Innhold:

  1. Funksjoner av helsen til månens faser
  2. Hvordan distribuere helsemessige manipulasjoner over månens sykluser
  3. Lunar kalender av helse månedlig

For helse er en viktig faktor å respektere biorhythmene i kroppen. Fase av månen spiller en viktig rolle i dette. Det er lett å føle deg selv, sammenligne din helsetilstand i forskjellige faser av månen og i samsvar med sin posisjon i forhold til andre himmellegemer.

Funksjoner av helsen til månens faser

Spesialister utarbeider regelmessig grafer på bevegelsen av en satellitt på jorden for å forenkle overvåking av helse og velvære. Lunar sykluser er delt inn i 4 hoveddeler. Den mest komplekse kroppen opplevde overgangsstater. På den voksende månen føltes følelsesmessig og fysisk oppgang oftere. På en avtagende måne er det bedre å ikke overarbeid, men å hvile. På en nymåne legger negative følelser press på en person i flere dager, kan depresjon og fysisk utilsiktelse manifestere seg. På denne tiden kan du gå til den årlige undersøkelsen av en lege. Omfattende verifisering gir omfattende informasjon.Den mest effektive behandlingen vil være problemene med øynene og hodet som helhet. Det er godt på dette tidspunktet å gjøre noen typer operasjoner, samt komplekse rengjøringsprosedyrer.

Å utøve kroppen vil ha maksimal nytte hvis det fortynnes med pusteøvelser. Antallet av slike klasser skal være størst mulig.

Den andre fasen av månen, som går fra 8 til 14 dager i månens syklus, vil bringe lykke til i operasjoner og vil være produktiv i behandling. Du kan forvente en utbrudd av energi og nyttig i behandlingen av energi. Denne holdningen vil bidra til forebygging og kamp for helse. Fysisk aktivitet som forebyggende tiltak kan gradvis økes. Dette vil hjelpe den akkumulerte energien.

Samtidig kan følelsesmessig overbelastning provosere alle slags feil, forverring av kroniske sykdommer og til og med et hjerteinfarkt. Spesiell oppmerksomhet bør behandles på galleblæren, leveren og tarmen.

Det andre kvartalet av månens syklus slutter med en fullmåne. Dette er en periode med økt irritabilitet. Sjansene for nervøse sammenbrudd er høye. Personer med psykiske lidelser reagerer spesielt akutt på denne perioden og viser noen ganger utilstrekkelighet. Særlig aktiv påvirkning av månen på kvinner. Det er også bemerket at antall trafikkulykker og katastrofer øker i løpet av fullmåne.

I fullmånen bør du ikke gjøre komplekse velværebehandlinger. Videre er denne tiden ikke egnet for operasjoner. I tillegg til den negative virkningen av fullmåne gir en økning av energi og velvære. Folk uten nervøse lidelser føler seg bra.

Den tredje fasen av månen faller på 15-22 dagen av månens syklus. På denne tiden vil positive endringer i kroppen, som de tidligere hadde jobbet, tydeligvis manifestere seg. Nå er det bedre å redusere fysisk aktivitet og gi kroppen full oppfølging.

Hvis behandling tidligere ble utført, bør man i denne fasen forvente et klart tegn på effektivitet. Samtidig å utføre nye tiltak i kroppen er ikke verdt det.

Den fjerde fasen av månen finner sted fra 23 til 30 dager av månens syklus. Dette er tiden for den avgående månen. Du kan føle tretthet og depresjon. Dette stadiet er farlig høy risiko for sykdom og redusert immunitet. Følelsesmessig bakgrunn er ustabil, det er humørsvingninger.

Hvordan distribuere helsemessige manipulasjoner over månens sykluser

Det er en rekke aktiviteter knyttet til endringer i kroppen. Blant dem er det vanlig, som sport og dietter, og det finnes de som av og til holdes etter behov. I dette tilfellet er noen av dem bedre å planlegge basert på månens påvirkning på kroppen.

Dietter, ernæring, vekttap

Strømmen av dietten avhenger også av månens syklus. Hvor effektive tiltak som er tatt for å miste vekt er relatert til den generelle stemningen og energibakgrunnen. For eksempel i fullmånen bør du ikke overbelaste kroppen med fysiske øvelser. Samtidig er alle slags dietter godt tolerert på dette tidspunktet. Nå trenger kroppen mye væske. Du kan få det fra flytende mat, drikke og selvfølgelig overflod av vann.

På scenen av månens vekst, øker volumet av vann i kroppen. Du kan føle en bølge av styrke og energi. Fluidforbruket kan reduseres noe. Appetitten øker tydelig, så det anbefales å vise selvbeherskelse og avvise sentmiddager.

Tannbehandling

På den avtagende månen er blodet i kroppen noe tykkere enn i andre perioder. Dette er den beste tiden for tannbehandling. Smerten vil være nesten umerkelig, og blødningen - ikke rikelig.

Månen i stjerneskildrene til Skorpionen, Libra og Kreft - det er de beste dagene å gå til tannlegen. Nymånen og fullmåne regnes som ekstremt ugunstig for slike manipulasjoner.

Advarsel! Månen i Steinbukken gjør alt vev i kroppen mer følsomt. Selv de minste tannprosedyrene vil gi svært ubehagelige opplevelser.

Bad og badstue

Ved begynnelsen av månens syklus, kjøper kroppen eiendommen raskt og enkelt rengjort. Derfor går det til bad og badstue spesielt effektivt. I dampen anbefales det å bruke estere og urter. Godt rengjort salvie og airan.Dag 5 i månens syklus lar deg øke graden i badekaret, og det er lett å tilpasse seg dette. Organismen vil føle størst effektivitet fra prosedyrene på den 8. og 10. dag i månens syklus på scenen av månens vekst.

11 dager er ugunstig for den første turen til badet. Nybegynnere kan føle seg uvel. Dag 20 er egnet for oppvarming av rygg og ben. I prosessen anbefales det å bruke rowan te. Den er rik på vitaminer og sporstoffer som er godt fordøyd og forbedrer immuniteten.

Hvis du vil bruke badet til underholdning, er det bedre å planlegge et gruppevisning den 21., 22. eller 30. mai, hvis de er i en syklus. 4, 7, 9, 12, 14, 15, 23, 26, 27 og 29 dager regnes som ugunstige for dampbadet. 16, 19, 25 og 28 dager forblir nøytral.

Lunar kalender av helse månedlig

januar

I noen måneder er de farligste dagene for helse sol- og måneformørkelser. I januar kommer de til å falle den 6. og 21. juni. Bivirkninger av medisiner bør unngås. Fra 7. januar til 20. januar kan du føle et vellykket rush. Helseindikatorer vil bli bedre. Alle nyttige sporelementer blir godt absorbert og gir maksimal nytte.

februar

Fra 1 til 4 februar, samt 20 og 28 tallet er beregnet på hvile og gjenoppretting av kroppen. Spesielt oppmerksom på stoffene som tas, bør vurderes 5. og 19. februar. Fra 6. februar til 18 februar kan du føle kraften og en bølge av energi. Slike aktiviteter lar deg lage en tidsplan for hendelser, slik at du kan oppnå endring til det bedre.

mars

Fra 1 til 5 og fra 22. til 31. mars bør du være forberedt på å svekke immunforsvaret. Helse vil etterlate mye å være ønsket. Kroniske sykdommer vil manifestere seg ubehagelig. Forbedringsprosedyrer og operasjoner er best planlagt for datoer fra 7 til 20.

april

Aktiv fornyelse og cellevekst i april faller på 6-18 tall. I løpet av denne perioden kan du trygt øke fysisk aktivitet og få den ønskede avkastningen.

mai

Fra 6. til 18. mai er det viktig å holde seg ofte i friluft. Fysisk aktivitet i denne perioden bør reduseres. Ugunstige dager vil falle på den avtagende månen fra 1. mai til 4. mai og fra 20 til 31. I denne perioden anbefales det å være spesielt oppmerksom på tegn på ulike sykdommer og å arrestere dem selv i bakterien.

juni

I nymåne og fullmåne bør være mer forsiktig med kostholdet. Det er nødvendig å forlate de tunge og fete matene. Også, ikke planlegg for tung belastning. Feil kan være operasjoner som utføres på 3. og 17. plass. Fra 4. til 16., vil kardiovaskulær trening og pusteøvelser være spesielt effektive.

juli

Tiden er kommet for å fylle opp energireserver. Det er nødvendig å ta vare på valget av det optimale vitaminkomplekset, så vel som ikke å gå på et hardt kosthold. Fra 3. til 15. juli kan du bruke en lett rensing av kroppen. Natten på 1700-tallet er preget av en måneformørkelse. Når det gjelder helse, bør vi forvente dårlig helse og forverring av kroniske sykdommer.

august

Perioden fra 2. til 14. august bør brukes til avslapning og hvile. Spesielt effektiv i denne forbindelse vil gå og massasje. Også på disse datoene er det godt å planlegge en ferie. Resten bør ikke inkludere en uttalt aktivitet.

september

Gunstig for immunitet vil være perioder fra 1 til 13 og 29-30 september. På dette tidspunktet vil herding og lignende prosedyrer være spesielt fordelaktig.

oktober

19. september 23-31 - en vanskelig periode. På dette tidspunktet vil tegn på depresjon bli tydelig følt. Også en ubehagelig faktor vil være en sammenbrudd. Dager fra 10. til 22. oktober vil tillate litt gjenoppretting.

november

De vanskeligste dagene i november faller kl 13-25. På dette tidspunktet vil folk ofte lide av hodepine, nervøsitet og andre lidelser. Drikker mye vil bidra til å forbedre ditt velvære. I de første 10 dagene i måneden kan generelle helingsprosedyrer utføres - de vil være spesielt effektive.

desember

Fra 12. til 25. desember vil værfølsomme mennesker oppleve en sammenbrudd. I løpet av denne perioden er det sannsynlig å bli smittet med en virussykdom. Før det aller nye året vil du føle litt lettelse og et løft av energi.På dette tidspunktet må du jobbe med immunsystemet og kroppen din. Til nytte vil trenge og hvile.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her