Hver jentes drøm er vakkert og sunt hår. Men på vei til dette målet har mange noen problemer. Hvis du opplever et slikt problem, må du først og fremst sjekke helsen din. Noen ganger, selv på grunn av mangel på vitaminer, lider hårkvaliteten. Det er også veldig viktig å trimme tipsene regelmessig og gjør denne prosedyren på passende dager. Derfor vurderer vi månekalenderen for 2018, som vil hjelpe deg med å vokse langt, luksuriøst hår.

Hår kutt tips

Som de sier, hvis en kvinne ønsker å forandre livet, begynner hun med et hårklipp. Ofte er dette sant, men anbefaler fortsatt ikke å ta slike beslutninger uten tanke. Prøv å veie alt og bare da registrere deg for et hårklipp. Forsiktig velg en mester som vil høre dine ønsker etter individuelle egenskaper.

Vær oppmerksom på månen når du planlegger en hårklipp. For eksempel, hvis du vil vokse hår raskere, så er det bedre å ha en hårklipp på en voksende måne. De som vil ha håret til å ikke fluff eller slutte å falle ut, bør velge perioden for den avtagende månen.

Lunar haircut 2018

Du kan akselerere hårveksten eller styrke røttene ved hjelp av månekalenderen. Det vil bidra til å bestemme den optimale dagen for denne prosedyren og bidra til å raskt oppnå ønsket resultat.

Januar 2018

Selvfølgelig, 1. januar, bør du ikke besøke en frisør, spesielt for dramatiske endringer. Ifølge astrologer, selv om du er trygg i din mester, er det bedre å registrere deg for ham neste dag. For denne ideen 2, 3 og 7 januar. Disse dager bidrar til veksten av nytt, sterkt hår.

Det er også noen dager som ikke er helt egnet for hårklipp. Disse er 4., 10., 11. og 24. januar. Resterende datoer betraktes som nøytrale, slik at endring i lengde ikke påvirker fremtidens tilstand av håret ditt.

Februar 2018

Denne måneden er situasjonen likt den forrige. Den første dagen er ikke egnet til å manipulere hår. Det er bedre å bruke denne dagen til omsorg i form av masker for å styrke. For de som ønsker å vokse langt hår, anbefaler vi å planlegge en tur til frisøren i andre halvdel av måneden.

Gunstig er 2, 22-24, 27 og 28 februar. Disse dager er egnet for noen hårklipp og fargestoffer. Hvis du skal kutte av tipsene litt, så kan du ta opp 11-13 februar.

Mars 2018

I motsetning til tidligere måneder, er mars flott for å eksperimentere med hår. Men fortsatt opptil 5 tall er det bedre å ikke besøke salongen. Og i perioden fra 6 til 8 og fra 22. til 28. mars kan du ikke bare kutte, men også male krøller. Det antas at disse datoene er den mest gunstige denne måneden.

April 2018

De som planla en hårklipp for april er veldig heldige. Faktum er at håret vil bli styrket og uansett dato vil være lydig. Men hvis du vil øke lengden, må du sørge for å trimme endene litt neste måned. De mest passende dagene for hårklipp: 3. april, 10., 25-28.

Mai 2018

Denne måneden passer ikke bare for hårklipp, men også for farging, krølling og pleie. 1 og 2 tall betraktes som gunstige, så vel som perioden fra 15. til 23. mai. Disse dager vil bidra til å gjøre håret ditt sunnere og sterkere. I andre datoer er det bedre å ikke gå til frisøren.

Juni 2018

Den første sommermåneden er ganske rik med passende datoer for kutting av krøller. Avhengig av formålet, velg ønsket dato for oppføring til salongen. Til tross for at månenes begynnelse av måneden begynner å avta, vil en hårklipp i denne perioden ikke forverre hårets tilstand. Men hvis du ønsker å oppnå veksten, er det beste for dette 19. juni. Ikke mindre gunstig ville være slike datoer: 4-6, 11-13, 18, 20, 26 og 27 juni.

Juli 2018

Juli vil ikke ta mindre gunstige datoer. Ifølge astrologer er det bedre å planlegge en tur til salongen på 4., 10. og 11. tall. En liten barbering slutter og starte prosessen med hårvekst vil dukke opp hvis du melder deg til mesteren i slike perioder: 16-20, samt 23-28 juli. Prøv å ikke utføre noen manipulasjoner 6. juli, 29. og 30. juli.

August 2018

For å forbedre hårets tilstand og øke hastigheten, vil vekstprosessen hjelpe hårklipp på slike dager: 4., 16. og 17. august. Også vurdert gunstig er 7, 9, 14, 21-25, 30 august. De resterende dagene bidrar til langsommere vekst, så prøv å planlegge en tur til frisøren, med tanke på månekalenderen.

September 2018

September vil ikke være en veldig gunstig måned for eksperimenter med hår. Det er mulig å kutte spissene litt i begynnelsen, men siden månen vil avta på dette tidspunktet, bør du ikke forvente intensiv hårvekst etter det. For dette formålet, velg en av datoene: 10, 13-18, samt 23 september.

Oktober 2018

Denne måneden kan du enkelt velge en passende dato for hårklipp, noe som vil påvirke hårets tilstand godt. Disse datoene inkluderer: 10, 12-16, 18 og 24 oktober. De som lider av overdreven sprøtt hår og ønsker å styrke dem, bør kutte sine tips den 1. oktober eller 6. oktober. Ifølge astrologer anses disse datoene for de mest hensiktsmessige for slike formål. Vi anbefaler på det sterkeste ikke å melde seg på salongen den 23. juli.

November 2018

Besøk skjønnhetssalongen for å endre frisyringen er best under nymåne. I november 2018 forventes denne perioden 7. november.Derfor, denne dagen, så vel som den neste - det er på tide å gjøre en avtale med mesteren. Gunstig vil også være 9., 13., 15. og 21. november. Men hvis du ønsket å ha en hårklipp på den 19. dagen, utsett besøket og prøv å ikke gjøre noe med håret ditt.

Desember 2018

Før begynnelsen av det nye året er det bedre å ikke gjøre noen store endringer. Litt kan du oppgradere hårklipp eller tips 4, 5, 8, 11-14, 20 og 21 desember. Det antas at det 16. nummeret er bedre å ikke gjøre noe med hår, for ikke å skade for mye.

Når du planlegger en tur til frisøren, prøv å ta hensyn til månekalenderens hårklipp. En slik enkel metode vil ikke bare vokse hår av ønsket lengde, men også styrke den og gjøre den sunnere.

Og hvordan føler du om månekalenderen: følg månens faser, eller tror du at en slik tilnærming er overtro?

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her