Ofte vil eiere av rett og sparsomt hår gjøre håret litt mer luksuriøst og voluminøst. En av måtene å forvandle bildet på er å gjøre bølgen delvis eller langs hele lengden av håret. Å legemliggjøre et slikt alternativ på hodet ditt, kan være både i hytta og hjemme. I sistnevnte tilfelle vil du koste mindre og få et lyst og attraktivt utseende.

Hårklipp med korrugering: litt terminologi

Korrugering - det er fint krøllede tråder, som på grunn av den frie strukturen gir håret ekstra volum. Profesjonelle deler korrugeringen i flere typer:

 • etter lengde
 • i henhold til krølleform
 • over tykkelsen av bølgene

I tillegg kan korrugerings frisyrene deles inn i:

 • liten rippel - gir håret maksimalt volum
 • medium korrugering - det ser økologisk og ryddig ut, som en "afrikansk" frisyre
 • stor korrugering - etterligning av naturlig bølgete hår.

Små og mellomstore korrugeringer passer alle.Eiere av mørkt hår er å foretrekke å lage en liten korrugering. Stor korrugering ser flott ut på tykt langt hår.

For å passe frisyret med korrugeringen: ekspertråd

"Plissert hår" på håret gir alt det rette kjønn et visst mysterium, romantikk og raffinement. Selv naturlig krøllete hår kan gjøres ved å bruke teknikken til en korrugering, hvis du først retter den ut.

Korrugering for kort hår utføres i små versjoner. Spesielt er det nødvendig å være forsiktig med håret, som da må samles inn i halen. Den ekstra volumet vil ikke tillate deg å sikre på riktig måte håret, noe som skaper en uønsket effekt av "våren".

Ifølge stylistene kan en enkelt krympet streng omforme en daglig frisyre. Liten "plisse" er en universell løsning, som er tillatt i kveld og bryllup styling.

Plissert frisyre: Alternativer for lang, middels og kort hår

Eiere av lange krøller kan ikke bekymre seg om styling. Alt som må gjøres er å utføre "plisse", lage en rett eller asymmetrisk enhet, og den perfekte hverdagslige frisyren er klar.

Hvis du vil lage mer komplekse alternativer, bør du vurdere slike frisyrer som:

 • tett tailed hår
 • original "bue" av bølgede tråder
 • volumetrisk flett, kastet til den ene siden og flettet på den klassiske måten

Eiere av korte hårklipp er frie til å gjøre korrugeringen på alle tilgjengelige måter. For eksempel, utfør en bob på hodet med en farget bølgete frynse eller fire av en slags med tråder krøllet på begge sider.

Hårklipp med korrugering: En trinnvis veiledning for implementering

Utfør hår med krusninger hjemme kan hver jente. For å gjøre dette må du:

 • jern eller elektrisk tanger
 • noen hårnål
 • massasje børste

Med dette enkle verktøyet, på bare 15 minutter, får du et fantastisk, praktfullt hårhår.

 1. Slå på den elektriske tangen og ta temperaturen på platene til den optimale verdien.
 2. Kombinert forsiktig håret ditt og forberede dem på prosedyren
 3. Del strengen i flere avstander med en kam, fest dem med hårnålene
 4. Påfør ribbede elektriske tang på håret ditt i noen sekunder.

Utfør denne prosedyren i sin helhet eller etter eget skjønn. Fest de resulterende bølgede trådene med styling.

Frisyre med frisyre: som tvinges til å velge

For å skape en fantastisk og luftig plisse trenger du spesielle tang med forskjellige belegg og utskiftbare dyser. Produsenter tilbyr modeller av elektriske tang med keramikk, matellicheskim, titanbelegg. Den dyreste og mindre skadelige for håret betraktes som tau med keramisk belegg. Den ioniske belegget på platene beskytter på riktig måte håret mot varmeeksponering, har en antistatisk effekt, ikke overdriver håret.

Vær oppmerksom på bekvemmeligheten av tanger, fordi du må holde dem på vekten, bør designet utføres så ergonomisk som mulig. Se på alternativene med en roterende ledning, hvis lengde når 3 m eller mer, kompakte modeller, med automatisk avstenging når en farlig temperatur er nådd, tilleggsfunksjoner.

Varianter av frisyrer med korrugering: originale ideer for hver dag

Full shirring

Fullkrympet hår ser sjarmerende og stilig ut, og gir jenta en spesiell lekhet og sjarm.

For å lage en frisyre, legg til tråder på røttene, og gå rundt resten av hårmassen med et strykejern. Sikre resultatet med mousse. Som et resultat vil du motta en hel "sky" av bølget hår, som senere kan legges etter eget skjønn. De mest populære ideene med langt bølget hår er voluminøse fletninger eller en bue på baksiden av hodet.

Korrugeringen på farget, mildet, farget hår ser spesielt imponerende og stilig ut. En sjarmerende "plisse" på rødt hår, som de av innfødte irske kvinner, ser sjarmerende ut, fantastisk.

Delvis korrugering

Stilig og lekfull ser liten hårstrand hengende over pannen. Spesielt vakkert dette alternativet ser på kort hår.

Volumflett på bølget hår

Ulike måter å veve hår på, er raskt i ferd med å bli populært. Vakkert og fantastisk fletninger ser nøyaktig på voluminøse krøller. Hvis naturen lurte på deg tykt og frodig hår, så kjør du på strenger plettet. Håret vil bli mange ganger større og flettene vil se mye mer grasiøst ut.

Braids med delikat bølget hår er den perfekte frisyren for spesielle arrangementer, eksamener eller andre hendelser.

Slik gjenoppretter du håret etter skuring

Eksponering for høye temperaturer på håret kan påvirke helsen negativt. Selv det keramiske belegget gir ikke 100% garanti for at krøllene vil se godt preparerte etter denne prosedyren.

Prosedyren for hårpleie etter plisse er ganske enkel. Det er nok å vaske håret med sjampo og bruke balsam, balsam eller maske på dem.

Hvis du bruker jernet regelmessig, må du ta vare på ekstra forsiktighet. Bruk til hårgjenoppretting slike verktøy som:

 • naturlige medisinske oljer som nærer hår, men gjør det ikke tyngre
 • pleieprodukter med tetningseffekt som forhindrer tverrsnitt av hår
 • avkok og infusjoner basert på folkemidlene
 • spesielle sjampo for skadet eller farget hår

Plissert er egnet for alle, uavhengig av alder, lengde og tykkelse på håret. Den utvilsomt fordelen med denne metoden er at du kan utføre det hjemme. En minus av frisyren er en må kjøpe en spesiell jern, men dette kjøpet er verdt pengene. Som et resultat vil du få en uunnværlig assistent i etableringen av fasjonable og vakre frisyrer.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her