På en reise tar de fleste medborgere oppmerksomhet på bare ett kriterium - pris. Dette er sant, fordi alle vil slappe av i Bali eller Maldivene, men de harde realitetene gjør at du tar en mer realistisk beslutning. Selvfølgelig er de mest populære reisemålene for turisme i Russland Egypt og Tyrkia. Men mange turister rundt om i verden ønsker å slappe av, ikke bare billig, men også trygt.

Et risikokart utviklet av forskere hos et britisk forsikringsselskap har identifisert de sikreste landene. For å gjøre dette, ta hensyn til antall forbrytelser (terrorangrep, mord, tyveri), nivået på medisinsk behandling og transporttilgjengelighet. Også tatt i betraktning risikoen for epidemier, kriger og naturkatastrofer.

Det er en kategori av mennesker som er overbevist om at flyging og reise er farlig. Samtidig glemmer de at de selv ikke bor i de sikreste landene. Å velge å hvile et av landene som foreslås nedenfor, kan du være rolig og trygg på reisen din.

10. New Zealand

Øya-oasen, hvor du så mye vil få og bli i det for alltid - dette er New Zealand. Først og fremst er dette landet ekstremt dyrt for turisme, da det ikke er lett å komme hit, og selve flyet koster mye. New Zealand regnes som et utviklet land og er langt fra et naboland, noe som forklarer høye kostnader for enkelte varer og tjenester. Samtidig vil resten her ikke bare være hyggelig og fascinerende, men også trygt, da sikkerhetsindeksen i New Zealand er 7,42.

9. Danmark

Det pittoreske skandinaviske landet med egen valuta og høyt nivå av utvikling er perfekt for familieferier, fordi alle her bor i fred og ro. Forbrytelser, naturkatastrofer og sykdommer er ekstremt sjeldne her, så de forferdelige nyheter om dette landet vil ikke bli funnet. Sikkerhetsindeksen er 7,41.

8. Singapore

Små, men samtidig høyt utviklede land i Asia, som fungerer som en by og en stat samtidig - Singapore. Bystaten er kjent for attraksjoner og steder for underholdning, men du må være forberedt på det faktum at det må gå mer enn hundre dollar. Her en høy levestandard, gode lønninger og en fantastisk atmosfære, men viktigst - det er helt trygt her. Forbrytelser er forpliktet ekstremt sjelden, noe som gjør at sikkerhetsindeksen til Singapore er 7,34.

7. Qatar

Staten i Midtøsten, som grenser til Saudi-Arabia, er kjent for sitt fantastiske klima, sandstrender og høye priser. Resten her er hyggelig og vil forbli et lyst minne for livet. På grunn av den høye utviklingen av kriminalitet er redusert, og naturkatastrofer og terrorangrep ikke bryr Qatar. På grunn av dette har landet blitt en av de sikreste i verden, med sikkerhetsindeksen - 7,28.

6. Norge

Norge er en skandinavisk stat med en høyt utviklet økonomi. Det er behagelig og hyggelig å bo her, og resten, selv om det er dyrt, er helt berettiget. Å reise til Norge, kan besøke en rekke attraksjoner og nyte gourmetmat i lokale restauranter, uten å bekymre deg for ferien. For øyeblikket er det et av de tryggeste landene i verden, sikkerhetsindeksen er 7,27.

5. Østerrike

Et sikrere europeisk land, der det ikke er plass for kriger og terrorangrep - Østerrike. Hvis det ikke var for sjeldne tilfeller av rasisme, ville Østerrike lett bli et av de sikreste landene i verden. Nå er det om 1 voldelig død per 100 tusen mennesker per år. Lovbestemt, høy levestandard og utdanning - alt dette gjør landet trygt for både levende og turisme. Sikkerhetsindeks - 7.08.

4. Portugal

Et annet sikkert land for liv og rekreasjon i Europa er Portugal, staten som er den mest vestlige for kontinentalt Europa og ligger i den sørvestlige delen av den iberiske halvøy. Det er hundrevis av gyldne sandstrender, varmt vann og vakre hoteller, takket være resten her er ikke bare trygt, men også veldig hyggelig. Sikkerhetsindeks - 7.07.

3. Finland

Finland var det første i de tre beste sikreste landene på planeten - et land i Nord-Europa med en befolkning på 5,5 millioner. Prisene her er gjennomsnittlige, klimaet er ikke det hyggeligste, men isen, unike utsikter og fjell - alt dette gjør turister kommer hit hvert år, nyter den frodige stillheten og naturens skjønnhet. Sikkerhetsindeks - 7.04.

2. Sveits

Det dyreste landet i Europa, både for turisme og for livet - Sveits. Å gå her må du huske at absolutt alt er dyrt her, men skjønnheten i Alpene og luksushotelene er verdt det. Banksektoren er godt utviklet her, som tiltrekker seg velstående mennesker fra hele verden. Sveits er et internasjonalt banksenter, slik at lokalbefolkningen ikke føler prisnivået, men turisten vil ikke være lett her. Samtidig er Sveits et av de sikreste landene på vår planet, og et slikt punkt på en reise er svært viktig.

Den lave kriminalitetssatsen er sikret av det lokale rettshåndhevelsessystemet, hvor nøyaktigheten kan sammenlignes med sveitsiske klokker. Det høye utdanningsnivået og ikke-justert status (nøytralitet) - dette gir Sveits muligheten til å være borte fra alle globale konflikter og kriger, slik at den rangerer andre blant de sikreste landene. Sikkerhetsindeks - 7.01.

1. Island

Fantastisk island, hvor det er noe å se - dette er Island. I de siste årene har landet blitt populært, og kostnaden for å overnatte på hotell falt litt. I FN ble Island kalt det beste landet å bo i, for det var hun som ble det sikreste landet på vår planet. Naturen og den omkringliggende stillheten vil gi et hyggelig inntrykk på din gjest, og et høyt nivå av sikkerhet, fraværet av naturkatastrofer og voldelige dødsfall vil gjøre resten så komfortabel og fredelig som mulig. Statistikken vil være veiledende, ifølge hvilken i fjor var det en voldsom død innspilt, mens befolkningen er ca 350 000 mennesker. Sikkerhetsindeks - 6.16.

For Russland er det 108 i rangeringen, og Ukraina (116) og Russland er de eneste europeiske landene som er dårligere i deres sikkerhet til USA (65).

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her