Watch collecting er en dyr og utsøkt hobby som de rike fra hele verden nyter. Det er ikke bare interessant å samle tidsteller, men også veldig lønnsomt, fordi prisen til et unikt eksempel kan øke ti ganger. En juvel når som helst kan lønnsomt selges, fordi dyre klokker ikke lenger er en enkel egenskap som utfyller utseendet.

En av samlerne, kjent for hele verden, var den yngre broren til Sultan of Brunei, som brukte mer enn $ 5 millioner på et klokke, kjøpte 10 eksemplarer på en gang. Faktisk er dette ikke så stort, fordi de dyreste klokker som presenteres i vår vurdering, overstiger de totale kostnadene til en Midtøsten-aristokrat flere ganger.

10. Richard Mille Tourbillon RM 56-02 Sapphire

Vår vurdering er åpnet av "beskjeden" og samtidig veldig stilig klokker, hvor prisen er 20.020.000 $. For hva du kan gi den slags penger, fordi klokken er tydeligvis enkel og beskjeden? Faktisk er hele grunnen til denne prisen skjult i materialene som brukes til å produsere klokker og deres design.Klokkehuset er laget av safirglass, som de fleste delene. Med denne klokken kan du dykke til en dybde på 30 meter, noe som bekrefter designens unikthet, der det ikke er hull eller sprekker.

9. Parmigiani Fleurier Fibonacci

De følgende timene, som er rettmessige i vurderingen, ble samlet inn i to år, så deres kostnader er ganske begrunnet. Hvitt gull brukes som et materiale for produksjon av en "tidsteller". Kostnaden for en lotusblomst som er dekket med diamanter (den totale vekten av mineraler er 50 karat) øker flere ganger, noe som gjenspeiler prinsippet om Fibonacci-gylden delen. I tillegg er mekanismen tilstede: månens faseindikator, minuttrepetator og evig kalender, men er det verdt 2,4 millioner dollar? Sannsynligvis ja.

8. Franck Muller Aeternitas Mega 4

Samme kostnad - 2,4 millioner dollar fra en annen klokke som ble donert til amerikansk samler Michael Gould høsten 2009. Faktisk var det ikke en gave, fordi han betalte sin fulle pris og ventet på denne merkelige formenheten i 6 år. Som et resultat er det en evig kalender, 5 disker, 18 piler, en mikromotor laget av platina og en treakse turbin. Det kan virke som om dette er en beskrivelse av et jetfly eller en bil, men dette er bare en klokke.

7. Piaget Emperator Temple

Klokker av 2010, utviklet av sveitsiske urmakere, kostet 3,3 millioner dollar. På grunn av de store inlays med edelstener, ser klokken mer ut som et dyrt smykker armbånd. For å lage klokkehuset ble 688 diamanter brukt, en annen 173 steiner er plassert på uret og 350 baguetter på stroppen. Totalt i verden er det bare 2 eksemplarer av denne unike oppfinnelsen fra firmaet Piaget.

6. Louis Moinet "Meteoris"

På den sjette linjen av de dyreste klokker i verden ligger Meteoris, som eieren betalte så mye som 4,6 millioner dollar. Totalt er det 4 eksemplarer, mens alle er utstyrt med et stykke meteoritt, som er et fragment av en stein fra Mars. Meteoritten er forseglet i gull og det ser veldig imponerende ut.

5. Patek Philippe Platinum World Time

Denne klokken "gikk under hammeren" for over 15 år siden, og kostet eieren $ 4 millioner. Klokken er ikke studded med diamanter og mange kunne ikke forstå årsaken til en slik pris, bare platina og alle. Faktisk er de utstyrt med et unikt roterende panel, hvor du kan finne ut nøyaktig tid i 41 byer i verden. Alternativet virker kanskje ikke nødvendig, men det er fortsatt et merke laget av platina.

4. Patek Philippe Caliber

En annen klokke fra det berømte sveitsiske merkevaren ble utviklet til ære for selskapets 150-årsjubileum, som skjedde i 1989. Mestere i selskapet bestemte seg for å lage en rekord og skapt de mest teknisk sofistikerte klokker laget av edle metaller. Produksjonen varede i nesten 9 år, men modellen er verdt det. Totalt produsert 4 eksemplarer, hver av dem er laget av en annen type edelt metall (platina, gult, hvitt og rosa gull), deres verdi - 9,5 millioner dollar.

3. Patek Philippe Supercomplication

Vel, så vi kom til de tre beste av de dyreste klokkerne i verden, og igjen er vi fornøyd med hans arbeid det sveitsiske selskapet. Denne klokken ble designet og opprettet i 1932 på den spesielle rekkefølgen av Henry Graves - en amerikansk banker og samler av sjeldne ting. Mannen ville ha den mest perfekte klokken, og hans ønske ble oppfylt. Det tok 5 år å lage en forekomst, og selve designet består av 900 deler. Gull og sølv er blant de dyrebare materialene her, og pilens bakgrunn er et bilde av nattehimmelen (akkurat den typen en mann kunne se fra vinduene i huset hans). Dette unike kunstobjektet er verdt 11 millioner dollar.

2. 201-karat Chopard

Originale armbåndsur i form av et armbånd, som ble en stormaktig manifestasjon av fantasien til sine forfattere og samtidig et virkelig kunstverk. Den lille dialen er dekket med edelstener, mens de viktigste ornamentene er hjerteformede diamanter av rød, hvit og blå, hvis vekt er 38 karat.Den totale vekten av edelstenene er 201 karat, kostnaden for smykkene er 25 millioner dollar, takket være at klokken lett kom inn i de 10 beste dyrene i verden, og tok andreplassen.

1. Joaillene Manchette

Så vi kom til de dyreste klokker på planeten for øyeblikket. Det ville være latterlig å si, men dette armbåndsuret har fortsatt ikke en eier, for en eller annen grunn var det ingen som ønsket å kjøpe dem. Selvfølgelig kostnaden av timer - dette er en av grunnene, men er det virkelig umulig for noen milliardær å finne en ekstra $ 26 millioner for å kjøpe den dyreste klokken i verden?

Et merke som heter Jaager-LeCoultre har designet og produsert denne klokken i en enkelt kopi, noe som også påvirker prisen på sluttproduktet. Klokka er laget i form av et armbånd, og rent hvitt gull er blitt det grunnleggende materialet. Armbåndet er dekorert med elleve onyx steiner og diamanter, totalt antall som er 576 stykker. Selve bryteren på denne klokken er liten, laget av sølv og dekket med safirkrystall.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her