vil vise seg akkurat.

Ikke mindre stilig er bildet av julemannen, så vel som juletrær, leker, glitter og krans. Hvert bilde ser interessant ut på sin egen måte, så velg det du liker.

Kattens øye

Ikke mindre imponerende enn designet med "ødelagt glass" ser effekten av kattens øye på neglene. Lag det lett nok, selv hjemme. For å gjøre dette trenger du et spesielt lakk med små skinnende partikler og en magnet, som ofte blir solgt i settet.

Først må du påføre lakk og, uten å vente på tørking, ta magneten veldig nær neglen i noen sekunder. Takket være slike enkle handlinger, opprettes "kattens øye" -effekt.For øvrig for en feriemanikyr, anbefaler vi at du velger mørke, dype farger som passer best til de riktige antrekkene.

Strikket manikyr

En annen trend som fortsatt er relevant i flere år på rad, er strikket manikyr. Det skaper en spesiell atmosfære av varme og komfort, så det er flott for vintersesongen. Forresten, i motsetning til andre designalternativer, ser dette best ut på korte klør.

Nyttårs manikyr 2018

Til tross for alle de positive aspektene tror mange jenter at dette designet er mer egnet for hverdagen. Til dels er dette sant, men det er unntak. I prosessen med å lage et festlig bilde er det svært viktig at hver eneste detalj er kombinert. Bruk dette rådet og da vil du føle deg mest sjarmerende.

Vakker, festlig manikyr er et pryd for hver jente. Vi håper at blant de fremlagte alternativene finner du nøyaktig ideen du vil implementere.

Og hva slags spiker design for nyttårsaften tiltrukket deg?

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her