Hvis vi snakker om populariteten til en strandferie om vinteren, så vil Egypt definitivt ta førsteplassen. En slik tur er en flott mulighet for en relativt liten mengde å komme fra en frossen Moskva eller en annen russisk by til et varmt klima, stupe inn i det vakre havet og ligge på den myke sanden.

Spesifikasjonene til New Year-ferier i Egypt

Klimaet i Egypt tiltrekker turister med sin komfort, tørrhet og varme. Den utmattende varmen om vinteren er ikke verdt å vente på, den kommer bare om sommeren. Vintermåneder etter Egyptens standard forblir det kaldeste. Lokalbefolkningen er ikke vant til å være kaldt ved +24 grader og legger på jakker og strøk. Men gjester fra Russland føler seg komfortable og til og med bade i havet. Tidlig om morgenen og om natten faller temperaturen betydelig, så for denne tiden er det også verdt å ta tak i varme klær.

Hurghada og Sharm el-Sheikh regnes som de mest populære turiststedene. I Sharm El-Sheikh reiser ungdommer oftest. Her feirer ferien støyende og morsomt.Stedet er preget av mange hoteller av forskjellige nivåer, underholdningssentre og fritidsaktiviteter.

I Hurghada, mer målt liv. Det er flere familiehoteller her. Folk med barn kommer hit oftere. Lokale strender er mer milde, noe som skaper de beste forholdene for svømming med barn.

Dypet av Rødehavet kan gi uforglemmelige inntrykk av nyttår. Hvor ellers kan du tilbringe vinterferien blant de fantastiske korallene og de lyseste representanter for den marine faunaen! På denne tiden er vanntemperaturen ved + 20 ... + 22 grader Celsius.

I tillegg til stranden og svømmingen kan du underholde deg selv med utflukter, noe som vil utvide horisonter av alle turister. Attraksjoner her er spesielle og svært uvanlige. Det er om vinteren at du kan se det største antallet turistpoeng, fordi det for øyeblikket ikke er varme, som ofte skremmer seg bort fra lignende turer om sommeren.

Feiring av nyttår 2019 i Egypt

I Egypt feires vinterferien ikke så mye som europeerne gjør. Likevel, i regionens historie er det mange egne ferier knyttet til ankomsten av det nye året.

I Alexandria og Kairo feires det nye året mest levende med lokale juletrær og julemannen. Muslimer her feirer nyttår på månekalenderen og kaller det "Ras As Sana". I antikken var begynnelsen av det nye året preget av Nilenes flom. Dette skjedde i slutten av september. Julen feires 7. januar. Men for bare noen få år siden ble denne ferien offisiell i Egypt.

Det kan ikke sies at den 31. desember feirer alle helt nyttår. Likevel kan du finne temafester i en rekke klubber. Men selv om det ikke er mulig å finne et arrangement direkte knyttet til nyttår, vil det bli mye annet underholdning. Ikke kjeder deg. I tillegg til temafester kan du besøke diskoteker, kasinoer og alle slags nattklubber. Mange av dem vil bli holdt konserter på en eller annen måte forbundet med ferien.

Nyttårsturer til Egypt er få. Men du kan alltid velge en tur, begivenhet og tilbringe tid i en annen atmosfære. Det bør huskes at de dyreste ekskursjonene vil være i hotellets guider, så det er verdt å delta på utviklingen av utfluktsprogrammet på forhånd.

De hyppigste ruter fra Hugadah er turer til Kairo og Luxor. Du kan gå til ørkenen i Bedouin bosetningen. Måtte gå dit med buss eller firhjuling. Interessant kan være et cruise på Nilen, planlagt i flere dager. Hvis du kommer til å hvile i Sharm el-Sheikh, anbefales utflukt å gå i retning av Israel og Jordan. Ofte fra Sharm el-Sheikh turister går til Mount Sinai. Dette innebærer å klatre i fjellet. Du bør alltid ha varme klær og sko med tykke såler. Programmet inkluderer vanligvis møtet med daggry og nedstigningen til klosteret St. Catherine.

Nyttårs shopping i Egypt er ikke så rik og mangfoldig som i andre land. Likevel kan du underholde deg selv med oppkjøp av små suvenirer, krydder, te og andre hyggelige ting. Prisene for alt dette er veldig rimelige, selv i overfylte turiststeder.

Nyttår i Egypt: Turistanmeldelser

Det første som turister legger merke til i sine vurderinger er den ublu prisstigningen på ferie. Vi kan trygt forvente at prisen på overnatting eller til og med for hele turen vil doble. I tillegg må for det nye årets middag oftest betale rundt 150 dollar. Den samme runden av gjennomsnittsnivået i stedet for standard $ 500 vil resultere i 1000. Hvis du utsetter turen i midten av januar, kan du spare fra $ 200 på en billett.

De som ikke kan tåle det kule på denne tiden av året, vann i sjøen, anbefales det å velge hotell med oppvarmede bassenger. Også turister påpeker at det blir mørkt tidlig, og etter skumring er det nødvendig å bære varme klær. På samme tid i løpet av dagen kan du lett bli brent i solen.

Turister bemerker at til tross for egypternes kule holdning til nyttår, er hoteller og gater rundt kledd i de beste europeiske tradisjonene. Her og kranser, og juletrær og julemerker.Blant vurderinger av utilfredse turister var klager om det fattige festbordet, som ser mer ut som en middag som ikke ble spist dagen før. Maten slutter raskt. Også noen klager på ferieprogrammet og arbeidet med animatører. Men disse kriteriene for å vurdere hvile kan være subjektive. Noen planlegger i fremtiden å ta med seg delikatesser for å feire ferien i rommet på egen hånd.

Blant de nyttige anbefalingene råd å velge et hotell i bukter. Det er ingen kalde strømmer og vind. I tillegg kan du lagre vitaminer for hele året, da det er mange friske grønnsaker og frukter i Egypt om vinteren.

Til tross for noen mangler kan det nye året i Egypt være et av de mest levende inntrykkene i livet. Minner om ham vil sikkert bli lagret i mange år. Kledde palmer og kameler mot bakgrunnen til sjøen er den perfekte dekorasjonen for ikke-standardmøte med vinterferier. For å være sikker på dette, må du besøke dette landet minst en gang om vinteren.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her