Innhold:

 1. Hva å gjøre i Pitsunda og hvordan man blir
 2. Ferie i Pitsunda 2019: all inclusive priser
 3. Resten uten mellomledd (privat sektor)
 4. Matpriser
 5. Gjestevurderinger

Det pittoreske feriestedet på Svartehavskysten ligger bare 25 kilometer fra det velkjente feriestedet Gagra. Hvis unge kommer til Gagra oftest, har familier med små barn en tendens til å roe og fredelig Pitsunda. Boxwood lunder, sunn luft, varmt og rent sjø, komfortable levekår - dette er alt som trengs for et fantastisk tidsfordriv.

Hva å gjøre i Pitsunda og hvordan man blir

De fleste steder for overnatting i Pitsunda er moteller og feriesteder. De største av dem er:

 • Amzara;
 • Riviera;
 • fyr;
 • Bzyb;
 • Den Gylne Fleece;
 • Colchis;
 • Apsny.

En av de vakreste pensjonene på stedet er Musser, som ligger i Musser Reserve.Du kan også bo i et av de moderne hotellene, for eksempel "Dolphin" eller "Irene." Her er servicenivået høyere, og strever etter globale europeiske standarder.Samtidig er hovedfokuset på overnatting i Pitsunda medisinsk hvile. I denne retningen arbeider en unik sammensetning av luften, et varmt fuktig klima, havet, furuene. Alt dette bidrar til å bekjempe allergi, nervøs, katarrhal og hjerte-og karsykdommer.

Utflukter til Lake Riza, i Sukhumi og Gagra vil fortynne strandferien. Gegsky Falls, Simono-Kananitsky-klosteret, New Athos - alt dette vil bidra til å oppløse seg i atmosfæren på stedet. Hvis temaet utflukter synes å være oppbrukt, kan du ha det gøy i lokale restauranter, kafeer og nattdisplayer. Overalt har sine egne showprogrammer, samt barn- og diettmeny.

Hvil i Pitsunda 2019: Prisene på systemet "all inclusive"

Ekstremt populær all inclusive-ferie i dag er også tilgjengelig i Pitsunda. Listen over tjenester på hoteller og hoteller av denne typen er svært bred, mens du kan velge et alternativ for enhver lomme. Turister tilbys følgende steder for overnatting, og tilbyr "all inclusive":

 • Parus hotell: 200 meter fra havet, 3 måltider om dagen, svømmebasseng, barn gratis;
 • Pensjonat "Musser": 50 meter til sjøen, pris fra 1190 rubler per person per dag, 3 måltider om dagen på "Buffet Table" -systemet, svømmebasseng, Wi-Fi;
 • Pshada Hotel: 100 meter fra sjøen, pris fra 800 rubler, frokost, 3 måltider om dagen, 2 måltider om dagen;
 • Pensjonat "Irene": 200 meter fra havet, pris fra 1300 rubler, 3 måltider om dagen "Buffet", infrastruktur er designet for familier med barn;
 • pensjonat "Litfond": 50 meter til sjøen, pris fra 1450 rubler, 3 måltider om dagen, parkering;
 • pensjonat "Ldzaa": 50 meter til sjøen, fra 1200 rubler per dag per person, 3 måltider om dagen "Buffet";
 • pensjon "Riviera": 500 meter fra havet, fra 1700 rubler, 3 måltider om dagen Buffet, svømmebasseng;
 • Pensjonat "Resort Pitsunda": 70 meter fra havet, fra 1000 rubler, 3 måltider om dagen Buffet, svømmebasseng, nye bygninger, Wi-Fi;
 • Apsara Hotel: 30 meter fra sjøen, fra 1500 rubler, 3 måltider om dagen;
 • Pensjonat "Pine Grove": 50 meter fra havet, fra 1.450 rubler, 3 måltider om dagen Buffet, svømmebasseng.

De fleste av alternativene som er foreslått ovenfor ligger på den første kysten. Tilgang til stranden er en viktig faktor når du velger et sted å hvile.

Hvil i Pitsunda 2019 uten mellommenn (privat sektor)

Ikke mindre populær innkvartering forblir privat sektor med sin romantikk og sommer kjøkken. Også utvilsomt fordel forblir lave priser.

Rekreasjonssenter "Rapytsa" Pitsunda (Ldzaa) venter sine gjester på Rybzavodskaya-gaten. Overnatting her vil koste fra 750 til 2800 rubler per dag. Bare 15 meter til sjøen. På territoriet er det en kafé, innen gangavstand til markedet, butikker.

Et hus for 2 familier med alle fasiliteter vil koste fra 750 til 2300 rubler per dag, avhengig av sesong. Hvert rom har egen inngang.

Ikke mindre interessant alternativ vil være gjestgiveriet "Familiesenter" med 4 og 5-sengsrom. Hvert rom har dusj, toalett, Wi-Fi. Det tilbyr turister et sommer kjøkken.

Individuelle hus rett på stranden vil koste gjester i mengden 750 til 2400 rubler per dag. I hvert hus kan innkvartere opptil 4 personer. Alle fasiliteter inne.

Et hus i en tangerinehage er et spesielt hvilemoment. Bor i disse kostnadene fra 300 til 3000 rubler per dag. For gjester et bad, kjøkken-spisestue med air condition, et ekstra bad på gaten.

En studioleilighet 50 meter fra havet koster 300-2500 rubler, avhengig av sesong. Samtidig kan du stole på en fantastisk utsikt, satellitt-TV, aircondition og andre fasiliteter. Apotek, marked og butikk innen gangavstand. Leiligheter for par med barn vil koste fra 2500 rubler per dag.

Mat og matpriser

Hvis billetten ikke var inkludert mat, kan du enkelt finne et passende alternativ i noen av de mange lokale kafeer. Gjennomsnittskontrollen vil være ca 350 rubler per person. Hvis valget falt på en lokal restaurant, må du være klar til å betale fra 600 rubler. Kulten Abkhasisk rett er apatsha og suluguni. Sørg også for å prøve hahachu, hachur, khachapuri.I Pitsunda er meget velsmakende kjøtt tilberedt med et interessant sett med krydder. Sauser er laget på basis av tomater og kirsebærplommer.

Blant alkoholen definitivt i toppen lokale chacha. Ikke mindre populære er duftende Abkhaz-viner. Til dessert er det verdt å prøve janjuhu fra nøtter. Hvis du trenger å lage mat selv, kan du i en lokal butikk kjøpe brød til 40 rubler, svinekjøtt for 500 rubler per kilo, fersken til 140 rubler og mye mer. For en ferdig grill må du betale 260 rubler per 100 gram. I markedet er produktene alltid billigere og ferskere.

Gjestevurderinger om å bo i Pitsunda

På nettet kan du ofte finne motstridende vurderinger på resten på dette stedet. Noen anser byen kjedelig og for stille, andre ser i et slikt humør et sted med fred og ro. Mange legger vekt på at rent vann, frisk nåleluft og nydelig natur kompenserer for manglene på infrastrukturen.

Lokal service er langt fra ideell. Litt mer oppmerksomt personale på nye, moderne hoteller. Noen liker ikke fjerning fra hovedveiene. Etter deres mening kompliserer dette den uavhengige sightseeing. Også turister er opprørt av en liten mengde lokal transport. Også gjestene noterer seg de oppblåste prisene for utflukter.

Upretensiøse turister vil finne i Pitsunda alt de trenger. De vil kunne helbrede og ha en god hvile fra byens rush for små penger.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her