Innhold:

 1. Grunnleggende regler for skovalg
 2. Fottøy under huden
 3. Skinny jeans og et utvalg av sko
 4. Flared sko
 5. Kjærester og skoalternativer
 6. Sko under klassiske jeans
 7. Capri bukser og matchende sko
 8. Sko til bananer
 9. Bloomers: riktig utvalg av sko
 10. Sko under rippede jeans

Jeans er det perfekte elementet i noen garderobe. Denne tingen anses som allsidig og behagelig å ha på seg. Det viktigste er å velge riktig yttertøy og sko for dem. Dermed omformer du utseendet ditt. Noen kvinner er tilbøyelige til å være enige om at jeans passer sammen med en hvilken som helst type sko. Men dette er ikke helt tilfelle. Det er spesielle regler som sier at hver stil på bukser må passe til en bestemt type fottøy.

Grunnleggende regler for skovalg

Moderne stylister har utviklet mange stiler av kvinners jeans: flared, tynn, klassisk, brede bukser og mange andre.Dette gir noen fashionista en unik mulighet til å skjule hennes feil i figuren, samt understreke elegansen i livet og hofter. Det viktigste er riktig tilnærming til valg av stil av jeans og sko, som ideelt sett bør tilsvare den valgte kvinnelige stilen. Når du velger sko som skal kombineres med jeans, er det verdt å huske noen grunnleggende regler:

 1. For det første kan jeans ikke kombineres med lakksko.
 2. For det andre er enkle sneakers ideelle for bukser av enhver stil.
 3. Og viktigst av alt - jeans og sko skal være i harmoni i farge.

Skinny sko i jeans

Denne stilen på buksene ser perfekt ut på slanke jenter med elegante talje og lange ben. Klumpete damer bør bedre unngå å kjøpe slike modeller, siden dette alternativet regnes som ganske passende og kan markere alle feilene. Du kan kombinere tynn med sneakers, høyhælte sandaler, støvler, som når kneløyden. Ganske høye jenter kan ha lette slip-ons eller ballettflater i tillegg til tynne jeans. Men høy hæl for høye skjønnheter kategorisk kontraindisert. Siden bildet vil bli bortskjemt og ta et plagsomt utseende.

Slim fit jeans og sko valg

Mager bukser kan visuelt lengre bena og gi dem slimhet, spesielt hvis de kombineres med sko med høy hæl. Fra smale bukser bør overgives til jenter som har store hofter, fordi det vil ødelegge hele bildet. Tapered jeans er ofte ankellengde. Tross alt, kan lengre bukser samles i en ganske stygg harmonica som vil ødelegge elegansen av vakre ben. I en duett med tynne modeller ser joggesko og joggesko seg perfekt ut. Dette alternativet er foretrukket av elskere av sportstil. Disse jeans foretrekker å ha moderne ungdom. Spesielt harmonisk ser stramme jeans med joggesko eller sko, og når høyden på ankelen. Mer selvsikker damer i den kalde årstiden foretrekker å utfylle jeans av den innsnevrede stilen ved hjelp av cowboy støvler.

Sko under jeans "Flare"

Flare kom til vår mote tilbake i år 70, da hippiestilen regjerte. På den tiden var det fasjonabelt og stilig å kombinere flared med sko på en flat plattform. Og nå forlater denne mote ikke oss. På dette tidspunktet er flared jeans moderne stylister ferdig med sko eller ballettsko på en solidsål. Bukser med revet kanter skal brukes i tillegg til joggesko eller sneakers. Solid joggesko er perfekt for denne stilen av jeans. Selv om den tykke hælen på høya sandaler - ikke unntaket og reglene for mote.

Kjærlighetsbukser og matchende sko

Menns jeans stil er i stand til å dekke alle manglene på kvinnelige figurer. Kjærester gir bildet av jenta litt lunefull guttelig stil. For tiden er det veldig fasjonabelt å dekorere en slik bukse med kutt og revet patcher. I kombinasjon med kjærester ser snickers og joggesko seg perfekt ut. Båter eller ankel støvler med høy hæl er også harmonisk i harmoni med denne type bukser. Men det er verdt å huske at kjærester aldri skal kombineres med sko med lakk, krokodilhud eller modeller av sko laget under reptilet.

Hvordan velge sko til rette klassiske jeans?

Klassisk buksestil er et ideelt funn i kvinners garderobe. Dette skyldes at disse jeansene kan kombineres med alle slags sko. Klassiske gins - ganske universell stil d, som passer for enhver anledning. Klassiske jeans er helt i harmoni med loafers, moccasins, suede eller skinnsko. I kaldt vær kan disse enten være ankel støvler eller høyhælte sko. Men dette gjelder bare smale jenter. Representanter for den vakre halvdelen av menneskeheten, som har en ganske kurvformet form, skal hylle den gjennomsnittlige høyden på hælen. For eksempel, åpne sko eller ballettflater.Stylister tilbyr flere alternativer til jeans rett kutt med revet kanter, i kombinasjon som du kan bruke sko med brede hæler og stropper.

Capri jeans og matchende sko

Jeans med et ganske forkortet ben, ikke egnet for alle jenter. Dette skyldes at denne stilen av bukser visuelt forkorter veksten. Derfor anbefales "Capri" å bære i tillegg til høye hæler. Det er en hovedregel: i ankelområdet bør det ikke være noen stropper eller andre elementer i skodekorasjonen.

Sko under banan jeans

Dette er en ganske opprinnelig ytelse av jeans, laget for den yngre generasjonen. Den buede stillinjen ser ganske opprinnelig ut med joggesko, høyt sneakers og lette sandaler. Denne stilen av bukser harmonerer perfekt med hælene også. Bildet blir enda mer interessant hvis sandaler med høy stud har mange nitter og stropper. Fasjonable kvinner som foretrekker en mer hooligan stil, bør hylle mennesko-sko.

Jeans i stilen "bukser"

Denne versjonen av buksene regnes som orientalsk. Disse buksene er perfekt kombinert med sandaler med åpen hæl og høy hæl. I den kalde årstiden ser spesielt originale blomstrere ut med ankelhælene.

Sko under revet jeans

Sneakers, moccasins, sandaler - dette er den perfekte løsningen for å komplettere revet jeans. Garderobe i form av revet bukser og flip-flops er perfekt for å slappe av på ferie. Det er ganske praktisk og praktisk. Spesielt siden denne stilen har ingen grenser i mote.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her