I Moskva er det mange museer, besøker som vil være nyttige og interessante for folk i ulike aldre. Myten som museet kan bli kjedelig for lenge siden, ødela. God stemning etter en slik utflukt vil definitivt bli gitt, spesielt hvis det er et uvanlig museum. Etter å ha besøkt slike etablissementer, ønsker besøkende å komme tilbake hit igjen etter en stund, og levende minner forblir i deres minne. Hvilke museer er definitivt verdt å besøke for Moskvas gjester?

Experimentarium

For tiden er det mange underholdende vitenskapsmuseer i verden der besøkende kan utføre eksperimenter og se vitenskapelige utstillinger. Forsøket i Moskva er en av dem. Det er mer enn 250 vitenskapelige utstillinger fra ulike deler av vitenskapen - mekanikk, magnetikk, optikk, elektrisitet, akustikk.Museet har laboratorier, vannrom, kan du besøke showet "Sfærisk kino", der besøkende i filmfilmens område ser interessante vitenskapelige filmer.

Opptak for en voksen koster 600 rubler, et barn fra 4 til 16 år - 450 rubler, barn under 3 år har gratis adgang.

Lamakovsky Museum dedikert til gamle biler og motorsykler

I Moskva er det et unikt museum dedikert til transport. Det ble bygget i 1987, og begynte å motta sine første besøkende bare i 1991. For tiden er det samlet 50 motorsykler, lastebiler, biler og andre bilutstillinger i museet. En av disse gamle utstillingene - Rolls Royce i 1916, som tilhørte revolusjonens leder. Her kan du kjøpe suvenirer.

Prisen på en voksen billett er 300 rubler, barnas - 200 rubler.

Skogsmuseum

Den virkelige naturlige rikdom er skogen. Det er det, og han åpnet et museum i Moskva. Forfatterne ønsker å trekke offentlig oppmerksomhet på problemene knyttet til uaktsomhet mot naturen. Alle de fascinerende utstillingene ligger i herskapshuset fra XIX-tallet, som ble rekonstruert for museet. På dette stedet vil det være veldig interessant å bruke med barna. Her lærer de mange interessante ting om skogboere og hvordan de skal oppføre seg i skogen. Fra dokumentaren som besøkende kan se her, vil de lære å dyrke et tre fra frø.

Kostnaden ved å besøke et museum for en gruppe på 15 personer koster 13 000 rubler, 30 personer - 18 000 rubler.

Museum of Geography of Moscow State University

Det ligger på 7 etasjer i Moskva State Universitys bygning. For å besøke her må du komme inn i ekskursjonsgruppen. Billetter må bestilles om to uker. Temaer for utflukter er som følger:

  • vårt hjem er planeten jorden;
  • naturkatastrofer i jordens historie;
  • vulkaner og jordskjelv

Museet inneholder utstillinger av meteoritter, lunarjord, fjell og oceaniske bergarter, ulike mineraler.

Kostnaden for turen i gruppen er 720 rubler.

Moskva Metro Museum

Alle stadier av utviklingen av Moskva Metro kan utforskes i Metro Museum. Den ble åpnet i 1967. Her samles på ett sted mock-ups av rulletrapper, vogner, så vel som mange gamle fotografier og dokumenter, reisekort, en samling tokens.

Et besøk til Moskva Metro Museum vil være interessant for både barn og voksne. Her kan du ha det gøy og lære mange interessante fakta om konstruksjonen av t-banen.

Inngang til museet er gratis.

Kremlin i Izmailovo

Kreml er et helt underholdningskompleks. Det huset et leketøymuseum, Verdenshistorien i Plasticine, et sjokolademuseum, den russiske flåten, brød og vann. Besøkende kan se de ulike mesterklatrene av gammel håndverk. Izmailovo Kremlin er vert for en veldig stor folkekunstmesse. Du kan kjøpe nasjonale kostymer, designer nesting dukker, håndlagde suvenirer. Kunstelskere kan tilbringe tid på Painting Alley.

Inngang til territoriet til Izmailovo Kremlin er gratis for alle kommende.

Museum "ubåt"

Føl deg som et medlem av ubåtlaget kan være i museet. På grunnlag av ubåt B-396 laget dette unike museet. Båten ble kalt "Novosibirsk Komsomol-medlem."

Tidligere har hun utført militære kampanjer, servert i Sør og Nord-Atlanterhavet, patruljert grensen i norsk og barentshavet. I 1998, etter avbestillingen, ble ubåten det virkelige museet i Moskva.

Besøkende kan besøke alle syv rom i ubåten, føle seg som en navigator, sitte i stolen, ringe klokken. Her kan du vri og røre alt.

Kostnaden for opptak for en voksen turist er 180 rubler, et barn - 60 rubler.

Cold War Museum - Bunker-42

Det ligger på en dybde på 65 meter. Regjeringen har lov til å åpne denne bunkeren for besøkende, som har vært på vakt for sitt hjemland i 30 år, på grunn av at den ikke lenger representerer en strategisk verdi.Besøkende kan gjøre seg kjent med et helt autonomt anlegg med egne kommunikasjonsmidler, kan utforske alle de hemmelige tunneler og våpenmodeller, fra en dokumentarfilm for å lære om den kalde krigen.

En voksen billett koster 700 rubler, et barns billett koster 500 rubler.

Museum for kapringen av Yuri Detochkin

I dette uvanlige museet vil besøkende kunne se falske bilnumre, enheter for biltyveri, for å bli kjent med statistikken over slike lovbrudd. Besøkende kan vitne til hvordan DPS-offiserer griper en kriminell som spesialiserer seg på kjøretøytyveri. Museet presenterer enheter av forskjellige generasjoner som brukes av kriminelle til å kapre biler.

Den første bilen ble stjålet i 1836. Det var en Peugeot, som tilhørte Baron Julien.

Museum of the History av kroppsstraf

Smerte og tortur pleide å straffe folk, skremme mengden, sett et eksempel for resten. I et uvanlig museum for korporlig straff vil besøkende se rekonstruerte torturmaskiner, de kan gjøre seg kjent med de morer som var karakteristiske for forskjellige folk på planeten. Det som ser forferdelig ut i øyeblikket ble tidligere vurdert normen. I atmosfæren på museet er det horror, men her kan du se mange interessante ting. Kostnaden for opptak er 400 rubler.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her