Mye er allerede kjent om det kommende presidentvalget i Russland: datoen, navnene på potensielle kandidater, deres foreløpige vurdering. Men det er ingen hemmelighet for noen at Putin forblir den viktigste favoritt i valget i 2018. For en lang stund forblir den nåværende presidenten i Den Russiske Federasjon stille og unngikk spørsmål om utnevnelsen av hans kandidatur i det kommende valget, men han stemte ikke.

Mysteriet dekket i mørket

Tidligere unngikk Vladimir Putin på alle mulige måter spørsmål om hans deltagelse i valget. For eksempel, svaret på spørsmålet om det ikke er tid til å fortelle om valgplanene som ble uttalt på en pressekonferanse i Beijing, svarte statshode utvetydig "nei".

Selvfølgelig sier Putin alltid lakonisk og tydelig sine vasker, men en slik overdreven korthet er uvanlig for ham. Og dette antyder at spørsmålet til herskeren var tydelig ubehagelig. Hvis man nesten ikke kan tvil om den nåværende presidentens maskulinitet og patriotisme, så er det vanskelig å tro i fravær av tanker om de kommende valgene. Det er klart at Vladimir Vladimirovich laget planer.Det er imidlertid ikke helt klart her: enten planen ble ikke bygget, eller det var så dristig at selve nærværet var et dypt mysterium.

I stedet for Putin

Putin har den høyeste sjansen til å vinne. Men la oss vurdere andre mulige kandidater som kan konkurrere. Det er en sjanse til å ta presidentskapet i Russland i den nåværende statsministeren, D. Medvedev, sier ekspertene. Mest sannsynlig, i dette tilfellet, vil den allerede beviste ordningen som ble brukt i 2008-valgene, da Medvedev mottok over 70% av stemmene, være involvert. Den politiske og økonomiske situasjonen i 2008 er imidlertid fundamentalt forskjellig fra den nåværende situasjonen. Det er ganske åpenbart at Medvedev i øyeblikket ikke er den sterkeste kandidaten fra regjeringen. Spesielt etter den beryktede etterforskningen av opposisjonen.

Også, ikke glem om den sterke nedgangen i Medvedevs popularitet i regionene, blant annet på grunn av flertallet av de "winged" ordene fra en politiker.

Selvfølgelig er hans sjanse til å vinne et valg høyt nok. Men seier kan være pyrrhic for kraft. Hvis ikke "Maidan", så kan masseprotester med høye slagord være ganske forestilt. Sannsynligheten for seieren er svært lav.

Dmitry Medvedev

Representanter fra Det liberale demokratiske partiet eller kommunistene, som bare 10% og 17% av russerne stemte ved det siste valget, har minst muligheter for å vinne i 2018, sier ekspertene. Rollen til disse politiske kreftene er svært begrenset og er usannsynlig å overgå United Russia-representanter. Zhirinovsky er mer kjent for hans uttrykk og antics. Et eksempel på en liten politiker ligger.

Hvis en politiker blatant ligger i ting som er lette å sjekke, vil folk ikke ha tillit til ham. Sjansene for å vinne er minimal.

Vladimir Zhirinovsky

Oppositionsledere - Alexei Navalny, Mikhail Kasyanov og Grigory Yavlinsky, ifølge eksperternes prognoser, vil også forbli uten russernes støtte i 2018. Tidligere erfaring med valg til statsdumaen i 2016 viste at motstandskrefter ikke trives med borgere. Med mindre økonomiske støt kan forandre situasjonen, men det er ikke forventet å dømme etter situasjonen i oljemarkedene og den stabile valutakursen i den nasjonale valutaen. Husk at Alexei Navalny (nåværende leder av opposisjonen) fikk stor popularitet etter filmen "Han er ikke Dimon til deg". Han er ikke innlagt til valget for øyeblikket på grunn av hans kriminelle rekord. Om denne tingen er produsert eller ikke - ingen vet sikkert. Etter vår mening er hans sjanser til å vinne minimal.

Alexey Navalny

Navnene på Sergey Shoigu, Sergey Ivanov, Vyacheslav Volodin, Yuri Trutnev, Sergey Lavrov, Sergey Kiriyenko og Anton Vaino er også nevnt som kandidater for landets presidentskap. Imidlertid er de to siste - lederen av Kreml-administrasjonen og hans første nestleder verifiserte kilder ansett som kandidater til premiere. Videre siteres aksjene i Anton Vaino ganske høyt, og denne lovende lederen kan etter en tid overtage presidentskapet i Russland. Forutsetningen er fullt berettiget, fordi Vaino støttes av oligarkene til Rotenberg og generaldirektør for Rostec, S. Chemezov.

Anton Vaino

Ifølge de tilgjengelige dataene står også T. Golikova (leder av regnskapsavdelingen) og E. Nabiullina (formann i sentralbanken) på listen over erstatninger. De sier at Putin er veldig imponert over begge suksessene.

Tatyana Golikova

Nylig gjorde den populære "socialite" Ksenia Sobchak en uttalelse om hennes kandidatur til presidentskapet i Russland i 2018. Tror hun på seieren sin? Det er neppe mulig, og hun forstår det. Kanskje han vil igjen popiaritsya eller nominering til noen er lønnsomt. Sanne motiver forblir ukjente. Vi anbefaler deg å se hva Ksenia tenker på barn og hvordan hun behandler folk når hennes interesser blir påvirket.

Også den berømte jenta er ulykkelig for at de fattige forhindrer hvile og ber om å heve reiselivsskatten, og dermed isolere "store" fra alle andre. Sobchak delte hennes instagram i mikrobloggen hennes.

Også utsagn fra presidentkandidaten om vanlige folk etterlater mye å være ønsket. Ksenia Anatolyevna liker ikke det faktum at "bare dødelige" ri langs de samme veiene som hun selv. Jeg lurer på hvordan hun vil løse dette problemet hvis hun blir president?

Forestill deg hva som vil skje hvis hun virkelig blir president ...

Ksenia Sobchak

Ifølge de nyeste dataene fra januar 2018 er aktuelle kandidater for presidentskapet i Den Russiske Federasjon:

 1. Elvira Agurbash ("Green Alliance") - Første visepresident for selskapet "Mortadel".
 2. Sergey Baburin (ROS) - Forsker ved ISPI RAS.
 3. Pavel Grudinin (KPRF) - Leder av Lenin State Farm CJSC.
 4. Vladimir Zhirinovsky (LDPR) - Formann for LDPR.
 5. Natalia Lisitsyna (ROT FRONT) - Kranoperatør JSC Metallurgisk anlegg Petrostal.
 6. Vladimir Mikhailov (selvfremmende) - nestleder for Kostroma regionale duma.
 7. Stanislav Polishchuk (Party of Social Reforms) - Formann for "Party of Social Reforms".
 8. Vladimir Putin (selvfremmende) - den nåværende presidenten i Russland.
 9. Ksenia Sobchak ("Civil Initiative") - journalist, vert for TV-kanalen "Rain".
 10. Maxim Suraykin ("Kommunistene i Russland") - formann for partiet "Kommunistene i Russland".
 11. Boris Titov ("Vækstparti") - Formann for "Vækstpartiet".
 12. Alexander Chukhlebov (selvfremmende) - Konsernsjef i Elof Hansson LLC.
 13. Grigory Yavlinsky ("Yabloko") - Styreformann for den føderale politiske komiteen til Yabloko-partiet.
 14. Irina Volynets (Folkepartiet i Russland) - Medformann for Folket mot korrupsjonspartiet, Formann for Nasjonalforeldreutvalget.

I et ord er valget veldig mangesidig, men en slik overflod av søkere betyr bare at det ikke er noen ekte erstatning for Vladimir Vladimirovich.

Mulige scenarier

 1. Når situasjonen er under kontroll.

Det er sant at det er teoretisk mulig å påta seg et kompromisscenario når Putins kontroll vil fortsette med etterfølgerens ankomst. Under denne ordningen vil presidenten ha rent representative funksjoner, og fullverdig makt vil være i hendene på Vladimir Vladimirovich, som vil bli statsrådets leder.

2. Forlengelse av styret V.V. fiskesesongen

Et eller annet ord, Putins beste etterfølger, som Vladimir Vladimirovich selv mener, er politisk sterk og helt sant - han selv. Hvis bare helse ikke ville mislykkes.

Men knapt forlengelse av Putins regel vil hjelpe landet. Tross alt, for hele perioden av presidentskapet, klarte de ikke å skape en fullverdig politisk struktur som ville være en garanti for en smertefri maktbytting.

Og hva kan vi si om opposisjonens ankomst, selv om overføring av kontroll til noen av seg selv er fulle av katastrofer. Fraværet av kardinale endringer over tid vil sikkert føre til problemet med "kontinuitet", og spørsmålet vil bli mye mer akutt.

Forventningene vil være korte. Det er åpenbart at krigen for Putins sted vil begynne umiddelbart etter valget sitt for siste sikt tillatt av grunnloven. Ekkoer av den nærliggende kampen kan bli hørt i dag i form av intriger, skandaler, undersøkelser, sladder. Og dømme etter de første forutsetningene, vil vendetta bli varmt!

15 KOMMENTARER

 1. statsborgere i Russland, vil presidenten i Den Russiske Federasjon være Sergey Lavrov for en periode, og Putin. Vladimir.Vladimirovich vil hvile som regjeringen. Gud velsigne ham personlig fra meg! For han er tsars borgere og Russland ble ledende i verdenssamfunnet og går bare fremover.

 2. Romersk, se mindre TV. Russland kan ikke være en leder så lenge korrupsjon regulerer det. lovløshet, mens enhver russisk statsborger ikke vil leve i verdighet, og byråkrater på bekostning av folket vil spise hummer. Hvordan ikke å kvakke ??

 3. ingenting personlig, men tro på politikere som i løpet av 18 års regjering har gjort ingenting for å forbedre livet til flertallet av borgere, ingen. Og dette er meningen med det absolutte antall vanlige borgere.

 4. VALG - 2018

  Tamara Globa: "I« valget »* i fremtiden, når mørkets krefter tror at de har ødelagt verden og seieren i lommen, vil Russlands Ånd ** vinne" med en stemme "... Og dette blir stemmen Oppfør ... "*

  * 18. mars 2018
  ** Lysets kraft

 5. Du, opposisjonen x ... du, pounced på en positiv kommentar i en mengde. Hvor mye blir du betalt for det? Hvis vi sammenligner 90-tallet, da det var umulig å løse saken uten bagasjerommet, er vår stat nå: Levestandarden har økt markert, nye planter blir stadig bygd, det agroindustrielle komplekset stiger, inflasjonen er 4%, våpen er de beste i verden med forsvarsutgifter 10 ganger mindre enn din favoritt Amerika, som denyushki betaler deg. Med slike tanker som du sender til massene, har du en sjanse til å ødelegge vårt store land og flotte mennesker, de vil ødelegge deg, du er bare et verktøy - kanonfôr for våre geopolitiske fiender. Tenk på det.

  • For Sobchak kan enten en svakinnet eller samme sosial løve stemme. Forresten. I Frankrike ble kvinner institusjoner opprettet. Kvinner ble reist hvor de var. De ble solgt til en velstående herre som har familie. For en bestemt type tjeneste. løveinne ". Trenger du en sosial lejoninne?

 6. Xenia!

  Jeg ønsker deg, eller rettere sagt, seier i presidentvalget i Russland i 2018!
  Lykke til!

  Saoshiant *

  * Postman; "Åpen brev til Ksenia Sobchak", 23. oktober 2017

 7. Hva tror du, Ksenia selv skal gå til en bordell selv, er det en politiker? sternum som jeg hørte om ham før løpet for presidentskapet. Zhirinovsky høyre fyr !!!!!. edinorosy som parasitter på russernes hals og ikke hvordan man skal bli fornøyd. og det faktum at tyvene så Russland er ordnet slik at de stjeler stjeler og vil stjele. Bare tiltak er nødvendige for å gjøre med kriminalitet.

 8. Jeg tenker: å stemme på Putin er alt vi har nå. "- Korrupsjon, full av lovløshet. Ja, og jeg ser ikke hans program? Noen viser frivillige? Så hvem vil være programmet for å legge frem Putin selv eller hans ... .... ????
  Jeg tenker på alle kandidatene, det beste i programmet og i de tilfellene jeg ser er DROWED GRUDININ !!! Selvfølgelig masser mye smuss på ham nå! Men dette er forståelig! Det var ikke forventet at folk støttet GUDININA !!!

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her