Hvor er den ekte magien i vinterferien, om ikke i Santa Claus fødested! For nyttår og jul kommer tusenvis av turister til Finland, hvor mystisk Lappland ligger. Alle ønsker å være en del av et vintereventyr, eller i det minste se på det med ett øye. Voksne gleder seg i besøket til julemandenes demesne, ikke mindre enn barn. Derfor vil turen absolutt gi alle de lyseste minner.

Hvordan og hvor å tilbringe nyttår 2019 i Lappland

Faktisk er Lappland delt mellom fire stater:

 • Norge;
 • Sveits;
 • Russland;
 • Finland.

Regionen ligger i Nord-Europa.

De obligatoriske egenskapene til Lapland New Year vil være fluffy snø og nordlys. Den virkelige julemannen vil møte barna og ta dem til sitt magiske hjem. Dette vil gi babyen en bølge av fantastiske følelser og erfaringer.

Vintergøy ​​vil være interessant for voksne:

 • hundespann;
 • fjellkjøring;
 • går på snøscootere og snøscootere;
 • rensdyrleder;
 • smake på tradisjonelle nordlige retter i friluft;
 • går på jomfru og mye mer.

Den fantastiske landsbyen Santa Claus kalles Kayna. Her, i tillegg til huset, er verkstedet av Santa. I den lager han sammen med sine håndledere leker og julegaver til barn. Landsbyen er bebodd av fantastiske dverger som hjelper den lokale julemanden i alt.

Også her kan du besøke elvenes skole, pepperkake konfekt, isbar og e-post hvorfra du kan sende et gratulasjonskort. Ikke gå glipp av muligheten til å ri på den berømte midnatt-ekspressen.

Herfra kan du ta en tur til New Year-senteret i Kuopio, som ligger på Mount Puyo. Alt rundt vil bli dekorert med fantastisk belysning, som ser spesielt imponerende ut mot bakgrunnen av uberørt snødekte skog. Her for publikum vil bli spilt presentasjon, og fabelaktige tegn vil gi små suvenirer til hver gjest. Etter en slik begivenhet vil barna til slutt tro på et eventyr og vil leve i påvente av et mirakel.

Overnatting og utflukter i Lappland

De mest populære måtene å overnatte her er hoteller og små hytter, som hver er utstyrt med en ekte peis. Rommet vil sikkert ha et lite, dekorert juletre, i nærheten av hvilket, med knitrende logger i peisen, er det hyggelig å samle med hele familien eller en stor gruppe venner. Små hoteller tilbyr rom til en lavere pris enn store hotellkjeder.

For de som ønsker å tilbringe tid i luksushoteller, har tilbud overnatting i førsteklasses hotell. Dette er suiter eller leiligheter. Det er også mulig å leie luksushus med flere rom. Det skal huskes at det vil være bolig som vil være hovedutgiften på en slik tur, derfor bør det tas særlig hensyn til valget av et egnet alternativ og bestilling. Dette bør gjøres minst to måneder før den planlagte turen.

Oftest hoteller og hoteller inkluderer en frokostbuffé i romprisen. For en ekstra avgift kan du få tre måltider om dagen. Overnatting i hytter og leiligheter inkluderer ikke mat inkludert i prisen. Det må organisere seg selvstendig.

Turer må også betales separat. Ikke ignorere muligheten til å se Lappland, da det er mange interessante steder. Dessverre er utflukter dyre.

Populære utflukter inkluderer ridning en snøscooter. Det tar ca 2,5 timer. I prosessen kan du fullt ut nyte naturens skjønnhet. Instruktøren vil gi turister all den kunnskapen de trenger for å kjøre trygt og vil lede turen hele tiden. Under pauser kan du drikke te med kaker og ta et bilde.

Et alternativ ville være en tur til en nordlig lakk gård. Her vil gjestene bli fortalt om egenskapene til rasen og vaner. Kommunikasjon med disse hundene vil gi en enorm belastning av følelser til både barn og voksne. Hovedturen på turen vil være en tur til skogen av hundekjøring. Også i denne turen kan du sitte rundt ilden og spise stekte finske pølser.

Priser for utflukter

 • Utflukt til Rovaniemi: snøscooter, rein og hundesledd safari - fra 99 euro;
 • Polar Express: rute for 3 dager St. Petersburg-Rovaniemi-St. Petersburg - fra 199 euro;
 • Lapland tur: 5 dager, overnatting i Nord-Finland, en tur til landsbyen Santa Claus - 269 euro;
 • Polarnattets rike: 4 dager, St. Petersburg-Kempele-Oulu-Kemi-Rovaniemi-landsbyen Santa Claus-Kajaani-St. Petersburg - fra 299 euro;
 • Lapplands mirakel: 5 dager, St. Petersburg-Uleåborg-Rovaniemi-St. Petersburg - fra 320 euro;
 • Nattepres i Vuokatti og Rovaniemi: 4 dager, en ferie i skianlegget - fra 342 euro.

Anmeldelser av turister som besøkte nyttår i Lappland

Nesten alle vurderinger på nyttårsferien i Lappland er entusiastiske. Turister er enstemmige at stedet er virkelig fantastisk og festlig.

Blant manglene peker gjestene på at finske ansatte i tjenestesektoren ikke er villige til å jobbe. Raskhet er ikke deres sterke punkt.Også, noen mener at suvenirbutikker, snackbarer og kiosker med de vanlige festdrikkene ikke er nok.

Noen turister var ikke heldige og i stedet for snø det regnet, noe som spoilte inntrykk av vinterferien. I tillegg, som en, anbefales alle å forberede seg på høye kostnader og ta med seg mer penger. Det er rikelig med underholdning i Lappland, men du må betale for alt separat.

Turister anbefaler å besøke Snowmen World, et ishotell, en isbar og en isglide. Live sledding rides er målt i kilometer. Vanligvis tar 1 km på hjort 15 minutter. Den samme turen varer en to kilometer lang sledding med Huskies.

Lappland er stedet å besøke minst en gang. De inntrykkene som barn vil motta fra turen, er verdt det å bruke tid og penger. Det er ingen analoger av en slik reise i verden. Unntaket vil kanskje være resten i Veliky Ustyug, men forskjellen mellom turene er palpabel.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her