For de fleste på et år er det to av de lyseste forventede hendelsene: vinterferie og helligdager, helst på bredden av det varme havet. Hvor hyggelig det blir å kombinere disse to hendelsene med alle sine fantastiske opplevelser. Hvis beslutningen om å tilbringe nyttår ved sjøen allerede er gjort, er det bare å velge et varmt land. Det er mange av dem, og nesten alle er tilgjengelige for russere. Du må velge i henhold til en rekke hovedkriterier: klima, underholdning, avstand og pris.

Russiske alpinanlegg, Georgia og Turkmenistan

En av de gode alternativene vil være en av feriestedene på Krim eller Krasnodar-området. Svømming i sjøen til det nye året i denne regionen er ikke tilgjengelig, men været er fortsatt varmt og behagelig for turer og utflukter. For eksempel koster 3 dager i Sotsji sammen med veien fra Moskva, samt bor i et to-stjerners hotell med frokost omtrent 30 000 rubler. I den private sektoren i Yalta og Sevastopol kan du finne overnatting for 3.000 rubler per banke. Det er mange restauranter og kafeer, så du bør ikke bekymre deg for mat på forhånd.Hver av disse institusjonene vil gjerne motta gjester på nyttårsaften, og vil gi et rikt bord og underholdningsprogram. I de mest populære restaurantene må bordene bestilles på forhånd.

I Georgia kan du enkelt finne overnatting på den første kysten. I Batumi varierer prisen for et sted per dag omtrent 10 000 rubler. Utallige kafeer og restauranter er åpne til sent. Prisen på mat er ganske tilstrekkelig. For det nye årets tur i Georgia må betale rundt 35.000 rubler per person. Disse turene inkluderer vanligvis lunsjer og middager, nyttårsfest og overnatting, for veien må betale separat. Havet på denne tiden er også kult her, så du bør ikke planlegge et nyttårs bading. Men kysten i Batumi for ferien ser fabelaktig ut. Lokal ærbødig omsorg om utsmykningen av byen og resultatet gleder seg til turister og gjester. I løpet av vinterferien holdes det et stort antall konserter, ulike festivaler og konserter her.

I Turkmenistan tiltrekker en stor feriested sone "Avaza" turister oppmerksomhet. Dette er et kompleks av hoteller, hytter, pensjonater og sanatorier for enhver smak. Ideen om å tilbringe nyttårsferie her ville være en god beslutning. Priser per rom per dag starter på $ 70.

Fortryllende ferie i UAE

For folk med gjennomsnittlig inntekt kan det nye året i De forente arabiske emirater være et av de mest levende inntrykkene i livet. Her ser alt luksuriøst ut, stort og dyrt. Du kan forestille deg hvilken storhet som venter turister på nyttår. Alt dette er ikke billig: prisen for en dag på hotellrommet varierer fra 200 til 20 000 dollar per person.

Ny 2019 i Vietnam

I Vietnam kan feiringen feires relativt billig. Det er best å tilbringe ferien i sør i landet:

  • Phan Thiet;
  • Mui Ne;
  • Vung Tau;
  • Phu Quoc Island

Feriestedet Nha Trang, populært på en annen tid, i løpet av nyttårssamfunnet, vil møte turister med dårlig vær. Derfor er det bedre å velge noe fra listen som tilbys ovenfor. For eksempel vil øya Phu Quoc hvile på et rolig, klart hav på en fantastisk hvit sandstrand. Men i Phan Thiet og Müyne kan det være bølger som utelukker bading, spesielt med barn. Men været er også bra.

Den vietnamesiske har et nytt år feiret i slutten av januar og tidlig februar. Men for turister på sitt vanlige nyttår, er det støyende helligdager her i nesten alle hoteller, restauranter og kafeer.

Et fly til Vietnam vil koste fra 31.000 rubler. Overnatting i et av de lokale hotellene på 2 eller 3 stjerner koster fra 1200 rubler per dag. Hoteller på et høyere nivå vil kreve å betale fra 4.000 til 5.000 rubler. Du kan også kjøpe en ferdig tur, som inkluderer et godt designet program med overnatting og veien. En slik glede vil koste 54 000 rubler i gjennomsnitt. Prisen stiger avhengig av settet av alternativer. For eksempel, 7 dager i Mui Ne med overnatting på et hotell på den første kysten, inkludert frokost og fly koster 120 000 rubler for to. Bor i Phu Quoc er billigere. Her kan du finne overnatting til en pris på 1000 rubler per dag. Et femstjerners hotell vil koste fra 5000 til 10 000 rubler. Det er også eksklusive luksus turer, hvor prisen beregnes i millioner.

Bright Turkey for the New Year 2019

Tyrkia har allerede blitt innfødt til innbyggerne i Russland. Derfor er det ikke overraskende at reisearrangører mottar utallige forespørsler om nyttårs turer til det tyrkiske havet. Her kan du velge hvilken som helst kyst: granitt, småstein, nydelig hvit sand eller stein. I tillegg er sjøen varm nok til denne tiden av året - ca 21-22 grader med et pluss. Den mest modige svømmingen. Også turister er tiltrukket av systemet "all inclusive". På nyttårsferien kan du stole på et luksuriøst bankett og et originalt rike program. Fordelen kan også betraktes som utallige utflukter, både kulturelle og shoppingturer. Gjennomsnittlig pris for en slik tur er omtrent 50 000 rubler.

Uvanlig Cuba og fordelene

Cuba er et annet eksotisk reisemål der russiske turister pleier å gå til det nye året.Blant fordelene ved stedet er den fantastiske økologien og den reneste luften i verden, som det fremgår av mange vitenskapelige indikatorer og studier. I tillegg til kraftig moro kan du få en helbredende effekt for hele kroppen.

Det beste blant strendene på Cuba forblir Vardaredo. Dette er et virkelig solrikt og varmt sted. Det er her at du fullt ut kan oppleve den lyse kontrasten med den russiske vinteren. Turkis vann i vinterferien holder en temperatur på 28 grader pluss. Rensligheten av strendene er slående, som er gjennomsiktigheten av kystbølgene.

Allround moro hersker her, interspersed med tomgang lykke til strandferier. En slik reise vil koste 140 000 rubler for to i 7 dager. I tillegg er det antatt at i vintermånedene i Cuba lave priser, så turister er glade for å gå til de lokale byene Havana, Varadero, Trinidad.

Kubaner, som mange andre, foretrekker å feire det nye året med sin familie, og etter det må de gå ut på gatene i byene og delta i massefester. I Havana holdes de støyende partiene på katedralplassen.

Hvis du ikke vil kjøpe en ferdig tur, så er det ganske mulig å kjøpe en flybillett på egenhånd (fra 44.000 rubler tursturer) og bestille hotell (fra 3 100 rubler per dag avhengig av sted, by og stjerne).

Andre populære nyttårs destinasjoner til sjøen

Også turister på nyttårsferien er tiltrukket av Den dominikanske republikk og dens populære feriesteder Punta Cana, Santo Domingo, Puerto Plata. Fly fra Moskva her vil koste 65 000 rubler. Levekostnadene starter fra 2500 rubler per dag.

Hainan venter på alle å ta en pause fra den hektiske byen. I løpet av nyttårsferien er det en behagelig temperatur på 25 grader med pluss og høy luftfuktighet. På nyttårsaften kan du se flotte fyrverkeri, nyte lokal mat på et luksuriøst bankett på et hotell eller i en av restaurantene. En ukentlig tur med et firestjerners hotell med frokost vil koste rundt 24 000 rubler. Dette beløpet inkluderer ikke reise- og visumkostnader.

Ikke mindre populært er varmt Thailand. Sjøen er alltid varm, og den gjennomsnittlige årlige lufttemperaturen er 29 grader. Ukentlig hvile i New Year-perioden vil koste gjester rundt 85 000 rubler for to. De fleste turister reiser til Phuket og Pattaya, og alt kulturliv er konsentrert i Bangkok.

På Maldivene kan du tilbringe noen fantastiske netter. Nyttårsferien her koster minst 500 000 rubler per par med innkvartering i et femstjerners hotell. Dette er kanskje det dyreste møtet i nyttår på vår liste, men det er verdt det. Utsikten her, som på plakatene - hvit sand, frisk greener og azurblå vann. Gjennom turoperatører kan du prøve å finne billigere turer til nyttår, da service og forhold i noen av hotellene er på høyeste nivå.

Filippinene venter også på gjester for ferien. Avhengig av valg av plassering, kan hvile her være relativt budsjett. Flyvningen fra Moskva til hovedstaden vil koste rundt 35.000 rubler. Fra Manila, en intern flytur kan du nå hvilestedet. Det koster ytterligere 4000-5000 rubler. Hotellinnkvartering koster fra 2000 rubler per dag. På kysten er det noe dyrere - fra 4400 rubler.

Det spiller ingen rolle hvor du skal feire nyttår. Det viktigste er å gjøre det med gode mennesker i hyggelig selskap. Da blir det bare hyggelige minner fra feiringen.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her