Den storslåtte og dystre gotiske Praha på samme tid er et av favorittstedene for turister fra hele verden for å feire nyttår. Her kalles denne ferien Silvestr. Praha om vinteren ser enda mer interessant ut i lyset av de fargede iriserende lysene. Denne byen er rimelig og variert når det gjelder underholdning. Både unge turister, eldre par og familier med barn kommer her. Alle er opptatt.

Funksjoner av nyttår i Praha

I vinterferien varierer temperaturen fra -5 ... + 5 grader. Noen ganger er det slått, men det er vanskelig å se drift her. Men for å nyte utflukter og turer, er det nødvendig å nøye velge klær. Det er også viktig å bestille turer på forhånd, da dette er toppen og mange turister har en tendens til å komme til Praha for ferie. Umiddelbart etter å ha kjøpt en billett, må du bestille et hotell.

Det er best å leie et rom på et hotell som ligger nær sentrum. I sentrum på nyttårsaften skjer alle de viktigste tingene.Hvis senteret ikke kunne innkvarteres, er det bedre å finne et hotell i nærheten av transportlinjen. Taxi vil koste mye mer på ferie, så dette bør tas i betraktning når du planlegger ruten. En separat utgift bør være utflukter, som i sammenligning med andre europeiske land, her er de dyrere. Det er mer lønnsomt å velge sightseeingturer.

De mest populære er:

  • Sychrov Castle og Granat Turnov Factory - 60 euro;
  • Praha gjennom øynene til en lokal beboer - 23-30 euro;
  • Sightseeingtur "Ny by og Vysehrad" - 60 euro;
  • Karlštejn og Konopiště slott - 30 Euro;
  • Jødisk kvartal - 19 euro.

Hvordan og hvor å feire New 2019 i Praha

Lokalbefolkningen er spesielt knyttet til feiringen av nyttår - de prøver å forlate denne tiden utenfor byen. Dermed forblir hovedstaden fullstendig avhending av turister. Til tross for dette er en liten del av befolkningen fortsatt i byen, og på nyttårsaften oppløses det på torget i en mengde utlendinger.

For turer kan du velge Old Town Square, der det viktigste juletreet i landet, Wenceslas-torget, den nest viktigste byen, Praha slott, mindre torg, Nerudova Street, vil stå. Det er også noen av de beste julemesser i verden som du definitivt bør besøke.

I Praha blir hovedhilsen lansert 1. januar på kvelden i anledning av en nasjonalferie. Det varer vanligvis ca 10 minutter og ser magisk ut. Best av alt, fyrverkeri kan ses fra Manesov Bridge, Chekhov Bridge, fra Air Gardens, fra Petrishin. Etter denne flotte begivenheten går folk til klubber og restauranter for å fortsette å feire nyttår. Nyttårsaften er også saluted, men ikke så stor.

Tallrike boder med trdelniki og gløgg vil bli satt opp på hovedtorget ved siden av landets største juletre. Høytidelig lys av juletreet skjer hver dag fra 2. desember til 6. januar. Alt dette går under musikken og skrik av mengden. Festlig stemning og design vil fortsette i byen frem til 7. januar.

For helligdager fungerer transport som vanlig, slik at for turister som ikke kjenner byen, blir det ingen problemer. T-bane går med intervaller på 6 minutter, tog - 20 minutter. Trikkene går bare om natten med et intervall på 30 minutter. De som planlegger å kjøre taubanen til Petrin, burde vite at den er åpen fra kl. 09.00 til 18.00. På pre-ferie dager vil det fungere til 23.20, og t-banen til 02.00.

Nyttårsaften av Praha

I Praha, et stort antall alle typer puber, restauranter, kafeer og spisesteder. Valget er bredt, men å gjøre det ganske vanskelig. Sentrum er mer populært, så lokale steder er ofte helt fulle. Prisene på menyen her er høyere med ca 15%. I tillegg, på helligdager blir vertene fortsatt kastet over. Reservasjoner for Nyttårsdag og jul anbefales på forhånd, minst 2 uker før planlagt bankett. For å gjøre dette, ring bare, og bekreft bestillingen på nytt om 2-3 dager. På en avstand fra sentrum og på periferien, med steder lettere, men booking er også ønskelig. De beste restaurantene i utkanten ligger i områdene Smichov, Vinohrady og Zizkov.

1. januar, vil få av eierne åpne sine steder. Videre feirer 1. januar en betydelig dato her - gjenopprettelsesdagen for uavhengighet. Restauranter vil ikke åpne før klokken 17.00, så mat og drikke om morgenen den 1. januar, er det bedre å fylle opp på forhånd.

Når det gjelder attraksjoner, så på helligdager virker de fleste av dem ikke.

Anmeldelser av turister som møtte nyttår i Praha

De som besøkte Praha for nyttår har det travelt med å dele sine tips og tilbakemeldinger. De snakker om det faktum at i sentrum av byen er det største publikum som består av både turister og lokalbefolkningen. Det er bedre å ikke stå stille, flytte, fordi i hvert hjørne av torget er det mange interessante ting, og det er noe å se. Det er nyttig å spørre reiselederen om en brosjyre om kommende arrangementer på russisk.

På Chekhov-broen er vanligvis overfylt. De som ønsker å se fyrverkeri på et større sted, bør gå til Manesov-broen.Også turister oppfordres til ikke å være redd for at butikker og restauranter ikke fungerer. De som forblir åpne for ferien er nok.

Noen anbefaler ikke å feire nyttår på restauranter, da dette gjør det vanskelig å føle smaken av en lokal feiring. Det er bedre å erstatte måltidet i en restaurant med en støyende sammenkomst i byen. Men dette er et spørsmål om smak. Du kan danse på lokale steder, men dette er ikke akseptert av tsjekkene.

Praha er et flott sted for avslapning og nye opplevelser. Det vil glede turister, uansett formålet med besøket. Nyttårs ånd vil bare legge til varme, hyggelige følelser til turen. Etter å ha studert detaljene nøye, kan du lage en utmerket plan og lede tiden med maksimal nytte. Etter å ha jobbet litt på ruter og søker etter hoteller eller turer, kan du se nesten alle de viktigste severdighetene, og ikke gå glipp av en enkelt viktig pre-ferie hendelse. Og alt dette for ganske rimelige penger og i gode forhold.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her