En tur i utlandet i løpet av nyttårsferien vil gi usammenlignbare inntrykk. Den entusiastiske festlige stemningen vil gjøre hver dag med en slik tur lyst og full av hyggelige opplevelser. Følelser utfyller de fargerike dekorasjonene og leken av lys som byboerne pryder sine gater med.

Tyske byer er ikke noe unntak. Skjønnheten i det lokale nyttårets natur er fascinerende. Mange turister kommer her bare for å se denne prakten skapt av pedantiske tyskere.

Slik feirer du nyttår og jul i Tyskland

Julenes innbyggere i Tyskland feirer rolig med familien. Men nyttår feires på stor skala. På denne dagen tar tyskerne seg på gatene, samler seg i store folkemengder og går lydløst og glatt i torg og storbyer i byene. Alt dette er ledsaget av saluter og fyrverkeri, samt obligatoriske besøk til klubber og barer.

En slik tilnærming til feiringen er knyttet til den gamle troen på at støyen kjører vekk onde ånder.Tyskerne håper at de som følge av det kommende året ikke vil bli plaget av problemer og problemer.

Selve feiringen av det nye året i Tyskland kalles Sylvester - navnet på den bibelske prester som døde i år 335 31. desember. Forbered deg på ferien på forhånd. Allerede om 2-3 måneder er de fleste steder i kafeer og restauranter bestilt. Tyskerne i denne perioden inviterer allerede venner og planleggingsfester. Turister kjøper billetter for transport og bokplasser på hoteller.

Umiddelbart før feiringen, tyskerne rengjør forsiktig sine hjem, ta ut elegante retter og nytt sengetøy. Dette skyldes tradisjonen med å legge inn nyttår med alt nytt. På det tradisjonelle nyttårsbordet blir karpe oftest funnet - skalaene symboliserer mynter. Dermed ønsker tyskerne gjester og seg selv rikdom.

I økende grad foretrekker eierne ikke å lage mat på feriebordet plagsomme retter. Derfor er fondue, raclette, alle slags kutt og lagre bakverk allerede kjente gjester på nyttårssaletten. Også bordet er dekorert med frukt. Blant de tradisjonelle søtsaker er en stor søt pepperkake med rosiner. Den viktigste drinken på kvelden er tradisjonelt champagne. Også tyskerne elsker slag og slag.

På nyttårsaften er det vanlig å se på ferie på TV, spille spill og lytte til musikk. Spådom og gjerninger har blitt en interessant skikk. Oftest gir gaver i Tyskland til jul. På nyttårsaften blir gaver ikke akseptert for å bli utvekslet, unntatt små minneverdige suvenirer.

Obligatorisk attributt til det tyske nyttåret er et vakkert dekorert juletre. Under henne brett baby gaver. Her er juleattributtene svært lik den russiske: Bengallys, julekuler, lysende kranser, stearinlys, fyrverkeri, fyrverkeri. Pyroteknikk selges ikke til personer under 18 år. På natten 31. desember går alle ut for å se det lyse skuespillet. I stedet for julemannen har tyskerne hovedpersonen Nimand. Han rider et esel og gir barn gaver.

Nyttårsturer 2019 til Tyskland (priser for kuponger)

Blant russiske turister er bussreiser til Tyskland fortsatt de mest populære. De mest populære turene inkluderer besøk til slottene i Augsburg, Neuschwanstein, Schongau, Fussen. Også kreves går gjennom de gamle gatene i München og Nürberg. I løpet av denne perioden ser det ut til å være spesielt festlig og magisk.

Den dyreste er skiturer. Dette skyldes den ærbødige holdningen til de tyske Alpene, som de inkluderer erfarne skiløpere. Lokale skistedene gir alltid det høyeste servicenivået.

Hvis beslutningen er truffet for ikke å reise, men å bo i en av de små tyske byene, vil en slik tur være det mest budsjett for alle mulige. Slike turer involverer vanligvis en separat betalt bankett med et konsertprogram. Prisen på turen selv inkluderer vanligvis:

 • flytur eller busstur;
 • overføre;
 • overnatting og måltider;
 • forsikring.

Uansett hvilken tur er valgt, må den bestilles på forhånd minst to måneder i forveien. Ellers er ikke det aktuelle alternativet bare funnet. Hvis du vil spare litt, kan du bruke aksjene til tidlig bestilling og bestille en tur tilbake i august. Dette vil spare ca 30% av standardprisen.

Den gjennomsnittlige kostnaden for et nyttårs tur for to for en uke koster 1000 euro. Dette er underlagt tidlig bestilling. Jo nærmere ferie, desto dyrere blir turen. Prisen kan vokse 3 ganger. Det er viktig å sjekke om flyet går inn i billetten.

Oversikt over juleturer i Tyskland

 • Tour "europeiske klassikere - palasser og museer, ost og champagne" - 31 120 rubler;
 • Tour "Nyttår i Cesky Krumlov + Tyskland og Østerrike" - 37 400 rubler;
 • Tour "Nyttårssalget i Sachsen" - 28 800 rubler;
 • Tour "Tre bredder av Rhinen. Nyttår i Strasbourg "- 35.000 rubler;
 • Tour "Nyttår Belgia + Tyskland" - 38.200 rubler;
 • Tour "Tales of Bavaria og Tsjekkia - Jul" - 27.600 rubler;
 • Tour "Alpine landskap + Alsace. Nyttår i Nürnberg "- 40.500 rubler;
 • Tour "Wonders of New Year's Munich" - 33500 rubler;
 • Tour "Hemmeligheter på julen i fjellet Erzgebirge. Tyskland + Tsjekkia "- 25.700 rubler;
 • Tour "Nyttår i Krakow + Tsjekkia + Tyskland" - 24 500 rubler.

Anmeldelser av turister om nyårsferien i Tyskland

Anmeldelser av turister på turer til Tyskland for nyttår er for det meste entusiastiske. Noen klager over høye priser, men etter europeiske standarder er alt ganske rimelig. Budsjett reise så vanskelig å ringe, men det nivået på service og tilnærming til organisering av turer er verdt alle kostnadene. Det er svært få mennesker misfornøyd med vinterferien i Tyskland. Alle er forbløffet over skjønnheten i innredningen av byer og en rekke underholdning og attraksjoner.

Noen turister advarer om omfanget av folkefestivaler, hvor du ikke bør komme med små barn. Crowds av folk som går går hovedsakelig av drukket unge mennesker som underholder seg med frivillige frivillige pyrotekniske frivillige. På Internett kan du finne bilder av torg og gater, tett strøet med resterne av salutes og firecrackers.

I alle fall, om denne turen må du gjøre ditt eget inntrykk. Du kan bare gjøre dette ved å besøke Tyskland alene.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her