En liten by i Altai-området er et navn med en saltvann. Den store Spring Lake strekker seg over mer enn 10 km og er 8 km bred. Healing vann, saltlake og gjørme fra bunnen kan gjøre resten helbredende. Selv et enkelt opphold i nærheten av innsjøen som gir et par brom, lar deg slappe av og styrke nervesystemet. Overraskende, i tillegg til behandling tiltrekker stedet også klubbfester og alle slags underholdning.

I 2004 ble Prichal-komplekset, som nå er kjent, bygget i byen, som markerte utviklingen av byen som et feriested. Siden da har hoteller, moteller, rekreasjonssentre og infrastruktur blitt aktivt bygd her.Vanlige busser fra Kemerovo, Barnaul, Novosibirsk, Tomsk kommer til den lokale busstasjonen.

Hvil i Yarovom (Altai Territory): boligpriser 2018

En av de viktigste faktorene ved et komfortabelt opphold på feriestedet er bosted. Byen Yarovoye tilbyr mange forskjellige alternativer for enhver smak og budsjett.

Resten i privat sektor: leiligheter og hus

Leiligheter og hus av privat sektor vil tilby gjestene de mest rimelige overnattingsmulighetene. I et hvilket som helst hjørne av våren kan du finne et passende sted på hvilken som helst avstand fra sjøen. Som eksempler er det verdt å merke seg flere forslag.

  • "Koselige hus"

Dette alternativet for overnatting med økonomi ligger i ul. Vereshchagin, 33, sommer, Altai Territory. Her kan du velge mellom gjesterom i en felles bygning eller en av eneboligene. Det tilbyr gjester trådløs Wi-Fi. I løpet av dagen må du betale 400 rubler.

  • Hytte på Partizanskaya 45

På denne adressen et komfortabelt hus til leie. Det ligger i et rolig sted og ikke langt fra sjøen. Til fots til kysten bare 20 minutter å gå. Overnatting vil koste fra 400 rubler per person per dag.

  • Rom på gaten. Mira 2a

På denne adressen 8 rom for 4 personer hver. Bygningen er ny og ligger i nærheten av busstasjonen. Til innsjøen bare 10 minutters gange. I løpet av dagen må du betale 1000 rubler.

  • Leilighet på gaten. Kvartal A, 31

Her leies en-roms leilighet, som ligger ikke langt fra "Berth 42". Leiligheten har glasert loggia, plastvinduer er installert. I løpet av dagen må du betale 1000 rubler.

Det er mange alternativer for priser fra 250 til 4500 rubler per dag. Prisen varierer avhengig av sesong, avstand fra innsjøen og et sett av fasiliteter. Prisen på overnatting er bedre å finne ut direkte fra eierne av leilighetene, for ikke å møte en ubehagelig overraskelse rett på tidspunktet for bosetting.

Sanatorier i Yarovoy

Sanatorier er en fin måte å tilbringe tid i feriestedet og få ekstra tjenester i form av forebygging og behandling av sykdommer.

  • KGBUZ "Regional medisinsk rehabiliteringssenter Lake Yarovoy"

Sanatorium dispensary KGBUZ "Lake Spring" er kjent for mer enn femti års erfaring. Behandlingsmetoder er basert på naturens kraft: Silt-sulfidmudder og saltlake fra sjøen har enorme healingegenskaper.

Gjestene vil bo i en av tre bygninger eller et av sommerhusene. Tallene varierer i kategorier: økonomi, standard, sommerhus, med fasiliteter på rommet, samt antall steder i hvert rom.

Prisen inkluderer tre måltider for voksne og fire måltider for barn. Tabellen er for det meste kosthold. Prisene varierer avhengig av sesong og nummer valgt, samt en pakke med medisinske prosedyrer.

  • Kompleks helsesenter "Altaykhimprom"

Sanatoriet ligger bare 100 meter fra saltsjøen, som ga navnet til byen. De helbredende egenskapene til innsjøen og luften er vellykket brukt til å helbrede besøkende til sanatoriet. Det tilbyr flere kategorier av rom med alt du trenger inne.

For barn er det fem måltider om dagen, og for voksne - fire måltider om dagen. Produktene er svært rene og miljøvennlige. Gjestene kan også bruke bevoktet parkeringsplass, treningsstudio, skjønnhetssalong, kafé, badeland.

Rekreasjonsfasiliteter

Rekreasjonsfasiliteter kan også bli et billig overnattingsalternativ. De er utstyrt med alt som er nødvendig for komfortabel opphold.

  • "Strelinka"

På dette rekreasjonsområdet er det flere hus i forskjellige konfigurasjoner. Den enkleste av dem koster 750-950 rubler per person per dag. Hus med peis og rom i bygninger vil koste opptil 1.750 rubler.

Basen mottar gjester hele året. Her kan du bruke kafé, badstue, biljard, idrettsplass, katamaraner, motorskip. Frokost er inkludert i romprisen. For ekstra seng koster frokost 150 rubler. Middag og lunsj belastes separat for 250 rubler. Menyen er tradisjonelt europeisk.

  • "Manor"

Dette rekreasjonssenteret tilbyr 2 overnattingsmuligheter på 1200 og 1600 rubler per person per dag.

  • "Tigris"

Tilbyr overnatting i sine rom til prisen på 2000 rubler.

Det anbefales å velge de stedene som tilbyr det beste settet av tjenester. Dette vil ikke bli skuffet i fremtiden.

Waterpark er det lyseste stedet for underholdning i Yarovoy

De som ønsker å diversifisere sin ferie kan besøke det lokale badelandet "Lava". Fra juni til august jobber han fra 9.30 til 22.00.Barnekort koster 400 rubler og en voksen - 600 i 2 timer; 600 rubler og 1000 rubler i henholdsvis 3 timer; i 5 timer 800 og 1300 rubler; i 12 timer 1000 og 1500 rubler.

Parken har 11 lysbilder av forskjellige konfigurasjoner. Vannparken selv strekkes over 25.000 kvadratmeter. Det er flere bassenger av forskjellige dybder og størrelser, noen til og med oppvarmet. Gjestene vil nyte den såkalte "dovne elven" og et bølgebasseng. I tillegg kan du bruke badstuer, cedarbad, massasjetjenester, paraplyer, solsenger, og også spise på lokale kafeer.

Anmeldelser om resten i Yarovoy

Ifølge vurderinger påminner innsjøen i Yarovoy turister å hvile på sjøen. På grunnlag av territoriet kan stedet konkurrere med Svartehavets alpinanlegg. Turister feirer infrastrukturen, rent vann og generelt hyggelig atmosfære.

Blant de negative vurderingene - misnøye med et lite antall utsalgssteder og produkter i dem. Men for de som kommer til å nyte naturen, er denne faktoren egentlig ikke viktig.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her