Med fremkomsten av shellak i nail art, har det vært store endringer. Jenter trenger ikke lenger å bygge opp neglene med gel eller akryl, og mange har glemt å bruke den enkleste lakken. Det er fordi shellac kombinerer styrke, glans, som en gel, og bare en fantastisk fargepalett. Og dette er ikke alle fordelene med denne dekning. Kanskje en av de viktigste er dens holdbarhet. Underlagt regler for manikyr vil være i god stand i omtrent en måned. Og selvfølgelig er det verdt å merke seg at shellak, hvis det brukes riktig, ikke bare skader neglene, men bidrar også til å beskytte dem mot miljøets skadelige virkninger.

Nåværende designalternativer for shellak i 2017

2017 lar deg gjøre absolutt noen eksperimenter i spiker design. Og dette er veldig kult, fordi du kan vise fantasien din, komme opp med noe nytt, kreativt og være i samme trend. Men hvis du foretrekker å følge motetrender, tilbyr vi alternativer for neglont design på bildet.Blant dem vil du definitivt finne nøyaktig hva som passer til smaken, stemningen og stilen på klærne dine.

Det er viktig å merke seg at dette året er bruk av ekstra innredning og forskjellige typer farging velkommen. Den kjente ombre-effekten ser veldig vakker ut, spesielt hvis du velger de riktige fargene. Prøv derfor å kombinere ikke bare nyanser fra en fargepalett, men også kontrasterende, lyse alternativer.

Og ved hjelp av ulike elementer, som skrapbånd, skyveknapper og rhinestones, kan du gjøre selv den enkleste manikyren interessant og spesiell.

Når det gjelder innredningen, har de mest populære i 2017 funnet to retninger som kan virke motsatt. Den første er geometriske mønstre, det vil si rhombuses, trekanter eller enkle linjer. Kombinasjonen av slike mønstre med fransk manikyr ser veldig kreativ ut.

Den andre er en abstraksjon: poeng og skilsmisse. Et slikt manikyr er egnet for kreative personer. Imidlertid har disse alternativene mye til felles. De er ganske enkle å lage enda en nybegynner. Samtidig vil resultatet av slike eksperimenter definitivt tilfredsstille deg, siden et slikt design ser veldig uvanlig ut.

Faktiske farger er fortsatt nyanser av beige og andre pastellfarger. Men selv med dette i tankene er det unntak som tillater bruk av mørkere eller til og med lyse farger. Det viktigste er å velge riktig og kombinere dem.

Fransk og måne manikyr med shellak

Som du vet, har fransk manikyr fått status som en klassiker i lang tid. Men dette betyr ikke at bare middelaldrende kvinner kan bruke den. Tvert imot blir det oftere valgt av unge jenter som ønsker å understreke ømhet og eleganse i hendene. Eller de som liker lyse, fargerike versjoner av manikyr.

I 2017, ikke bare jakken, men også månen manikyr returnerte sin popularitet. Det er fordi det ser ganske interessant og stilig ut. Og til og med egnet for arbeid på kontoret. Og for å lage en mer høytidelig versjon, bruk bare den ekstra designen. For eksempel rhinestones, skyveknapper, bulk eller strikkede mønstre.

Også nagelmestere anbefaler å vise fantasi og bruke nye teknikker. Dette kan være en forskjøvet smillelinje, det vil si tilbøyelig med hensyn til den vertikale akse. Eller gjør noen smillinjer. Et veldig interessant utseende er kombinasjonen av en jakke og en måne manikyr. De mest populære alternativene er når smile linjen og hullet har samme farge eller kontrast. Hvis du ikke er redd for eksperimenter og lyse kombinasjoner, så prøv å gjøre grunnlaget for en slik manikyr en annen farge.

Nylig har tegning blitt veldig populær når et smil linje eller et hull har en ikke-standard form. For eksempel, i form av et hjerte, bølger eller rette linjer. Slike alternativer er mer egnet for ferier eller temafester.

Elementer av innredning i designet

Shellac-belegget ser veldig vakkert ut på grunn av den behagelige glansen. Men til tross for dette, foretrekker mange jenter neglene å ha en ekstra design. Så hva vil bli på mote i 2017? La oss se.

Som tidligere årstider, mister strass ikke sin relevans. Et slikt element av innredning ser best ut i kombinasjon med en fransk manikyr. Dette gjør at du kan lage en høytidelig, festlig versjon av designen. Ofte er det foretrukket av bruden som et bryllup. Men siden i år er naturlighet på mote, er det viktig å bruke steiner i moderasjon. Noen rhinestones på to negler vil se ganske konsistente, men vakre. Forsøk ikke å unngå spredning av steiner på neglene, slik at det ikke ser vulgært ut.

Den neste, ikke mindre populære versjonen av utformingen av negler - glidebrytere. Å bruke dem er ganske enkelt, det viktigste er ikke å skynde seg og følge noen regler. Før påføring er det viktig å dekke neglene med skallak og tørr. Etter det, i vannet trenger du å litt våt glideren og søke på neglene. Og bruk deretter en fixer. Denne teknologien lar deg lagre bildet i sin opprinnelige form.Men det er veldig viktig å velge det riktig, slik at glideren kombineres med fargen på skallak i stil og farge. Det er verdt å merke seg at glidebrytere, som etterligner blonder, ser spesielt feminin ut.

Et design med et slikt element av dekor som "ødelagt glass" ser veldig interessant og uvanlig ut.

Scotch tape brukes ikke så mye som tidligere versjoner. Men det er nettopp med hjelpen at du kan lage klare, ryddige linjer for grafisk mønster. Du kan også velge hvilken som helst farge og tykkelse. Ved hjelp av et slikt bånd kan du enkelt utfylle et enkelt, diskret manikyr med interessante geometriske mønstre.

Til slutt kan vi si at shellak er et flott alternativ for neglelakk. Og takket være ham, vil du kunne nyte det fantastiske designet i flere uker. Og etter å ha fjernet skallak vil neglene dine se friske og sterke ut.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her