Ånder begynte å bli brukt i det gamle Egypt. Også bruken av aromatiske oljer er beskrevet i Bibelen. I dag har parfymer blitt en integrert del i livene til både kvinner og menn. Mange foretrekker bare en duft de liker. I dette tilfellet er det mange representanter som er klare til å betale noe beløp for deres favorittflaske parfyme. I vår artikkel vil vi fortelle historien om de dyreste duftene i verden, som skaper de fremtredende mesterne i parfymevirksomheten.

"Jean Patou glede"

Prisen på en flaske av disse franske parfymerne "Joe" er $ 800. Parfyme «Glede» ble opprettet i det 29. århundre i forrige århundre, en motedesigner fra Frankrike. Men selv i dag er denne utsøkte duften populær blant kvinner rundt om i verden. "Joy" er en unik duft, som krever 336 roser og ti tusen kronblad av duftende jasmin å skape. Og dette er bare for en flaske. Hver kvinne med duften av dette merket vil alltid være uimotståelig og attraktiv.

Shalini Parfums Shalini

Kostnaden for en flaske med denne blomsterduften blir $ 900.Shalini ble skapt av Maurice Rusel, som klarte å kombinere flotte aromaer. Neroli ble grunnlaget for å skape disse attraktive parfymer, og de ekstra hjelpestoffene ga duften raffinement og elegant. Det antas at prisen på disse brennevinene var påvirket av et lite antall utstedte eksemplarer. Men beundrere av denne duften er klare til å betale ut en liten mengde for en krystallflaske "Shalini".

"Pola Selenion"

"Moonlight" er navnet oversatt fra det gamle greske språket av utsøkt parfyme "Pola Selenin". Kostnaden for tretti milliliter av disse vakre parfymer i dag er $ 1200. "Moonlight" skapt av japanske perfumere. Den høye prisen på disse brennevinene var påvirket av et stort antall ingredienser, inkludert den dyre rezedaen og det fortryllende osmanthuset. Også i buketten av denne parfymen inneholder mer kjente dufter - rose, jasmin og vill oliven. Mange kvinner foretrekker denne elegante og delikate duften.

Annisk Gouital Eau d'Hadrien

Anik Goutal er en berømt modell og pianist som brakte inn i parfymeverdenen og skapte den fantastiske parfymen "Eau d'Hadrien". Denne vakre duften beseiret umiddelbart hele kvinnelige publikum og forlot ikke likegyldig den mannlige halvdelen av menneskeheten. Denne duften ble først introdusert til verden i 1981. Litt senere ble det opprettet en rekke sjarmerende aromaer. I dag er smaken av Anik Goutal konsekvent etterspurt blant verdens kvinner. Kostnaden for en flaske smak fra Anik starter fra $ 1500. Til tross for den høye prisen, er parfyme "Anniсk Gouital" veldig populær over hele verden.

"Hermes 24 Faubourg"

Den sjarmerende og litt berusende duften "24 Faubourg" ble opprettet i 1995 av det berømte franske motehuset "Hermes International". Den presenterte parfyme koster 1500 dollar. Vakkert blomstert duft i kombinasjon med delikate orientalske krydder, helles i krystallflasker på 30 milliliter hver. En liten fest utgitt av disse parfymer ble umiddelbart merket av sanne kjennere av utsøkte dufter. I dag tror eksperter at prisen tilsvarer denne fantastiske aromaen og anbefaler å bruke den til høytidelige anledninger.

"Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebes"

Baccarat-selskapet i 1995 ga ut den fantastiske parfymen "Les Larmes Sacrees de Thebes". Vakre parfymer er i dag på flaske i miniatyrflasker av dyre krystall av høy kvalitet. Kombinasjonen av en fortryllende aroma og en vakker flaske bestemte prisen på parfyme - 1700 dollar. En flaske i form av en egyptisk pyramide fyller en herlig parfyme basert på myrra og røkelse. Mange damer har verdsatt den fantastiske duften av disse dyre parfymer.

"Caron's Poivre"

Den fortryllende duften "Caron" skapte for 50 år siden i Paris raskt og trygt over hele verden. Produsenter hevder at denne allsidige duften er perfekt for både kvinner og menn. Prisen på et slikt parfyme mesterverk i dag er $ 2000. De produserer disse parfymer i små mengder, noe som legger til deres unike egenskaper. Den vakre aromaen består av delikate notater av blomster og utsøkte krydder. Og høydepunktet i parfymen er utformingen av flasken ved hjelp av Baccarat-krystall.

"Ralph Lauren Notorious"

Parfymen laget av den amerikanske mote designer Ralph Lauren med hint av bergamot, svart currant, hvit ponny, vakre iris og nellike erobret hele verden. Hvis du vil ha en flaske parfyme "Notorisk", må du betale $ 3.500. Men mange damer tror at denne duften er verdt det. Skaperen av denne attraktive duften hevder at dette er en parfyme for kvinner 25+.

"Chanel №5 Grand Extrait"

Duften av den populære parfymen "Chanel" fikk popularitet blant den kvinnelige befolkningen på planeten. Kostnaden for en flaske av disse vakre parfymer kommer til $ 4.200. Denne parfymenes unikhet og attraktivitet er en kortfattet flaske, laget av enkelt glass og en vakker håndlaget emballasje. Parfyme "Grand Extrait" fra den berømte House Chanel er tilgjengelig i begrensede mengder, noe som øker verdien.Tross alt vil enhver kvinne være unik og original, så denne duften i dag er i stor etterspørsel.

"Guerlain Idylle Baccarat - Lux Edition"

Vakker parfyme i den opprinnelige flasken i form av tårer fra selskapet Ora Ito inneholder en bukett med dyre dufter med berusende notater av roser, liljer og pioner. Kostnaden for disse vakre parfymer er over 30.000 euro. Den berømte firmaet "Baccarat" tok del i å skape den vakre og sjarmerende aromaen. Du kan kjøpe denne duften eksklusivt i Italia.

Avslutningsvis vil jeg gjerne merke at de ovennevnte parfymetallene regnes som de dyreste duftene i verden i innholdet og parfyme kombinasjonen. I verden er det parfymer verdt mer enn 1 million amerikanske dollar, men den høye prisen på slike parfymer er i hovedsak avhengig av designbeslutningene på flasken. Ånder, som emballasjen er laget av gull og diamanter, foruten håndlaget, er veldig dyrt og det meste er et utstillingsalternativ. Derfor, i dag fortalte vi deg om dyre parfymer som ikke alle damer har råd til, men har fortsatt sin egen forbruker.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her