Innhold:

 1. High-waisted jeans
 2. Typer av jeans mamma
 3. Hvem passer for jeans?
 4. Forskjeller jeans mamma fra kjærester
 5. De beste kombinasjonsalternativene
 6. Mamma jeans for full jenter
 7. Fasjonable utseende og buer

I 2019 returnerte fasjonable og stilige mamma jeans til sokkelen til den fasjonable Olympus, men i en ny kapasitet. De overskygget mange stilarter av fasjonable jeans, inkludert kjærester, som nå anses uhøflig i forhold til denne stilen. Praktiske og komfortable mamma jeans har mange fordeler. Ved første øyekast kan det sies at disse jeansene er formløse, men samtidig er de i stand til å understreke all skjønnhet hos kvinnelige figurer. Hvem vil passe på slike jeans, med hva du skal kombinere og hva er varianter, vil vi fortelle videre.

High-waisted jeans

Ser på modeshowene i 2019, kan du se at vintage modeller med høy passform har erstattet den lave midjen.High-waisted jeans med mamma er perfekt for å erstatte dine vanlige kjærester. Forskjellene i disse stilene er signifikante, men vi vil fortelle om det videre. Fraværet av klare og strenge linjer skaper inntrykk av formløsheten til fasjonable jeans. Dette er det som gir bildet av mystikk og lekenhet. Jeans med høy midje må være riktig kombinert, den eneste måten å få raffinerte og sofistikerte buer til daglig bruk.

Typer av jeans mamma

Vintagemodeller ser uvanlige ut på grunn av det spesifikke kuttet. Slike modeller understreker jenters uavhengighet og uavhengighet. Likevel, med den riktige kombinasjonen, kan du lage en veldig delikat og skjør bue. Daglige modeller, i motsetning til vinnerne, er preget av komfort og brukervennlighet. I den kalde årstiden kan de beskytte underkroppen mot frostig luft. Disse jeansene ser veldig harmonisk ut med t-skjorter, turtlenecks og til og med gensere. Med hensyn til sko, alt avhenger av stilen valgt av jenta.

Hvem er vintage mamma jeans for?

Når du velger denne stilen av jeans, er det veldig viktig å forstå hvem de passer til, og til hvem stilen er absolutt kontraindisert. Absolutt er det begrensninger, men de kan lett bli slått og omgått. Selvfølgelig ser veldig slanke og attraktive jeans på skjøre kvinnelige figurer. Basert på dette, tror mange at denne stilen av jeans er absolutt kontraindisert for jenter som har store former. Så, stylister tilbyr å velge disse jeans 2 størrelser større. Dette vil bidra til å visuelt gjemme de ekstra pundene, se stilig og sofistikert. Det anbefales ikke å ha på jeans med kortbenet jenter, og det er ingenting å gjøre med det. Hvis lengden på kroppen er mye lengre enn lengden på beina, er det best å avvise slike jeans med høye talje, ellers vil figuren se vanskelig, og utseendet på en generell bue vil ødelegge.

De største forskjellene mellom jeans og kjærester

Forskjellene mellom disse to stilene av fasjonable jeans er åpenbare. De består i mange elementer av kutt og i dekorasjon av jeans. Og da vil vi demonstrere nøyaktig hvordan MoM er forskjellig fra kjærester, og hvilken modell passer best når man lager daglige bilder i normcore-stilen.

De viktigste forskjellene i stiler er som følger:

 • mamma jeans har en høyere midje;
 • på hofter og i midjen sitter jeans strammere enn kjæresterne;
 • mamma har benlengde 7/8 uten døråpninger;
 • kjærester har en bred stropp, og meme tillater bare et tynt tilbehør, som ligger på nivået av de nedre lårene.

De beste alternativene for en kombinasjon av jeans

Det er veldig vanskelig å kombinere jeans og sko med hverandre, for blant de moderne typer sko er det svært vanskelig å velge egnede. Derfor anbefaler mote designere å gi preferanse til vinn-vinn og allsidige alternativer - loafers, oxfords og sneakers. Lakkede sko brukes best i kombinasjon med en klassisk topp. Også når du danner et klassisk utseende, vil ankel støvler være en flott løsning. Når du bruker et opprørsk bilde med en skinnjakke eller skinnjakke, anbefales det å velge biker-stil støvler med nagler og snøring. Mammas jeans er veldig subtile med grove strikkede gensere. I denne versjonen av bue lengden på genseren kan bare nå midjen. Ved å gjemme de høye midjebuksene får de et slurvet og latterlig utseende. Derfor, når du kombinerer jeans med pullovers, jakker eller blazers, må klærne være et forkortet utseende.

Kombinasjons jeans alternativer for fulle jenter

For fulle jenter, anbefales stylister å bruke vintage mamma jeans med visse ting. I dette tilfellet kan det hjelpe opp støvel - kvinners frakk. Det kan gjøres uten krage og ermer, men har samtidig en maksimal lengde på gulvet. På sommeren kan du ha på seg en chiffong eller blonderversjon av kappen.Og i den kalde årstiden vil en støvlet av drap eller faux pels hjelpe. For å ha på seg dette, kan klær knap eller unbutton. Dermed skjuler visuelt alle feilene i den kvinnelige figuren.

Fasjonable bilder og buer med jeans på bildet mamma

Stilfulle bilder med jeans kan kun gjøres med den rette kombinasjonen av ting. Først av alt må du være oppmerksom på materialet - de må være kontrastert. Om sommeren vil den lette silkeplaten være den mest vellykkede kombinasjonen med jeans. Høstklær med disse jeansene kan dannes i kombinasjon med en skinnjakke med et kutt. Først av alt, disse er jakker og skinnjakker med et montert kutt. Om vinteren anbefaler designere å kombinere jeans med pelsfrakker laget av ekte eller faux pels. Svært stilige og sofistikerte antrekk oppnås når de kombineres med ulike chiffong skjorter og bluser. De må være gjemt i jeans.

Moss jeans er en flott løsning for opprørske og ekstraordinære buer. Denne stilen av jeans er utrolig fasjonabel og populær i år. Derfor bør hver jente overraske med sine ekstraordinære og luksuriøse buer ved hjelp av trendy jeans.

1 KOMMENTAR

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her