Karelen amazes med skjønnheten av jomfruelig natur. Det er her at det nye året vil virke mest snødekte for turister, noe som vil gi nye, uforlignelige inntrykk. Hvert år øker tilstrømningen av turister i denne regionen bare. Regionen har lenge skapt konkurranse om Finland, Alpene, Norge og mange vinterferie kriterier. Blant fordelene med Karelen - svært rimelige priser.

Vær og andre funksjoner i regionen

Det viktigste som tiltrekker turister til Karelen for vinterferier er:

  • jomfruelig natur;
  • Utviklet infrastruktur og hotellservice;
  • demokratiske priser;
  • storslåtte landskap.

Været kan også betraktes som en fordel. I Karelen vil gjestene nyte en ekte russisk vinter med snø og frost. Den gjennomsnittlige dagtemperaturen varierer mellom -5 ... -10 grader. Natt ofte -15 grader, som kan betraktes som ganske komfortable indikatorer. Dessuten er luftfuktigheten i denne perioden relativt liten, bare 50% -60%. Derfor er frost lett tolerert.

Det gjennomsnittlige snødekkeområdet er 10-15 centimeter, som er egnet for sledding, ski og hundekjøring. Januar gleder gjester i Karelen med mange solfylte dager, men noen ganger kan du føle vindstød av kald vind. Fra dette vil du lagre gode, varme klær.

Hvor å bo i Karelen

Det er få overnattingsmuligheter i regionen, men det er nok plass til alle. Petrozavodsk har koselige og komfortable hoteller. Du kan også velge et pensjonat, hytte eller herberge. Overraskende er det billigere å bo på et hotell. Forespørsel er på forhånd på forhånd. Standard dobbeltrom koster ca 2500 rubler per dag.

Hvis valget falt på campingplassene, kan du flytte inn i et av flere dusin. De fleste av dem har et utmerket underholdningsprogram og et høyt servicenivå.

Rest House "Verkhovye" vil koste fra 2000 rubler. For disse pengene kan du bruke kafé, badstue, snøskred, trådløst internett, utstyr for ski.

Overnatting i "Silent Lake" vil koste 600 rubler per person. Det er en lekeplass, alt for fiske, en husky kennel, en kafé.

"Urozero" vil koste 650 rubler. For disse pengene kan du bruke velværerom, snøscooterutleie, skiutstyr, sharabana, takle for vinterfiske. Rest House "Alekka" vil koste 800 rubler per person. Det er en kafé, badstue, overbygd lysthus, grillfasiliteter, sportsutstyr til leie.

Hus og hytter er egnet for de som ønsker privatliv og ro. Leie av slike boliger vil koste fra 3000 til 15 000 rubler per dag. Jo lenger leie, jo billigere koster per dag.

Hvordan ha det gøy i Karelen på nyttårsferien

De viktigste vinteraktivitetene i Karelen er skiturer, slede, snowboard, hundesledeturer, snøscootere, samt besøk til Santa Claus lokalbolig.

Det tilbyr flere skibakker:

  • Spassky Guba;
  • Kurgan;
  • Yalgora;
  • Lille Bjørn.

For familieferier er Malaya Medvezhka mest egnet. Den har alt å tilbringe tid med barn. De som går til Yalgora vil kunne nyte nedstigningen fra 400 meter med forskjeller i høyde til 100 meter. Denne ruten tiltrekker seg elskere av ekstremski. Sporene i Kurgan er egnede selv for trening av profesjonelle idrettsutøvere. Det er en kafé og en skøytebane for barn. Sporet strekker seg 10 kilometer.

I tillegg til aktiv rekreasjon tiltrekker Karelia en rekke attraksjoner. Blant dem er Lake Ladoga, Marcial Waters, Onega og White Sea petroglyffer, det historiske komplekset "Death Valley", Three Bears Zoo, Valaam Islands, Solovki, Kizhi og andre. Karelske fossefall tiltrekker seg også turister oppmerksomhet. Det er mer enn et dusin av dem, men Girvas er den største og mest berømte.

Nytårsturer 2019 i Karelen: priser og funksjoner

Juleturer i Karelen kan være svært varierte. Standarden for denne regionen er en fem-dagers tur med overnatting på et hotell i Petrozavodsk. En slik tur fra Moskva vil koste rundt 16 000 rubler per person. Listen over tjenester inkluderer mat, overnatting, alle slags underholdning, flere utflukter og veien.

Turer for familier med barn inkluderer i tillegg en tur til dyrehagen, kulturpalasset og Santa Claus residens. Kostnaden for en slik tur til en familie med ett barn starter fra 35.000 rubler.

Nyttårsaften på vandrerhjemmet "Engozero" med utflukter i Det hvite hav (12.31.18-03.01.19) vil koste 22 000 rubler per person. En tur til Karelian Dudu Moroz i 4 dager med avgang 12/30/18, 01/02/19 og 01/05/19 koster 13 800 rubler. Turen "Magic New Year" (12/31/18 - 01/01/19) med overnatting på hotellet "Peter Inn" eller "Karelia" koster 18 900 rubler. Nyttår i stilen "Karjala" vil tillate deg å bli kjent med livet til stammen med samme navn. Det er en tur fra 12/31/18 til 01/03/19 15900 rubler.

Nyttår i Karelen: anmeldelser av turister

Dømme etter vurderinger, de fleste steder av bolig for turister tilfredsstille alle forespørsler.Til tross for fraværet av den vanlige støyende underholdningen som ofte følger med nyttår, gir Karelen sine gjester mange originale og interessante arrangementer.

Først av alt kommer glede fra å kommunisere med uberørt natur. De turister som kunne sette pris på denne egenskapen i regionen, fikk mye glede. De fleste turister gikk her for å bo i trehus i friluft. For Karelen er dette alternativet det beste, ettersom det tillater oppløsning i atmosfæren.

Residensen til karelisk far Frost er selvsagt dårligere enn den som ligger i Veliky Ustyug. Men det faktum at det ikke er så overfylt her, kan være et tungt argument i favør. Hundespann og sleigh rides er elsket av barn i alle aldre. Denne tjenesten er tilgjengelig i Karelia på mange steder.

Det er viktig å forstå formålet med en slik tur. Hvis en turist klart forestiller seg hvorfor han skulle feire nyttår i Karelen, vil han være fornøyd med turen. Vintereventyret i fanget av jomfru natur og i den klare luften er gitt for ham.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her