Nyttår er alltid en etterlengtet og morsom ferie. Dette er tidspunktet for oppsummering, tidspunktet for oppfyllelsen av de mest hemmelige begjær. Nyttårsferien gjør sjelden uten muntre bedriftspartier og bare familie sammenkomster, som i tillegg til den tradisjonelle festen trenger interessante og aktive spill, skitser og forestillinger.

Store selskaper foretrekker å invitere profesjonelle ledere til bedriftens arrangementer, som alltid har omtrent ti spennende vitser og konkurranser på lager. Men hva om du trenger å forberede et program for en liten gruppe inviterte? I vår anmeldelse tilbyr vi deg topp 5 interessante vitser som vil underholde ethvert selskap og belaste dem med positive for hele kvelden.

En interessant spøk med gaver

Dette er en av de mest interessante og enkle vitsene som familie og venner vil elske.Prikol avviker litt kompleksitet. For å implementere denne spøkgen trenger du:

  • stor pappkasse
  • lyst innpakningspapir
  • mange konfetti

Klargjør esken slik at:

  • hun hadde ingen bunn
  • esken skal være plassert på et møbel hvis høyde overskrider høyden på en vanlig person, for eksempel et skap eller en bokhylle

Konfetti er plassert inne i esken, hvorpå "snag" er fylt med fargerikt papir. En fargerik bue på toppen av boksen vil ikke være ute av sted. Alt skal se ut som om det er en ekte gave som venter på sin eier.

Etter alt forberedende arbeidet forblir det bare å vente på tegningens hovedaktør. Sannsynligvis vil hans øyne lyse opp i påvente av en gave, så nysgjerrige blikk rundt ham vil opphisse ham litt. Så snart den bevilste personen vil finne ut hva som ligger bak det lyse omslaget, vil han bli sprinklet fra topp til tå med fargerike konfetti.

Et morsomt spill for en stor Hypnosis-selskap

"Hypnosis" er et veldig morsomt og spennende rally, noe som vil gi mye nytelse ikke bare til deltakere, men også til alle inviterte. Spillet involverer flere frivillige og en presentator (hypnotisør). Deltakere må plasseres på stolene, står på rad. Hypnotisøren sitter overfor frivillige med et opplyst stearinlys. Lyset er slått av i rommet.

Deretter får hver deltaker en flat plate, og hypnosisøkten begynner. Tilretteleggeren veileder deltakerens handlinger - ber dem om å lukke øynene, gni bunnen av platen, deretter ripe på haken, gni nesen eller kinnet, vekslende disse handlingene med stomping sine føtter, vippe hodene eller shrugging skuldrene.

Du kan komme opp med mange forskjellige handlinger, det viktigste som de var morsomme. Hele spøk er bygget på det faktum at bunnen av platen er tungt røkt. Når sesjonen avsluttes, er lyset slått på og ansiktene til spøkens deltagere blir synlige med sot. Det blir moro for alle: både hypnotisert og gjester.

Vitser til nyttår 2019 med pepperkorn

Etter at alle rettene har blitt prøvd og mer enn ett glass champagne har vært full, er det på tide å huske det nye årets tomter for voksne og folk som vet hvordan de skal ha det gøy.

Vitsen med mel har vært kjent for en stund, men hver gang den nyter uovertruffen suksess på selskapsfest og familiefester. Deltakerne står overfor hverandre, mens øynene deres er bindefoldet. En liten oppblåsbar ballong er plassert mellom dem, som må blåses bort mot motstanderen. Etter flere forsøk blir ballen umerkelig erstattet med en tallerken mel.

En spøk for en familie nyttår feiring 2019

I en familieinnstilling, i en sirkel av nære personer, kan vitser være mye mer moro enn de som er arrangert av en profesjonell presentatør på bedriftsarrangementer. Faktum er at nært folk samles hjemme som kjenner hverandre godt og er på mange måter like. Som regel er deltakerne av tegningene ikke fornærmet, men ha det gøy med alle.

Spillet vil kreve en ung mann som må velge en av to jenter som befinner seg i et forberedt rom. Jentene sitter på kantene på en improvisert benk av avføring, dekket med et slør.

Presentatøren forteller fyren at han trenger å sitte ved siden av jenta han likte best, men gjør det på en slik måte at han ikke fornærmer en annen jente. Han får 15 sekunder til å løse dette problemet. Som en ekte gentleman, hvem er i de fleste morsomme selskaper, vil fyren sitte i midten og vise sin posisjon til hver av jentene.

Essensen av vitsen ligger i det faktum at det ikke er noen stol mellom jentene. Teppet strekkes på en slik måte at det ikke avslører sitt fravær. Resultatet er en illusjon av en lang benk. Så snart fyren setter seg trygt i midten av denne "benken", vil han krasje inn i hullet.

Morsomt med klutespenner til et morsomt selskap

Denne konkurransen vil kreve 20 klær. 2 jenter og to gutter som bryter inn i par, deltar i tegning. Oppgaven er enkel - å finne alle klærne, som ligger på partneren.Guttene er blindfoldede og tvunget til å finne alle klærne på jentas klær så snart som mulig med den munterte musikken. Publikumskoret teller klippene som er funnet. Paret som først klarte oppgaven, mottar oppmuntre priser.

En morsom vits for et lite selskap "Question-Answer"

For denne konkurransen trenger du ikke spesielle rekvisitter. For moro skyld må du forberede et par stykker papir, som vil bli skrevet allerede forberedt svar på det viktigste spørsmålet om hvorfor en person kom til nyttårets feiring. Svarene skal være morsomme og interessante, for eksempel:

  • gratis mat her
  • skummelt å være hjemme
  • ingen plass til å sove
  • Jeg kom for å ta en tjeneste fra eieren av huset, etc.

Papirene er plassert i en liten pose, hvorfra hver gjest kommer til å komme og stemme på svaralternativet. Det er ingen vinnere i denne konkurransen, hovedoppgaven er å underholde gjestene og muntre dem opp.

Nyttårsfeiring har lenge opphørt å være forbundet med sammenkomster ved bordet og tradisjonelle toasts. I dag er selskapsfest og familieferie sikkert ledsaget av interessante spill, vitser og vitser. Ordne spennende konkurranser, gi oppmuntrende premier, gratulere gjester med tegneserier, og ferien blir sikkert husket av alle invitert.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her