Perioden til 12.11 er ganske anspent i forholdet mellom mennesker og mellom land i verden. Fra 7.11 til 12.11 vil vital energi være minimal, immuniteten svekkes, derfor er det stor sannsynlighet for å få forkjølelse eller fange en infeksjon, og kroniske sykdommer kan også forverres. Mange vil ha en følelse av tretthet, økt tretthet, dette vil føre til passivitet og latskap.

Sosialt liv og sosiale forbindelser vil ikke forårsake en slik interesse som før. Feil kan gjøres som fører til problemer i næringsliv, næringsliv, karriere og, som er spesielt ubehagelig, i personlige forhold. Vær forsiktig og unngå dem.

Planeter vil forverre interregionale og sosiale konflikter, det vil være vanskelig å bli enige om å nå en gjensidig fordelaktig avtale. Tekniske ulykker kan oppstå på grunn av menneskelig uaktsomhet. Økologiske katastrofer vil påvirke økonomien og aksjekursene på børsene negativt.

Det er bedre å begynne å ta tak i de skjebnesvangre problemene etter 16.11, når situasjonen endres til det bedre, vil det også oppstå krefter og energi på dette.Fra 7.11 til 18.11 Venus vil være i skiltets tegn, det vil påvirke forholdet mellom mennesker negativt. Følsomhet og mistanke vil øke. Lagt til dette er også den negative virkningen av New Moon (18.11). Følelser og følelser vil eskalere. Folk vil bli dyster og reticent, mens andre tvert imot har en bølge av energi og en tilstand på randen av hysteri. Ofte fornærmer mennesker på det sterkeste hverandre. Du kan bli fristet til å argumentere og gjøre krav på den andre halvdelen. Ikke gi inn på denne følelsen hold deg i hånden. Krise hendelser kan forekomme. Det vil være nødvendig å finne en løsning for å komme seg ut av en vanskelig situasjon raskt, ellers kan krisen vare til slutten av året.

Fra 22.11 med Solens inngang til Skyttens tegn, vil det oppstå en psyko-emosjonell oppgang, som vil bli uttrykt i et godt humør, en bølge av energi og frisk energi. Mange mennesker vil føle åndelig trøst, og stagnasjonen i arbeid og de depressive tilstandene som ble observert i første halvdel av november, vil være borte. Å gjøre viktige skjebnesvangre beslutninger knyttet til noen foretak, er det bedre å gjøre i perioden 11/19 til 11/26, spesielt med hensyn til bryllup, partnerskap og alle hendelser som bringer endringer i folks destinier.

sen

Personlige liv vil være fulle av levende følelser og hendelser. Det kan imidlertid også forårsake stress i følelsesmessige rammer. I november vil du være ekstremt sjalu, urimelig å finne feil med andre halvdel på grunn av at hun (han) betaler liten oppmerksomhet og tid til deg.

 • Gunstige dager: 4, 14, 17, 25, 29, 30
 • Farlige dager: 1, 9, 23

Taurus

Måneden blir hektisk, følelsesmessig ustabil. Ikke bli fornærmet og ikke dvel på dine negative følelser og erfaringer, behandle kritikk av andre på en filosofisk måte. Bare gjør din plikt i god tro.

 • Gunstige dager: 2, 6, 11, 16, 21, 27, 30
 • Farlige dager: 1, 12, 18

Gemini

I begynnelsen av november ser det ut til at presset utøves på deg, først og fremst i personlige forhold. Lider, mest sannsynlig, denne innflytelsen av planetene. Under påvirkning av Venus og Mars i andre halvdel av måneden, vil alt normalisere og forandres til det bedre.

 • Gunstige dager: 4, 8, 11, 27, 30
 • Farlige dager: 5, 13, 20, 28

kreft

Måneden vil ikke gi deg noen spesielle problemer og sorger. Du vil ha behov og ønske om å tilbringe fritiden med venner, gjerne tilbake hjem og dele inntrykkene dine. Kommunikasjon med slektninger er veldig tillitsfull.

 • Gunstige dager: 2, 6, 10, 16, 21, 24, 29
 • Farlige dager: 9, 15, 22

Leo

Spørsmål knyttet til økonomi og familie vil komme til forkant. Som ekte løver vil du være aktiv og aktiv, og din energi vil være nok til å lade den til alle rundt deg.

 • Gunstige dager: 1, 8, 15, 24, 27, 30.
 • Farlige dager: 12, 18, 26

Virgo

Måneden gir ingen problemer. Sjansene for å få ekteskaps tilbud er gode. Styrke personlige forhold. Din valgte vil ikke spare penger og vil bruke dem med glede på deg og deg selv. I en hel måned vil stemningen være god, og helsetilstanden vil være sterk.

 • Gunstige dager: 6, 11, 16, 24, 29, 30
 • Farlige dager: 5, 13, 28

Libra

Ønsket om forandring vil oppstå i midten av måneden, som om du har kommet til horisonten og nye perspektiver har åpnet seg foran deg. Det vil være et ønske om å oppnå en ny status, endre arbeidsplassen og til og med bytte vifte.

 • Gunstige dager: 3, 8, 11, 16, 21, 27, 30
 • Farlige dager: 5, 20, 28

Skorpionen

I første halvdel av måneden vil dine lojale assistenter være mot, aktivitet, selvsikkerhet. Du vil snakke og handle åpent. Situasjonen vil endres i andre halvdel av november. Vigor vil bli erstattet av passivitet, men dette er et midlertidig fenomen.

 • Gunstige dager: 2, 6, 10, 16, 21, 28, 30
 • Farlige dager: 3, 18, 26

Skytten

En god periode for de som ikke vil fortsette, og er villig til å være fleksibel - vil kunne lytte til andre, kritisk gjennomgå og analysere sine reaksjoner og atferd. Dette gjelder hovedsakelig privatliv og problemstillinger knyttet til arbeid og karriere.

 • Gunstige dager: 3, 8, 11, 16, 21, 27, 30
 • Farlige dager: 5, 20, 28

Steinbukken

Dette er en god tid å tiltrekke seg nye bekjente og venner inn i livet ditt, styrke din posisjon i samfunnet og øke statusen din Den beskjedenhet som ligger i deg, vil bli verdsatt av andre og vil hjelpe til med å løse alle problemer.

 • Gunstige dager: 6, 11, 16, 21, 24, 30
 • Farlige dager: 1, 9, 22

Aquarius

Den viktigste drivkraften til karrierevekst vil være ambisjon. Du vil streve for å oppnå mål og sette nye foran deg. Ikke vær oppmerksom på andres meninger - oppfør deg som det passer deg. Prøv å ta imot andres kritikk mer rolig.

 • Gunstige dager: 1, 9, 13, 17, 21, 25, 29
 • Farlige dager: 3, 12, 28

fisk

Planeten Venus vil gjøre deg sjarmerende og attraktiv. Uten å legge ytterligere innsats, blir du en slags tyngdepunkt i det motsatte kjønn. God måned for deg.

 • Gunstige dager: 1, 11, 16, 21, 25, 30
 • Farlige dager: 5, 14, 23

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her