De fleste byer i Russland har storhet og skjønnhet som forbløffer turister. Nizhny Novgorod er en av dem. Denne fødestedet til den store forfatteren Maxim Gorky er kjent for sine mange historiske monumenter og landemerker.

Om vinteren ser byen fantastisk ut i sin snøhvit dekorasjon. Det er vel verdt å bli valgt for møtet i New 2019.

Funksjoner av vinterferier i Nizhny Novgorod

Byen er klar til å tilby sine gjester alt du trenger for en flott ferie. Denne moderne infrastrukturen, og massen av underholdning, og et flott program for nyttårsaften i restauranter.

Det finnes flere alternativer for å møte det nye året i Nizhny Novgorod. Først av alt er dette natten ved byens hovedtre. Et alternativ ville være en støyende feiring i et av stedene med underholdning. I tillegg har det blitt svært populært de siste årene å ha ferie i hytter eller på rekreasjonssenter.En mer original måte å feire det nye året på var leie av "party-bass" (buss). På en festlig natt ruller han sine gjester rundt i byen og stopper på de mest ikoniske stedene. Det er en glede fra 7500 per natt, avhengig av tilleggsalternativene.

Budsjettalternativet for å feire ankomst av det nye året vil være å besøke hovedtreet. Tradisjonelt er den installert på torget Minin og Pozharsky. På natten den 1. januar vil tusenvis av besøkende og innbyggerne i byen samle seg rundt det. I år lover byens myndigheter et rikt og variert program:

 • open air disco;
 • konkurranser;
 • forestillinger av kunstnere;
 • fyrverkeri;
 • tale fra guvernøren og så videre.

Massefesten vil finne sted i mange deler av byen. Den største vil bli holdt på Zhukov Square, i parken "1 mai", "Sveits", "Avtozavodskaya", på Rozhdestvenskaya Street og nær Chkalov-trappene. En skøytebane vil bli plassert på Rozhdestvenskaya Street, som ikke vil slutte å akseptere alle, selv på nyttårsaften.

Det skal huskes at det i noen av de ovennevnte punktene er forbudt å ta med alkohol. Inspeksjonspunkter og detektorer vil bli installert på alle overfylte steder.

Plassering og restauranter i byen

I Nizjnij Novgorod-regionen er det mange forskjellige alpinanlegg, campingplasser, feriehus og mini-hoteller som er klare til å motta gjester og gir dem gode forhold for å feire nyttår. Her kan du føle alle gledene i denne russiske vinteren og stupe inn i nyttårets historie i komfort og fred. I gjennomsnitt vil overnatting under nyttårsferien koste en turist 2500 rubler per dag.

På natten 31. desember til 1. januar vil dusinvis av lokale kafeer og restauranter tilby sine tjenester. I listen over de mest populære:

 • San Remo;
 • "Balkan Yard";
 • "Asia";
 • "God gudfar";
 • "Salute" og andre.

Oftest i byen er det institusjoner som spesialiserer seg på europeisk og russisk mat. Men du kan sette pris på og orientalske retter, for eksempel i kafeen "Asia". Nesten alle institusjonene har sine offisielle sider på Internett, hvor du kan bli kjent med menyen og programmet på nyttårsaften. Kafeer, restauranter og barer i byen er i forskjellige prisklasser, men du kan omtrent bestemme det gjennomsnittlige beløpet på kostnaden for et bord på en festlig natt - dette er mengden 4000-5000 rubler. I et hvilket som helst valgt sted må man reservere på forhånd, som den 31. desember vil det være problematisk.

Severdigheter til Nizhny Novgorod

På fritiden fra feiringen kan du tilegne deg kulturutvikling, spesielt siden Nizhny Novgorod er kjent for et stort antall interessante historiske og arkitektoniske monumenter. Blant de stedene som anbefales å besøke i utgangspunktet:

 • Chkalov trapper;
 • Christmas Street;
 • Bolshaya Pokrovskaya Street;
 • Den helliges jomfrus kirke
 • Nizjnij Novgorod Kremlin;
 • Embankment of the Volga.

Vandre langs Fedorovsky-embanken, kan du sette pris på skjønnheten i panoramaet. Landskap av Volga og Oka kan sees fra veggene i Kreml, der det er en middelaldersk festning og museer.

En interessant tur vil være på taubanen. Det fører til Nedre Bor. En vei billett koster 100 rubler.

Ny 2019 i Nizhny Novgorod for barn

Med barn kan du gå til Limpopo Zoo. Kostnaden for besøket for barn er 150 rubler, for voksne - 400 rubler. Du kan ikke bare se mange dyr, men også mat og jevn slag. Under skoleferier presenterer lokale teatre mange barnas forestillinger med et tema nyttårsprogram før forestillingen. På noen steder av massemøte vil unge gjester bli møtt av Fader Frost og Snøpiken og andre eventyrhelter. For barn organisert konkurranser med gaver, gåter og charades, samt morsomme danser.

Nyttårsturer 2019 til Nizhny Novgorod

Turer til Nizjnij Novgorod er svært populære på grunn av byens rike kulturelle og historiske arv. Den gjennomsnittlige kostnaden for en tur for to fra Moskva med overnatting i et firestjerners hotell vil koste rundt 40 000 rubler. Jo mer omfattende og variert programmet, desto dyrere blir turen.Når du velger et hotell, husk at de billigste anstendig leilighetene vil koste rundt 2500 rubler per dag. Leiligheten kan leies for 1500 rubler. I dette tilfellet må noen av alternativene reservere i 2-3 måneder.

Turer kan være tog og buss. For eksempel på 3 dager med buss kan du besøke Murom, Nizhny Novgorod, Peshelan, Underground Museum of Mining, Arzamas, Diveevo. Det koster fra 10900 til 11900 rubler, avhengig av det valgte nummeret.

Busstur i 4 dager, inkludert kjennskap til den underjordiske verden, vil de gamle handelsbyene og helligdommene koste 14 000 - 16 100 rubler. Dette beløpet inkluderer utflukt og transport service, frokost og 3-stjerners hotellinnkvartering.

Noen turer krever ekstra betaling for togbilletter: reservert sete 3.500 rubler, coupe - 5000 rubler. Dette bør avklares med turoperatøren før du betaler for reservasjonen for turen.

Inntrykk av å reise i Nizhny Novgorod er vakker. Og hvis turen også er knyttet til feiringen av det nye året, vil stemningen være fantastisk hele tiden. Den kulturarv som foreslås for kjennskap, løfter åndelig og etterlater et merke i hver gjestes sjel, og munter folkemusikfestivaler vil løfte åndene i et helt år.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her