Dette materialet er snarere et essay på minnet av de som døde i 2017. Mange individer her, utvilsomt, er verdige ikke av en enkelt linje, men av en hel historie.

Død i januar 2017

Den 1. januar døde Anthony Atkinson, den berømte britiske forskeren og økonomen som opprettet Atkinson-indeksen (et av de sosiale ulikhetsindeksene).

atkinson anthony

Den 3. januar kl. 79 døde den store kosmonauten, Igor Petrovich Wolf, Hero i Sovjetunionen.

Igor Petrovich Wolf

4. januar ble ikke grunnleggeren av en av de aller første vokalinstrumentene i Sovjetunionen "Singing Guitars" - Vasilyev Anatoly Nikolaevich. Da han var død, var han 81 år gammel. Åpenbart, i dag ikke alle forstår og kjenner den musikalske historien til disse tider, men sikkert mange kjenner slike personligheter som Yury Antonov, Irina Ponarovskaya. Og tross alt var de og ikke bare medlemmer av dette ensemblet. Vasiliev viet en del av sitt liv til utviklingen av mangfoldskunst, men av en eller annen grunn blir det sjelden husket i pressen.

Den 6. januar døde den indiske skuespilleren Om Puri i en alder av 66 år. Han husket oss fra filmen "Disco Dancer", hvor han spilte rollen som David Brown.

Om puri

Den 12. januar sa slektninger, venner og publikum farvel til William Peter Blatty (89 år gammel) - en amerikansk regissør, forfatter og manusforfatter som skapte en flott bestselger - "Exorcist".

William Bletty

Den 14. januar døde Solovyov Yury Vasilyevich, uten å ha bodd 2 dager til 84 år. Han var en talentfull russisk skuespiller, æret artist av RSFSR.

Yuri Soloviev

Den 16. januar døde Eugene Cernan (82 år gammel), den amerikanske legendariske astronauten, i dag er han den siste av dem som stod på Månens overflate!

Eugene Cernan

19. januar drepte den berømte skuespilleren Miguel Ferrer. Mortal kreft var larynx kreft. Han spilte i så populære filmer som "Twin Peaks", "RoboCop", så vel som i tv-serien "Marine Police: Los Angeles". Miguel var fortsatt en entusiast, og til sist tok en aktiv rolle i skytingen.

Miguel Ferrer

Samme dag ble den brasilianske sangeren, solisten Kaoma, Loalva Braz, ikke blitt. På tidspunktet for hennes død var hun 63 år gammel. Hendelsene i denne dagen er slående i deres grusomhet. De kriminelle kom inn i huset, slo Braz, hensynsløst truet med en kniv og ranet. Deretter forlot de sammen med Loalva forbrytelsesscenen. På grunn av problemer med motoren bestemte de kriminelle å brenne bilen sammen med sangeren.

Loalva Braz

Den 25. januar døde John Hurt - en fantastisk skuespiller, hvis avguder og kjærlige seere alltid vil huske og uendelig beundre Johns dyktige lek, spesielt Ollivander. Og fans av filmen "Doctor Who" vil alltid huske militærlegen.

John Hurt

Den 27. januar dro Emmanuel Riva, en av de eldgamle Oscar-kandidatene, bort (for Love Ribbon, 2013).

Emmanuel Riva

Den 28. januar døde den hviterussiske og sovjetiske popsanger Alexander Tikhanovich (64 år), et tidligere medlem av ensemblet Verasy.

31. januar - slektninger og avguder sa farvel til musikeren John Wetton, som spilte i slike populære band som Uriah Heep, Roxy Music, Asia, Wishbone Ash, Storbritannia.

John Wetton

Død i februar 2017

2. februar døde 93-åringen Max Luscher - en sveitsisk forsker, en psykolog, som utviklet Luscher fargetest.

Max Luscher-min

Georgy Georgievich Taratorkin døde 4. februar - Russisk og sovjetisk skuespiller, Folkets kunstner av tiden til RSFSR.

Taratorkin Georgiy Georgievich

Den 5. februar var den 70 år gamle svenske skuespilleren Bjørn Justat Triggve Granat borte. Serien "The Bridge", "The Girl with the Dragon Tattoo" - det var i disse båndene at granateple var den mest minneverdige for oss.

Pomegranate, Bjorn

8. februar døde Peter Mansfield, eieren av Nobelprisen på det medisinske feltet, som han mottok i 2003 for å oppfatte en MR. Utvilsomt er dette et geni i sitt felt, takket være at millioner av liv har blitt frelst.

Peter Mansfield

12. februar - et annet talent forlot verden - Al Jarro (han var 76 år gammel), en populær sanger og jazzmusiker i Amerika.

Al jerro

Den 13. februar ble Kim Jong Nam, den eldste sønn av DPRK-lederen (Kim Jong Il), drept. Tragedien skjedde i Kuala Lumpur, Malaysia, som forårsaket en stor skandale i politikkens verden.

Kim Jong Nam

19. februar - Ostashev Alexey Valentinovich, en 55 år gammel russisk dobbelbasist og bassist som utførte på scenen med mange populære artister, inkludert i det berømte band The Untouchables, døde.

Ostashev Alexey Valentinovich

20. februar - Churkin Vitaly Ivanovich - russisk og sovjetisk diplomat, representant for Den Russiske Federasjon til FN, og siden 2006 - til FNs sikkerhetsråd.
Churkin Vitaly Ivanovich
22. februar - Den utrolige talentfulle skuespilleren til den russiske og sovjetiske kino, People's Artist of RSFSR, Alexey V. Petrenko, døde.
Petrenko Alexey Vasilyevich
25. februar - i en alder av 36 døde Neil Fingleton, en fantastisk engelsk basketballspiller og skuespiller, av et hjerteinfarkt.

Neil Fingleton

27. februar var det ingen russisk journalist, produsent, skaperen av programmet "Vent på meg" Kushnerov Sergey Anatolyevich

Død i mars 2017

10. mars - Robert James Waller (77 år) - Amerikansk forfatter, kjent for publikum gjennom sin roman - "Bridges of Madison County".

Robert James Waller

13. mars døde Richard Sayn-Wittgenstein-Berleburg (82 år) - dansk prins, en slektning til dronning Benedikt (ektemann til søsteren).

Richard Sayn-Wittgenstein-Berleburg

18. mars - døde den største rockmusikeren Chuck Berry.

Chuck Berry

20. mars døde David Rockefeller (101 år gammel) - hovedhuset i Rockefellers, den berømte milliardæren, politikeren og bankmannen.

David Rockefeller David Rockefeller døde

21. mars Colin Dexter (86 år) døde - en engelsk forfatter, kjent som forfatter av detektivhistorier om inspektør Morse.

Colin dexter

Den 22. mars døde Lembit Yukhanovich Ulfsak (69 år) - en estisk og sovjetisk skuespiller, vår elskede Mr. Hey, Paganel, Til Ulenshpigel.

Lembit Yuhanovich Ulfsak

Død i april 2017

Den 1. april døde regissøren Yevgeny Yevtushenko i en alder av 84, russisk og sovjetisk poet, manusforfatter. Dødsårsaken var kreft i fjerde grad. Legenden til den legendariske poeten hviler i Peredelkino nær Graven av Pasternak.

2. april - Olekh Sergey Georgievich (51 år) - Ukrainsk kunstner - showman, skuespiller, deltaker av to prosjekter: "Mask Show" og "Gentleman Show". Han jobbet til de siste dagene, uten å fortelle at han var syk med kreft.

Olekh Sergey Georgievich

8. april døde av hjertesvikt Grechko Georgy Mikhailovich (85 år gammel) - kosmonaut, Sovjetunionens helte, Tsjekkoslovakia.

Grechko Georgiy Mikhailovich

Den 12. april klokken 57 gikk Eddie Murphys bror Charles Murphy bort. Han var en stor amerikansk skuespiller og manusforfatter, men han kunne ikke overvinne leukemi (på bildet til høyre).

døde Charles Murphy til høyre

Død i mai 2017

7. mai døde ved 71 år, Vladimir Bogin, Folkets kunstner i Maly Theatre, filmskuespiller. Blant favorittmuseet av tapes med sin deltakelse, "Fathers and Sons", "Walking on the Road" og andre.

Den 12. mai døde Yury Borisovich Sherstnev (77 år) - en uendelig skuespiller av teater, film og tv.

Sherstnev Yuri Borisovich

Den 14. mai ble folks artist av RSFSR, den populære sovjetiske skuespillerinnen, Kartasheva Irina Pavlovna, ikke blitt. Hun var 95 år gammel da hun døde.

Kartasheva Irina

Samme dag døde Powers Booth, Amerikas berømte skuespiller og Emmy Award-vinner.

Makt Booth

Den 16. mai døde Oleg Borisovich Vidov etter en alvorlig sykdom ved 73 år. Sovjetskuespiller, regissør, produsent vil for alltid forbli i minnet om slektninger, slektninger og fans.

døde Vidov Oleg

Plottet av filmen "Lykke til herrer. " Arter som løytnant Slavin

Typer Oleg

18. mai ble klar over den plutselige døden til den største rockmusikeren, komponisten og gitaristen Chris Cornell, som bare var 52 år gammel.

Chris Cornell

Den 22. mai, i en alder av 78 år, døde Vladimir Ivanovich Pereturin - en kjent idrettskommentator, og tidligere en fotballspiller (forsvarer). Bare en dag forble til sin 79 årsdag.

Pereturin Vladimir Ivanovich

På samme dag, i en alder av 94, døde Dina Merrill - en berømt Hollywood-skuespillerinne og socialite.

 Dina Merrill

Den 23. mai ble verden sjokkert av nyheten om dødsfallet til den uendelige Roger Moore. Kult skuespilleren i Storbritannia, produsent og manusforfatter, elsket av alle James Bond "agent 007" forlot verden for det 90. år av sitt liv.

Roger Moore skuespiller Roger Moore

Død i juni 2017

Den 13. juni døde stjernen til showet "The Battles of Psychics" Ilona Novoselova (29 år). Ifølge kjente data falt jenta fra sjette etasje etter et strid med kjæresten sin. Novoselova var en av de mest skandaløse og uforutsigbare deltakerne i den syvende sesongen av showet. I følge avstemningsresultatet tok Ilona andreplassen, og Alexei Pokhabov vant showet.

Den 15. juni døde Aleksey Batalov (88 år) - en berømt skuespiller av sovjetisk kino, favoritthelt av filmene "Min kjære mann", "Rumyantsevs sak", "Moskva tror ikke på tårer" etc. lår.

16. juni var ikke politikeren Helmut Kohl. Tysklands fremtredende kansler spilte en betydelig rolle i å forbedre forholdet mellom Tyskland og Russland, så vel som i en forening av Europa.

Den 21. juni døde generalkonsulent for KGB og sovjetiske etterretningsansvarlig Yuri Drozdov (91).

29. juni ble ikke en tidligere solist av den berømte russiske popgruppen "Ivanushki International" Oleg Yakovlev. Han ble diagnostisert med bilateral lungebetennelse. Musikkenes hjerte kunne ikke stå komplikasjonene. På tidspunktet for hans død var han bare 47 år gammel.

Død i juli 2017

Forfatteren Daniel Granin døde 4. juli, 2 år før de var 100 år gamle. Han var medlem av Den store patriotiske krigen, laureat av den russiske føderasjons statspris og Sovjetunionen, en helt av sosialistisk arbeid. Granins romaner ble kjent gjennom hele Sovjetunionen - "Søkerne", "Etter bryllupet", "Jeg kommer til en storm".

9. juli, i en alder av 87, ble ikke kunstneren Ilya Glazunov blitt. Fra 1987 til den siste dagen i sitt liv, var han rektor for det russiske malermakademiet, til hans kreditt mange malerier i sjangeren av historisk maleri.

20. juli, i en alder av 42, døde Chester Bennington - ledende sanger av musikkbandet Linkin Park. Ifølge hans kjære var Bennington avhengige av narkotika og alkohol, og bestemte seg til slutt for å begå selvmord.

30. juli ble ikke en ung musikalsk produsent og komponist av rap-gruppen LSP Roma Englishman (29 år). Ingenting er kjent om dødsårsaken.

Den 31. juli døde Jeanne Moreau (89 år) - en kjent fransk skuespillerinne fra 60-tallet som spilte i 142 filmer - Lovers, Lift to Scaffold, Maid's Diary, Jules og Jim, Night, etc.

Død i august 2017

Den 16. august ble Russland sjokkert av nyheten om døden til den berømte russiske og sovjetiske filmskuespilleren Vera Glagoleva. Skuespilleren var ikke i stand til å overvinne kreft og døde i en alder av 61 år. Hun ble kjent for sine roller i filmene "Ikke skyt de hvite svanene", "Gift kapteinen," Med vennlig hilsen, "" Torpedo Bombers ", og mange andre. I tillegg har Glagoleva nylig aktivt engasjert seg i styring.

23. august døde Dallas McCarver - en ung 26-årig amerikansk kroppsbygger, en contender for tittelen til Mr. Olympia. Ifølge lokale medier blokkerte McKarveru pusten til et fremmed objekt, mer detaljerte fakta er fremdeles ukjente.

25. august 45, døde den verdensberømte amerikanske kroppsbyggeren Rich Piana. I tillegg til sin sportscarriere var Rich involvert i blogging og entreprenørskap. En kroppsbyggers død ble kjent fra munnen til sin venn Bradley Martin, som publiserte de tragiske nyhetene i hans Instagram.

Den 14. august ble Pian funnet bevisstløs i sitt hjem, han tilbrakte de siste dagene i sitt liv i koma. Ifølge media rapporterte Rich en stor dose av et spesielt stoff (polymetylmetakrylat), det såkalte "organiske glasset".

Den 30. august bringer USA farvel til den legendariske Louise Hay, en stor psykolog og orator, en av grunnleggerne av den populære selvhjelpsbutikken, som ble kjent nettopp gjennom Louises nettside. Hei døde i en alder av 91 år.

Død i september 2017

4. september - i en alder av 30 døde skuespilleren Stella Baranovskaya.

Sanger Katya Gordon skrev om dette i Instagram. Stella hadde lymfoblastisk leukemi. I de siste dagene opplevde hun forferdelig smerte og kunne ikke gå. Den femårige sønn av skuespilleren er nå igjen uten mor.

Den 14. september gikk Rada Zmikhnovskaya, et tidligere medlem av det russiske bandet Band Eros, bort. Den offisielle dødsårsaken var hemorragisk slag.

Den 23. september døde skuespilleren Nikolai Godovikov (67 år), en favoritt av millioner av sovjetiske borgere. Han spilte den berømte rollen Petruha i filmen "Den hvite solen i ørkenen". Dødsårsaken var kreft.

26. september ble det kjent om dødsfallet til den 37 årige Natalia Yunnikova, stjernen i serien "The Return of Mukhtar". Ifølge hennes tidligere ektefelle Anton Fedotov led Natalia et slag (omfattende hjerneblødning). 22. september mistet hun bevisstheten. Legene introduserte skuespilleren til en kunstig koma. Yunnikova døde uten å gjenvinne bevisstheten.

Samme dag døde den legendariske skuespilleren til Sovjetunionen Lyudmila Belousova.

Fire-time verden og europeisk mester, utfører i et par med Oleg Protopopov, døde i Sveits i en alder av 81 etter en lang sykdom. Lyudmila Evgenievnas kropp ble kremert.

Den 27. september døde en ung skuespiller Egor Klinaev (18 år), kjent for tv-serien Fizruk, i en ulykke i Moskva. Med en forferdelig tilfeldighet stoppet Klinaev å hjelpe bilister i en ulykke, og på den tiden var han under en annen bils hjul som tilsynelatende ikke merket ulykken som hadde skjedd.

Den 30. september klokka 73 var Andrei Menshikov, en sovjetisk og russisk dikter, manusforfatter, dramatiker og en av de første grunnleggerne av KVN, borte. I tillegg er Andrei Viktorovich forfatter til hundrevis av dikt og sanger, han jobbet lenge på russisk og sovjetisk TV og var skaper av de mest populære programmene "Kom igjen, jenter!", "God natt, barn", "Jolly Fellows" etc.

Død i oktober 2017

Den 9. oktober, i en alder av 82, døde den fremragende helbrederen, filosofen og forfatteren Allan Chumak. Dette ble annonsert av hans nære venn Dmitry Gordon. Allan i 80-90 var en av de mest berømte helbredere i Russland.Hans TV-sesjoner samlet en million seere foran skjermene.

Den 15. oktober døde den russiske skuespilleren Dmitry Maryanov. Han døde i forstadsbyen Lobnya på vei til sykehuset. Ifølge informasjonen fra REN-tv-kanalen ble det kjent at kunstnerens hjerte stoppet på grunn av akutt blodtap som følge av medisinsk undersøkelse. Årsaken til tragedien var en kombinasjon av inkompatible stoffer.

Død i november 2017

Den 10. november ble Russland sjokkert av nyheten om dødsfallet til Mikhail Zadornov, den mest kjente og kjente humoristiske, satiriske forfatteren. Før han nådde 70, gikk han bort fra en progressiv hjernesvulst som ble diagnostisert for et år siden. I november 2016 ble Mikhail Nikolayevich operert i Tyskland, men operasjonen ga ikke det ønskede resultatet, og heller ikke den videre kjemoterapi. Noen dager før hans død aksepterte Zadornov den ortodokse troen, selv om han tidligere hadde vært tilhenger av hedenskap.

Den 11. november ble ikke den populære TV-verten og journalisten Boris Notkin blitt. Han var psykologisk ikke i stand til å motstå, faktisk dommen (kreft i fjerde etappe) og begått selvmord.

15. november døde Gustav Ar - en amerikansk rapper, kjent som Lil Peep. Ifølge kjente data døde en 21-årig musiker av en overdosering av narkotika. Gustavs kropp ble funnet på bussen under turen. På denne dagen i byen Tucson (Arizona) skulle bli holdt en konsert. Sjokket venner tok straks fyren til sykehuset, men klarte ikke å redde musikken.

22. november i London, døde opera sanger og Folkets kunstner av Russland Dmitry Hvorostovsky. I juni 2015 ble Dmitry diagnostisert med hjernesvulst. Så snart kunstneren lærte om sykdommen, ble han umiddelbart avbrutt alle forestillinger og gjennomgått kjemoterapi. Etter behandlingen kom skuespilleren tilbake til Metropolitan Opera i New York 25. august 2015. I desember 2016 begynte sykdommen å utvikle seg. Dmitry døde i en alder av 56 år. Sist (16. oktober 2017) ble han 55 år gammel.

Død i desember 2017

9. desember døde Folkets artist av Sovjetunionen, teater og filmskuespiller Leonid Bronevoy (88 år).

Han spilte dusinvis av roller i filmene "Formula of Love", "Pokrovskie Vorota", "That Munchausen", men den virkelige populariteten kom til kunstneren etter rollen som Heinrich Muller i filmen "Seventeen Moments of Spring".

10. desember døde Charles Green - den mest populære Internett-personen i USA, som ledet sin YouTube-kanal "TheAngryGrandpaShow", "Bestefars hjørne" under pseudonym for Angry Grandfather (AGP). Dårlig Charles var alvorlig syk og døde på grunn av komplikasjoner forårsaket av levercirrhose.

Den 18. desember døde en ung sydkoreansk musiker, vokalist i SHINee-gruppen, Kim Jonghin (27 år). Dessverre var fyren ikke i stand til å takle en dyp depresjon og mistet poengsummen.

Kjære lesere, vi ønsker velkommen din tilbakemelding og varme ord om personligheter som er kjent for deg fra denne listen.

38 KOMMENTARER

 1. takk for informasjonen, nå vil jeg vite hvem som fortsatt er hos oss, og hvem er ikke lenger det evige minnet om dem mange visste fra tidligere år, noen ganger ser jeg ut og jeg er overrasket - jeg kan ikke tro at det ikke er mer

 2. "... Ifølge hans kjære var Bennington avhengige av narkotika og alkohol, til slutt bestemte han seg for å begå selvmord." Ikke-journalister, underbloggere! Tok informasjon i noen gule presse og publisert på obum. Selv om det ikke ville være synd. Desecrated navnet på en slik person!

  • "... Til 16, prøvde han alle mulige typer alkohol og narkotika. Klokken 17 flyttet han til sin mor, som var så sjokkert over at han var utstrålet av narkoman, at han forbød ham å forlate huset. Han fortsatte å "bryte opp", fortsatte han å drikke. Snart, som han selv innrømmer, ble han omgjort til en "helt kronisk alkoholiker". I de senere år vil alkoholismen fortsatt minne om seg selv. "@Wikipedia
   Vi ville ikke skade noen følelser, men bare uthevet informasjonen.

   • Og siden da har Wikipedia blitt en pålitelig kilde til informasjon? Vet du at alle kan legge inn og korrigere informasjon der? Der er halvparten av de andre skuespillerne ikke riktig angitt. Kom og les hva hans venner og medlemmer av gruppen skriver i sine kontoer i insta

  • Ja, sjekk dataene før du skriver slander. Tvert imot var de nært forvirret av årsaken til selvmord. Og understreket at det ikke var noen problemer med rusmidler! Rett artikkelen!

   • Chester var en psykisk ubalansert person. Selvfølgelig, tidligere brukte bruk av narkotika og alkohol seg selv. I et av intervjuene på radioen, et par dager før hans død, innrømmet han seg for sine problemer, sa han at han var redd for å være alene med seg selv, som om han ba om hjelp, men dessverre hørte ingen

 3. 13 juni 2017 - 29 år gammel Ilona Novoselova, finalist i den 7. sesongen av "Slaget om psykiske", døde.
  14. september 2017 - 38-åringen Rada Zmihnovskaya, tidligere medlem av Band'Eros-gruppen, døde.
  4. september 2017 - 30 år gammel skuespillerinne Stella Baranovskaya døde av kreft.

 4. 29. november 2017 døde ærlig. anstendig. hardt arbeidende mann Sigoshin Yuri Mikhailovich. Lys hans minne og evig hvile. Gud hviler hans rike. Han var 68 år gammel. Forferdelig onkologi, kreft ...

 5. Chester begikk selvmord på bursdagen til sin venn Chris Cornell. Jeg tror dette er et viktig faktum. Cornells død kunne også ha forårsaket Benningtons selvmord.

 6. På grunn av det faktum at en narkoman var bøyd av en overdose, oppdaget forfatteren ikke at den 23. november var Nikolai Godovikov, All-Union Petruha, fraværende.
  Ikke bra ...

 7. I 2017 dro de til Mir Navi:
  skuespiller Vladimir Tolokonnikov - spilte Poligrafovich Sharikov Polygraph i filmen "Heart of a Dog" (1988)
  utforsker av jorden, rundt Mira, tid, UFO - Vadim Tsjernobrov
  Språkforsker - Vyacheslav Ivanov
  Språkforsker - Andrey Zaliznyak
  Alle lever - bra.

 8. Du er bare en gul press. Den store Chester Bennington døde ikke av alkoholisme og narkotika. Vet ikke, ikke erklære. Selvfølgelig holdt jeg ikke et lys, men det faktum at Bennington er en alkoholiker og en narkoman, skriver bare en jævla gul press som er slik du er.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her