Thailand er et mystisk og attraktivt land for turister. Alt som skjer her, gir magi og en konstant ferie. Sammen med dyp religiøsitet finner det svært uklarheter i dette landet. Denne tilnærmingen tillater tusenvis av turister hvert år å finne sjarmen til en slik tur.Når det gjelder nyttår, er thailandene glad for å feire det så mye som 3 ganger i året. Første gang dette skjer på første nymåne etter solstice. Det faller for perioden 21 januar til 21 februar - kinesisk nyttår. Andre gang feiringen finner sted 13. april på den buddhistiske kalenderen, så vel som i den mer vanlige tiden for oss 31. desember til 1. januar.

Hva er nyttår i Thailand: funksjoner og tradisjoner av feiring

Under feiringen av det klassiske nyttåret i Thailand, slutter regntiden. Det er best å gå til de nordlige områdene. Dette er byene Chiang Mai og Chiang Rai.På denne tiden er det varmt og solfylt her, temperaturen er i nivå med + 27 ... + 29 grader med et pluss. Vannet er ganske behagelig - + 25 ... + 26 grader.

De som allerede har besøkt Samui og vil være der igjen, må huske at i slutten av desember er det varmt og fuktig. Slike forhold er ganske vanskelig å bære. Det regner ofte og himmelen er dekket av tette skyer. Phuket og Pattaya er varme, men tørre - + 31 ... + 32 grader.

Det kjente russiske nyttåret i Thailand er blitt feiret siden 1940. Lokalbefolkningen elsker å dekorere juletreet, så vel som andre trær og busker med leker. Også lys og kranser pryder husene og gatene i byene. Som vanlig arrangeres festivaler og basarer med ferieutstyr på gatene. Tradisjonen med å gi gaver finnes også. Og lokale restauranter og kafeer tilbyr gjestene en festlig meny og organiserer banketter.

På kvelden 31. desember samles thailandene rundt bordet i en smal familiekrets. Etter midnatt går alle ut og kaster seg inn i en atmosfære av generell moro. Alle barer og diskoteker er åpne, så å finne et sted for moro skyld er et snap. Feiringen er kronet med hilsen.

Etter nyttår samler lokalbefolkningen filler og søppel rundt huset og tar alt til ødemarken. Også på søppelet inkluderer små mynter, klutskrap og tangerine skins, som et symbol på det faktum at alt det dårlige er i fortiden.

1. januar besøker thais templet, og går også til å besøke hverandre. Gjester må komme med appelsiner, da denne frukten anses som en god omen og en talisman.

Hvil i Thailand for nyttår 2019: underholdning, attraksjoner, juletre

De fleste turister søker å slappe av på øyene. Men hvis du vil at du kan ha det gøy på fastlandet, rett på hotellet. De som elsker massepartier, anbefales å gå til Pattaya og Bangkok.

I det nye året er Andaman kysten bare full av turister. Her er det mest omfattende utvalget av hoteller i forskjellige priskategorier og med et annet utvalg av tjenester. I tillegg samles kjennere av utmerket dykking på dette stedet. Ligge på stranden bør avbrytes for å besøke en gård med sommerfugler og krokodiller eller ta en båttur til naboøya.

På nyttårsaften i Thailand kommer shoppingtid. På denne tiden gjør selgere konkrete rabatter på sine produkter og utfører salg.

Blant underholdningen som kan fås direkte på hotellet, er det verdt å merke seg lyse og varierte ferieprogrammer og banketter. Siden turister fra Russland samles her, arrangerer hotellets eiere massevisninger av presidentens tale om nyttårets chiming klokke. Hvis du bestiller overnatting for ferie, vil en gallamiddag bli inkludert i prisen. Hvis dette alternativet ikke passer, kan en feriemiddag bestilles i noen av restaurantene. I dette tilfellet må du betale ekstra.

Hvis du feirer nyttår i Bangkok, er det bedre å gå til gaten Coasan Road. Lokalbefolkningen og de fleste turister kommer hit for å delta i massemøter og ha det gøy. En stor skjerm vil vise nedtelling i minuttet til midnatt, hvoretter du kan nyte en flott fyrverkeri.

Du kan stupe inn i det religiøse Thailand i det buddhistiske tempelet i Wat Arun. Det er verdt å se eller til og med delta i bønnsseremonien fra kl. 10.00 til 00.30 timer. Central World kjøpesenter på Ratchadamri Rd vil vente på gjester på det store juletre fra klokka 18:00 for en massemelding på nyttår. Det vil ikke være mindre interessant å feire en ferie i nærheten av Asiatique SKY-pariserhjulet på Charoenkrung Rd. Gjester blir underholdt av DJs, kunstnere og presentatører med konkurranser og lotterier. Også i Bangkok holdes store arrangementer på parkeringsplassen i kjøpesenteret Mega Bangna og i nærheten av Crystal Design Center.

Pattaya er kjent for utallige barer og klubber. De jobber til morgenen. Det skal huskes at inngangen til mange av dem må betale. I tillegg er det sprøyting inne veldig dyrt. I løpet av denne perioden ligner byen en kontinuerlig åpen eir, hvor turister forener i samklang med lokalbefolkningen.

Pattaya viktigste juletre ligger på Bali Hai Bay Hotel på Walking Street. Her på scenen er DJs og artister av forskjellige sjangere. På slutten av programmet vil være en hilsen. Ikke mindre interessant vil være programmet på PATTAYA observasjonsplattformen nær Royal Cliff og på Bali Hai pier. Dette flokker vanligvis ungdommen.

Overfloden i nyttårsferien er forklart av det faktum at de faller på toppen av turistsesongen. Derfor er prisene på dette tidspunktet det høyeste for hele året. Hvis du har tid til å reservere bord til 25. desember, vil kostnaden per person være fra 60 til 100 dollar. Dette beløpet inkluderer mat, ferieprogram og andre tjenester fra institusjonen.

I Phuket kan du feire det nye året på strendene i Patong og Karon, så vel som i Phuket Town. Her er underholdningsprogrammet ikke mye forskjellig fra underholdning i andre byer.

Lokalbefolkningen tror at alle slags dydige gjerninger på ferie før ferien bare gir gode hendelser til sine hjem og destinier. Derfor prøver de å komme til templet for bønn, gi offer til munkene, lytt til preken og så videre. Det anses å være et godt tegn å bære nye klær til feiringen.

Gjestevurderinger av New Year's Thailand

Turister som har besøkt vinterferien i Thailand, anbefaler å se brannfremvisningen og delta i en dansemaraton.

I tillegg er blant de nyttige tipsene en anbefaling å fokusere på å finne siste øyeblikksturer. For folk med inntekter under gjennomsnitt er dette noen ganger den eneste muligheten til å besøke Thailand. Slike turer kan være billigere opptil 50%.

Gjester på lokale hoteller på 4-5 stjerner priser mat på lokale restauranter, men umiddelbart vær advart om at det er bedre å ikke kjøpe gatemat. Spesielt hvis det er ment for barn.

Generelt er Thailand i stand til å forlate et uutslettelig inntrykk. Nytt år under palmer er en lys ferie. Det vil virke enda mer storslått i forhold til døgnet rundt moro av lokale alpinanlegg.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her