I skoleårene holdt mange av oss dagbøker for å registrere noe intimt i dem. For eksempel tanker om hva som skjer i livet, om sympati og relasjoner med foreldrene. Men tider er i endring, og nå har nesten alle en dagbok. Tross alt forenkler det livet sterkt, eliminerer behovet for å holde viktig informasjon i hodet ditt. Forskere hevder at å holde en dagbok kan forbedre ens velvære i det hele tatt, nemlig normalisere press og søvn. Og hvis du fortsatt ikke har en, så i denne artikkelen vil du se mange eksempler på hvordan å holde en dagbok kan bli omgjort til en interessant hobby.

Mål og drømmer

Dagboken er først og fremst en personlig plass. Derfor er det første du må skrive inn i målene dine. Disse kan være viktige drømmer og planer for året.

Idéer for ld

Du kan markere spesielle ark for registrering av aktuelle saker og mål som du ønsker.

personlig dagbok for jenter

Du kan lage kommentarer eller notater om hva du trenger for å oppnå. Etter en viss tid vil det være veldig interessant å lese og notere hva som skjedde og hva gjorde det ikke.Dette er en veldig nyttig praksis fordi den lar deg analysere dine handlinger, fremheve det viktige og viktigste for deg selv, samt forstå hvor du skal gå videre.

Inntrykk av å lese bøker og se på filmer

Alle av oss på en eller annen måte er engasjert i selvutvikling, vi ser forskjellige filmer og leser bøker. Derfor er det mulig å tildele et sted i dagboken for å skrive ned de arbeidene du planlegger å se eller lese.

Merkelig nok, påvirker informasjonen vi mottar fra disse kildene i stor grad andre handlinger og liv generelt. Å skrive mini-vurderinger av bøker eller filmer er en god måte å revurdere alt for deg selv og markere de viktigste punktene. Med hjelp av en så unik katalog kan du anbefale vennene dine en interessant, interessant film eller bok.

Glade øyeblikk av livet

I hverdagen, er det veldig ofte hyggelige små øyeblikk av glede. Og på den tiden ser det ut til at det blir husket for livet. Men etter en måned kan du ikke huske de følelsene og følelsene du opplevde. Bruk derfor dagbokdelen til å ta opp de gledelige øyeblikkene som utgjør hele livet. Det kan virke som om de ikke har mening, men tro meg, over tid vil du innse at disse er de mest verdifulle oppføringene. Tross alt vil de minne deg på hvordan det var morsomt og godt med enkelte mennesker. De vil minne deg om hvem du var og er nå. Med deres hjelp kan du ta den riktige avgjørelsen og gå mot dine mål.

Favorittretter

Hvis du liker å reise, besøk nye steder og foretrekker å ha et godt måltid, pass på å ta notater med interessante oppskrifter, navn på deilige retter og drikkevarer. Koble fantasien, tegne, bruk en rekke klistremerker og klistremerker. Alt dette vil bidra til å diversifisere delen om mat.


Ikke glem å overvåke mengden vann du skal drikke per dag. Og bedre gjør det tilsvarende notatet i dagboken.

Reisende notater

Reiser utvider horisonter, bytter folk og gir spesielle følelser. Og hvis du klarer å besøke forskjellige byer og land, ikke gå glipp av et øyeblikk, og vær sikker på å skrive alt ned. Disse kan være førsteinntrykk eller historier om ulike steder av interesse, og omtrent hvilke steder du har besøkt.

Tillegg slike seksjoner med bilder, skisser, forskjellige billetter, tokens og regninger. Alle disse oppføringene vil minne deg om hvor flott det er å reise. Og etter å ha lest dine egne følelser, vil du definitivt bestille din billett igjen.

Du kan også lage lister du må ta med deg på en tur. Eller skriv om hvilke land du planlegger å besøke i år. Slike lister vil ikke bare forenkle livet, men vil også motivere deg til handling.

Sitater og alt som inspirerer

Hver person er motivert av noe, det være seg en historie fra et liv eller en serie, en lesebok eller en setning fra et motemagasin. Ikke nøl med, og vær sikker på å skrive ned hva du liker i dagboken. Slike setninger vil inspirere deg, hjelpe deg med å komme videre i vanskelige øyeblikk.

I alle fall, husk at dagboken er noe som bare hører til deg. Skriv derfor inn alt det du synes passer til. Det kan også være lister for å gå til butikken, inntrykk av en ny type te eller en plan for å feire en bursdag.

8 KOMMENTARER

    • Hei, bly.Men i Russland er det vanskelig å finne eksempler på fotografier av vakre dagbøker. Hvis du har noen alternativer - del - vi vil være lykkelige. Takk!

  1. I prinsippet, ikke dårlig, men jeg er enig med jenta som skrev svaret ovenfor. Skriv i det minste en oversettelse under bildet.
    takk for oppmerksomheten din

  2. Og jeg er ikke interessert i oversettelsen. Bare visuelt nok til inspirasjon. Kanskje jeg skriver, veldig forskjellige tanker. Takk for arbeidet! Godt utvalg.

  3. Veldig fint å se bilder, for et visuelt eksempel - det aller tingen) Uttrykket er ikke klart - en oversetter for å hjelpe) Selv om du ser under slike bilder, kan du skrive det som trengs) Takk for valget)

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her