Strålende designere kan arbeide underverk og skape luksuriøse og uvanlige kvinners kjoler. Overveier de vakreste kjoler i verden, du er overrasket over fantasien og profesjonaliteten til håndverket. Presentert av anerkjente designere, gir en virkelig opprør blant fasjonable publikum.

Ofte er de vakreste kjoler i verden laget for individuelle ordrer og er dyre. Kostnaden for noen antrekk går rett og slett over, og det er ikke overraskende fordi deres dekorasjon edelstener og de beste stoffstykkene brukes. Det finnes modeller der det ikke er dekor med diamanter, men de forbløffer offentligheten med deres gjennomsiktige design og uvanlige stil. Vi tilbyr deg de 10 dyreste og vakre kjoler som noensinne er laget av verdens designere.

Luksuriøs kjole av Faiyzali Abdullah

Den vakreste kjole i verden er anerkjent som et mesterverk laget av malaysisk designer Faiyzali Abdullah. Eksperter anslått det til 30 millioner dollar.Ikke alle fashionista har råd til å kjøpe et så luksuriøst antrekk.

Kjole er laget av taft og silke, kjolen er belagt med 751 diamanter. Vekten til den største og største steinen er 70 karat. Små diamanter ligger på togkjole. Denne utrolig vakre antrekk heter "The Nightingale of Kuala Lumpur". Kjole ble først presentert for publikum i 2009 på festivalen STYLO Fashion GrandPix KL.

Muslimsk kjole av Debbie Wingham

Abays tradisjonelle muslimske kjole, skapt av britisk motedesigner Debbie Wingham fra Dubai, ble beregnet av eksperter på 17,7 millioner dollar. Det elegante sorte lerret er brodert med gulltråd og dekorert med 2000 diamanter. I opprettelsen av kjolen brukte hvite, svarte og sjeldne dyre røde diamanter. Abay kjole ble presentert på en sosial begivenhet i et av elitehotellet i Dubai.

Kjole Holi Ta

Mesterverket, skapt av den libanesiske designeren Elie Saab, skapte en ekte følelse da berømt skuespiller Holi Bury dukket opp på det røde teppet. Kjolen kalles en av de mest utrolige antrekkene I det dukket opp, Holi Bury på Academy Award i 2002. Det sjarmerende burgunderutstyret er laget med gjennomsiktig bodice, dekorert med broderi av blomster som knapt gjemmer skuespilleren.

Bryllupsutstyr Kate Middleton

Kjendiser venter på spesielle, elegante og uvanlige utseende. Kate Middleton har i stor grad rettferdiggjort forventningene til fans, presentert ved et bryllup i en elfenbenskjole med blonder blomsterapplikasjoner. Klesstoget - 2,7 meter, skapt av Sarah Burton, kreativ leder av motehuset Alexander McQueen, imponerer med sine skjønnhets- og lakoniske linjer. Grunnlaget for brudekjole Kate Middleton ble tatt antrekk, der Grace Kelly giftet seg med prinsen av Monaco Rainier III.

Delightful kjole av Luly Yang

Mesterverket fra mote designer Luly Yang har ikke gått ut av mote i flere årstider og fortsetter å forårsake beundring av hele verden. Kjole i form av vinger av en flagrende sommerfugl betraktes som den mest fantastiske, vakre og fasjonable antikken til dags dato.

Innledningsvis utgjorde designeren sin ide i en papirversjon, og senere fullførte en kjole laget av materiale. Antrekket er laget av den fineste dyre silken, som, når den går, etterligner bevegelsene til vingene på en flygende sommerfugl. Klesplaggets klær er dekorert med en fletting av fjær.

Kjenn sjarmerende Marilyn Monroe

Nydelig kjole Marilyn Monroe fikk navnet Happy Birthday. Antrekket ble skreddersydd av designer Jean Louis for John Kennedy's bursdag i 1952. Laget av et gjennomsiktig tynt stoff, skaper kjole en naken effekt. Mer enn seks tusen minste diamant spangles ble syet inn i materialet.

For hennes antrekk betalte Marilyn Monroe en fantastisk sum for de tidene - $ 12.000 og bare for å slå presidenten med et fritt og sjarmerende antrekk. I dag tilhører et mesterverk fra Jean Louis selskapet Gotta Have It, som kjøpte kjolen for mer enn 1 million dollar i 1999. Ifølge eksperter er antrekket mye mer enn beløpet betalt for det.

Uslåelig mesterverk av Debbie Wingham

Et annet strålende mesterverk fra den berømte motedesigneren og designeren, designet for å være en av de vakreste og sjarmerende kjoler i verden. Designeren tilbrakte omtrent seks måneder på opprettelsen av kjolen, den totale vekten av kjolen var 14 kilo. Denne massen skyldes bruken av 50 sorte diamanter og en rekke andre edelstener, hvis vekt overstiger 5 karat. Chiffon, crepe de chine, sateng ble brukt som en base for diamanter. Eksperter anslår kjolen til 5,5 millioner dollar.

Strålende kjole Naomi Watts

Listen over de vakreste og dyre kjoler i verden har blitt lagt til antrekk fra motehuset Armani Prive, skapt av Naomi Watts tilpasset. På opprettelsen av et mesterverk arbeidet over 2 måneder. Et slikt langt og omhyggelig arbeid ble utført slik at stjernen kunne blinde Oscarens gjester i bokstavelig og figurativ forstand.Naomi Watts briljante kjole er dekorert med Neil Lane merke diamanter, stilen har en asymmetrisk halsring. Silhuetten av kjolen er den mest konsise, bunnen av kjolen har formen av et innsnevret skjørt.

Kjole Emmy Adam

En av de mest sjarmerende og dyre kjoler i verden tilhører skuespilleren Amy Adams. Kjole ble laget i henhold til unike design og dekorert med mange perle rhinestones. Kjole er laget i lyseblå farge med mange blonder av fransk tyll. Amy Adams dukket opp for publikum i dette luksuriøse antrekket på Oscar. Det var vanskelig for Amy å bevege seg uten hjelp i en slik kjole, så under fotograferingen trengte hun hjelp fra assistenter som hadde et frodig kjørtog.

Olivia Wilde's Blendende Kjole

Amerikanske filmstjerne Olivia Ould har utvidet sin garderobe med en av de vakreste kjoler i verden. I denne kjole skuespillerinnen dukket opp på Golden Globe-prisutdelingen i 2011. Olivia Walids kjole fikk tittelen på den vakreste kveldskjole. Kjole er laget i grå-svart farge med sølvglitter med en liten mocha-nyanse.

Nydelige kjoler fra verdensberømte designere er noen ganger utilgjengelige for enkle fashionistas som fortjener slike antrekk så mye som verdens stjerner. Vi skynder oss for å tilfredsstille jentene - mange motedesignere tar utgangspunkt i deres antrekk de bildene som er laget av moteindustrienes gurus for kjendiser. Du kan skinne i kjoler som er identiske i kutt til de vakreste antrekkene i verden, men med mindre kostbare design.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her