Innhold:

  1. Klassisk stil
  2. Bred stil
  3. Low Waist Jeans
  4. Menns Skinny Jeans
  5. Jeans bukser
  6. Blek jeans
  7. Hvordan velge riktig stil av jeans?

Nesten alle menn, selv fra ung alder, har en uerstattelig ting i deres garderobeskap - jeans. Tross alt er de et utmerket klæralternativ som tjener til å skape et bilde for alle anledninger. Moderne stylister hvert år tilbyr mange designideer for menn. Det finnes flere stiler av sying jeans: klassisk, tynn og bred skjæring, jeans med mansjetter, rvanki. Dermed kan hver enkelt velge den nødvendige varianten av jeans, som ikke bare vil være i harmoni med yttertøyene, men også skjule alle feilene i figuren. I denne artikkelen foreslår vi å diskutere alle stiler av jeans for å gjøre det lettere for menn å bestemme seg for valg av bukser for deres bilde.

Klassisk stil menns jeans

På moderne måte mister klassiske jeans ikke deres popularitet. Hovedendringen var fargene på buksene. Det vanlige for alle svarte materialer har blitt erstattet av rike blå farger. Derfor kan menn som tidligere har foretrukket sorte jeans, glemme den kjedelige mørke stilen og forsøke å diversifisere sitt klassiske utseende med rik farge. Denne versjonen av jeans passer perfekt til stilen til uformell.

Nå perfekt stryke skjorter perfekt kombinert med blå bukser. Når det gjelder fargeskalaen til skjortene, er en pastell eller lys beige tone ideell. Brune bånd, sand eller brune mokasiner med snørebånd bør brukes som et supplement til menns klassiske utseende.

Moderne designere tilbyr svært komfortable jeansformer som mangler mønstre, ulike dekorasjoner og utskrifter. På dette tidspunktet, fasjonable stål rette jeans, egnet for enhver stil av klær. Bukser i klassisk stil ser perfekt ut med sportstil T-skjorter, samt sko, kombinert med fargegruppen i et lærbelte. Vel, og de mennene som har et livslangt bilde av en cowboy, bør ta hensyn til blå jeans, i tillegg til at en burgunderskjorte og sko av brun nyanse er perfekte.

Bred jeans stil

Dette alternativet på bukser er universelt, som det er ideelt for enhver mann. Det viktigste ved brede jeans er at denne stilen på klærne er i stand til å kaste en mann i flere år. Det gjør det mulig å se litt yngre ut. Moderne designere elsker denne stilen av jeans på grunn av det faktum at her kan du bruke mye interessant kombinasjon med andre klær. Store jeans anses primært veldig behagelig, da de ikke holder kroppen av en mann i bevegelse. Denne kutten av bukser er i stand til å skjule alle feilene til en manns figur. Wide-jeans er ideelle for de som har en atletisk kroppsbygning. Spesielt fasjonable og sporty bukser vil se ut, hvis det er lommelykter som supplement.

Menns Låne Jeans

Denne versjonen av buksene er ikke relevant når du lager en kontorstil av klær. Bukser med lav midje er ideelle for friluftsliv eller en tur gjennom parken. De er perfekt kombinert med sports-stil T-skjorter og ser ganske originale hvis det er døråpninger i dem. Bred eller innsnevret til nederste jeans - er valg av menn, hvor det viktigste er å huske om formålet med deres oppdrag. Jeans, med lav midje, syet av bomull, ideelt kombinert med en lett jakke eller jakke, og dermed skape utseendet på romantikk. Også, denne typen bukser i tillegg til en skjorte i stil med en klassiker og briller vil gi et maskulin utseende en viss mystikk og originalitet.

Menns skinny jeans

Moderne stylister har bestemt seg for å bare stikke inn i mote en tynn versjon av jeans for menn. Videre blir slike modeller hvert år mer og mer. Som en innredning av slike bukser blir brukt:

  • unedged tråder venstre under sying;
  • Spesielle kutt etterligner et revet hull;
  • bukseseler.

Dette alternativet på bukser er perfekt kombinert med noen slags yttertøy. For eksempel ser mørkeblå jeans bra ut med en T-skjorte og lue, og lyse bukser er bare perfekte i harmoni med hvite og svarte skjorter. Og det er verdt å huske det viktigste! Hvis en mann har en ganske tett kroppsbygning og lav vekst, må de skinny jeans kasseres. Dette kan ødelegge utseendet, og markere alle feilene. Tette bukser er perfekte bare for lange og slanke gutter. Når det gjelder sko, så kan du bruke den klassiske versjonen. Alt avhenger av værforholdene.

Jeans - bukser for menn

De fleste menn foretrekker å ha på seg klassiske bukser laget av denim i garderoben. Tross alt er det denne versjonen av modellen som er ideell for et forretningsbilde.Blå klassiske jeans med en pil ser bra ut med sko og en streng skjorte. I denne kjole kan du holde møter og delta på et forretningsmøte.

Faded jeans for menn

Igjen ble toppene i mote jeans med slitte elementer, uskarpe flekker og prikkende moduleringer. Fring av tråder og kutt gjør det mulig for unge å kjøpe flere versjoner av jeans, laget i forskjellige farger. I utgangspunktet brukes denne stilen til å lage et bilde for turer og møter med sin elsker. Dermed prøver en mann å vise seg som en ung tomboy.

Hvordan velge riktig stil av jeans?

Den første er å ta hensyn til figuren. Menn med kort statur skal hylle klassiske grønne eller blå bukser. Vel, og representanter for en sterk halvdel av menneskeheten med en idretts kropp bør velge en smalere eller bredere stil av bukser i blå farger. Jeans må ha en farge og stil som passer til en alderskategori, og må overholde sosial status.

Jeans - dette er tingen som ikke er utskiftbar i noen garderobe. Denimbukser er den perfekte assistenten for å skape et fasjonabelt bilde. Tross alt er de kledd ikke bare den yngre generasjonen, men også folk i alderdommen.

 

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her