Trendsetterne i den nye sesongen er ikke tilbøyelige til å klart definere grensene for trender. Det finnes en rekke anbefalinger og tips som bare hjelper nail art keepers oppdatert på sitt arbeid. Blant de nye trenderne i vårmanikyren i 2018, kan mange muligheter og muligheter for fasjonable kvinner se frisk og stilig ut i enhver situasjon.

Lange, velpleide negler

Lang negler på kvinners hender - dette er et av tegnene til dameens effeminacy og spesiell omsorg for hennes skjønnhet. Moderne teknikker for å skape et manikyr gjør at du kan holde lengden på neglene, mens du gjør vanlige lekser. Denne faktoren tillot de lange neglene å gå tilbake til rekkene av trenderne på vårmanikyren 2018 som en nyhet.

Korte negler var på toppen av populariteten i lang tid, noe som tillot damene å føle all sjarm og komfort i en slik lengde. Men antipodene til kjente bilder bidrar til å skille seg ut fra mengden, slik at den spisse spisspikerplaten blir relevant for å utfylle de festlige og høytidelige bildene.For arrangementet kan du bruke falske negler og dekorere dem på den lyseste måten: gnister, rhinestones, lyse farger. Alt dette er helt akseptabelt for en kveld. Med en slik manikyrdame vil i alle fall tiltrekke seg andre.

Elegante korte negler

En oval, mandelformet eller firkantet spikerplate kan dekkes med et monokromatisk lag av roligt fargelakk som utfyller et kontor eller hverdagssyn. Eller du kan skape et ekte kunstobjekt fra kunst tegninger, tredimensjonale leire figurer og andre dekorative elementer på den. Det er ingen situasjon hvor en kort lengde negler er irrelevant. Lag nye bilder ved hjelp av ulike kombinasjoner av fasjonable nyanser og materialer.

Edelmetall belegg

Selvfølgelig vil svært få mennesker dekke neglene med ekte gull eller sølv, men imitasjonen av et slikt belegg vil bli veldig populært våren 2018. Denne trenden er universell. Det vil dekorere negler av lengde og form, vil se bra ut med en matt og blank overflate av hvilken som helst farge, samt forbedre en manikyr med dekorative klistremerker. Moderne materialer lar deg lage et fasjonabelt bilde selv. Skinnende metalliske negler kan skinne og samtidig se delikat ut. Visningen av Laura Biagiotti demonstrerte levende ubegrensede muligheter for forkrommet neglelagring og satt tonen til fremtiden vårmote i manikyr.

Nail art

Dekorative elementer i utformingen av negler kan bli sentrum for oppmerksomhet. Bruken av klistremerker, volumetriske mikroskopiske skulpturer, strålende perler og krystaller blir spesielt intensivt brukt i den varme årstiden. Spesielt relevant vil være store steiner som etterligner juveler. Bruken av ekte Swarovski krystaller er mulig. Også etterligning av gull og sølv på negleplaten ser originalt og sjokkerende ut.

For det forsiktige, vil alternativet være et manikyr i et fastholdt fargeskema, hvor en av neglene er dekorert med en volumetrisk blomst. Ved avantgarde-show kan du se fjær på naglene på modellene, tredimensjonale plottapplikasjoner og jevne kjeder som knytter flere fingre til hverandre. Selvfølgelig er slike variasjoner ikke ansett som en manikyr for hver dag, men kan vel bli en inspirasjonskilde for alle spikermestere.

Strips: ikke ny, men relevant

Linjene på nagelplaten, laget på forskjellige måter, kan neppe kalles en nyhet av sesongen. Imidlertid tiltrekker deres glamour oppmerksomheten til mange fans av gjeldende manikyr. Mulighetene for å lage fasjonable mønstre ved hjelp av striper er ubegrensede. En erfaren mester kan visuelt endre spikenes geometri ved å bruke bare en linje. Nyhetene av sesongen vil være kombinasjoner av linjer med forskjellige nyanser på en spikerplate.

Striper på neglene kan se kortfattet, og legger vekt på kontrasten med den vakre fargen på lakk. Eller utfør en annen funksjon ved hjelp av svingete bøyninger og originale kryss.

Spangles og nacreous moduleringer våren 2018

En annen vårtrening i den nye sesongen vil være bruk av alle slags gnister. Et skinnende pigment er forbundet med en ferie, men hvis det brukes riktig, kan en slik manikyr være hver dag og hver dag. Små Shimmer gir bare litt spredning av bildet. Designere tilbyr ikke å begrense seg selv og bruke glitter av hvilken som helst farge og størrelse etter ønske.

Et sted i nærheten av motetrender er perlemor. Dette belegget ser organisk ut i kombinasjon med små perler og strålende pulver. Hovedlaken av lakk kan være noe. Unntaket vil være neon syre nyanser som gikk ut av mote noen årstider siden.

Tegninger og mønstre

En av måtene å dekorere negler er å bruke et mønster på dem. Vårmønstre ser ut som vanndråper, små mønstre i "dot" stil og konstante blomstermotiver. Dyktig trollmann med tynne cyster vil gjenta på negleplaten alle svingene i linjene som utgjør kronbladene med rosa knopper og sjarmerende tusenfryd.Det er viktig at manikyret beholder sin ømhet og balanse i farger.

Fargepaletten vårsesongen 2018

New York-stil, når en spiker i en manikyr skiller seg ut i en kontrastfarge, innebærer bruken av forskjellige nyanser. Også i trenden med vekslende farger på halvdelene av samme negle eller skiftende farger gjennom fingeren. Alle disse metodene krever nøye utvalg av toner.

Designere har satt en variert palett for den nye sesongen. Ved å velge nyanser fra det, kan du lage et trendy og stilig manikyr ved hjelp av noen av metodene ovenfor. I de øverste nakenhetene, rød og svart. Deres uavhengige bruk og ulike kombinasjoner gjør manikyret selv fasjonabelt.

Lys nyanser og nakentoner

Ny vår i trend pastell. Negler melkaktig farge, skygge av te rose, blek oransje og lysegrå vil være den viktigste trenden i manikyr off-season. Et spesielt sted er opptatt av hvitt lakk. Den passer for enhver anledning og er kombinert med hvilken som helst garderobe. Naken nyanser velges best av hudfarge, og legger en krukke med lakk på baksiden av hånden.

Svart og rød manikyr

Svart lakk begrenser noe av bruksområdet. Til tross for sin relevans i 2018, liker de ikke dette lakk i forretningsmanikyr. Det er imidlertid flott å lage mønstre på neglene. I denne utførelsen er denne fargen akseptert i enhver institusjon og for enhver anledning. Om våren skal prosentandelen av svarte på neglene reduseres eller fortynnes så mye som mulig med friske vårmaling.

Røde klassikere vil ikke miste popularitet. September viser nye samlinger viste at røde negler forblir i trend. Denne manikyren brukes både i monokrom versjon, og i kombinasjon med gull, sølv, svart og hvitt farger.

Lag en harmonisk manikyr fra fasjonable farger vil hjelpe en rekke fasjonable teknikker: ombre, tegninger, måne manikyr, jakke og en rekke andre metoder for å dekorere negler.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her