For noen år siden virket utsikten for å ha briller for synet forferdelig. Hun til og med skremte barn som satt for nær TV-en og ofte så på tegneserier. Nå velger mange kvinner i mote med glede for seg en fasjonabel ramme med gjennomsiktige briller selv om de ikke trenger korreksjon av syn.

Trendmaterialer for 2018

Formen på rammene i forhold til i fjor har gjennomgått en rekke endringer. Noen av dem forblir i trenden, men i de fleste av de nye modellene av de originale skjemaene.

Metallrammer

I den nye sesongen blir mye oppmerksomhet til metallrammen. Det ser ut til alvorlighetsgrad. I slike briller, hvis det er nødvendig, er det lettest å opptre forretningsmessig og opptatt person. Et av alternativene for en slik ramme er et gullbelagt metall. Hvis du dekorere den med rhinestones, kan du radikalt endre bildet og vende fra en bedriftskvinne til dronningen av festen. Moderne designere har tilbudt motelskerne mange samlinger, hvor de fleste modellene er laget av metall av forskjellige teksturer og nyanser.

Siste sesong hadde metallbriller for det meste en klassisk form. Nye modeller har en mer omfattende design. I de øverste store firkantede rammene med avrundede hjørner. Du kan også velge fra et bredt spekter av andre originale skjemaer.

Plastmodeller

Plastrammen ser ikke mindre elegant ut enn metall. Slike briller kan fremstilles med farget glass eller transparent med dioptre. Blant de mest populære nyanser for rammer er ugjennomsiktig svart, nyanser av brune og mørke grønne transparente rammer. Et spesielt sted vil bli okkupert av lyse gule plastrammer. De vil organisk strømme inn i sommersesongen 2018 og bli et lyst sted på de kalde årstidene.

Tre rammer

Svært uvanlige og originale serrammer av tre. Ofte er det håndlaget, som koster mye penger. Slike briller vil i alle fall tiltrekke seg oppmerksomhet og gjøre bildet ekstraordinært.

"Diagonal" former for briller

Den elegante formen på rammen i form av avlange skrå ovaler vant moteistas hjerter mange årstider siden. Blant de nye produktene i 2018 var "kantareller" også til stede. Dette skjemaet gir jenta kvinnelighet og sjarm. Et lekende og flørtende bilde vil følge alle som setter på slike briller. Når du velger denne rammen, må du huske at trenden ikke er for smale varianter. Briller i slike briller skal være så runde som mulig.

Retro-stil briller

Slitasje briller for et retro-look var en fasjonabel trend. De er preget av en minimalistisk stil. Oftest har disse modellene en ramme av plast, hvor små briller settes inn. Dette tilbehøret ser originalt og stilig ut. Almond-formet utvalg i perfekt harmoni med denim klær. Som et alternativ kan du kjøpe store briller laget i diskotekstilen. Den øvre delen av slike briller er laget av metall, strukturen er komplementert med volumetriske armer.

Av ungdomsalternativene er det å gi poeng i form av to halvmønster. Rund glassskåret i øvre del. Dette alternativet er egnet for de som er klare til dristige bilder. Det er bedre å velge farget glass eller kameleon briller. Så en uvanlig form vil bli mer merkbar. I trenden igjen kraftig ramme. I dette tilfellet spiller det ingen rolle hvilken form glasset vil være i dem. Det kan være rundt, kvadratisk eller annen form.

Opprinnelige ideer og klassiske rammer

Lovers av originalt tilbehør kan tilbys å ha briller dekorert med gylne mønstre og uvanlige ornamenter. De dekorerer ofte buen. Også på moderne briller for syn kan man finne alle slags dekorative elementer i form av rhinestones, perler og metallvolumetriske figurer.

Det er verdt å være oppmerksom på modeller med en stor jumper mellom rutene. Formen på brillene for slike modeller er oftest valgt som på flyger. Også i trenden er hvite og gjennomsiktige plastrammer. De er kombinert med noen bilder og passer for enhver anledning.

Hvordan formen på briller endrer bildet

Korrekt valgte glass vil bidra til å danne et komplett bilde. For å lage en bue med jeans og en t-skjorte strengere, er det nok å velge en tynn ramme av metall. Hvis du for samme sett skal hente noe lysere med forgylning eller rhinestones, kan du omforme antrekket til uformelt.

Plastfargeramme vil gjøre bildet mer romantisk og enkelt. Hvis brillene er også lyse farger, er en slik bue beregnet for uformelle hendelser. Store massive rammer er egnet for hverdagsbruk. Det er bedre å bruke "dråpeformen" som allerede er fasjonabel i mange årstider.

Mange kjente mennesker har harmonisk innskrevet briller i sitt bilde. Ksenia Sobchak, Evelina Khromtchenko og mange andre teledivaner ser ikke lenger ut til oss enn i fasjonable rammer. Suksessen til deres bilde i mange knyttet til en kompetent tilnærming til deres utseende.

Hvordan velge briller for visjon

Spørsmål om valg av dioptre er bedre diskutert med den aktuelle legen. Men kjennetegn og form av felgen må velges på grunnlag av flere viktige kriterier.Først av alt må du sørge for at brillene sitter komfortabelt på nesen. Dette tilbehøret må brukes hele dagen, så det skal være så behagelig som mulig.

Det neste kriteriet vil være formen og egenskapene til ansiktet. En jente med tynne funksjoner passer til store massive briller. De som naturen har tildelt med store funksjoner, vil bli dekorert med en tynn elegant ramme laget av børstet metall. Full ansikts eleganse og eleganse vil gi firkantede briller.

Egnede briller med form skal gjenta øyenbrynens linje. Dette sikrer perfekt harmoni i bildet. Når det gjelder farge, passer brunetter med rammer av svart, grå, mørk brun og marshfarger. Rødhårede kvinner vil passe til vin nyanser, samt rosa og koralfelger. Blonde kvinner med mørke øyenbryn vil ha sorte briller, resten kan velge de mest lyse og jevne transparente rammene.

Utvalget av fasjonable brillerammer er bredt nok. Men kunnskap om hvordan du velger de riktige modellene for din type, hjelper ikke å gå seg vill i denne overflod. Som et resultat vil bildet bli komplett og organisk.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her