Masker for hårvekst: effektive oppskrifter skjønnhet

0

Hastigheten til hårveksten skyldes genetiske egenskaper. Men ofte er denne prosessen påvirket av eksterne faktorer, for eksempel stress, temperaturfall, miljøforhold. Vår oppgave er å hjelpe håret til å takle disse negative effektene og presse kroppens naturlige prosesser som hemmer veksten.

Masker for hårvekst hjemme

Moderne skjønnhetsindustrien tilbyr mange typer ferdige hårpleieprodukter. Men ingenting vil hjelpe krøllene dine som naturlige masker som styrker og akselererer veksten, utarbeidet i henhold til populære oppskrifter.

De fleste metodene som presenteres i vår artikkel er basert på mange års erfaring og observasjoner av visse komponenter, deres evne til å helbrede og styrke håret. Derfor kan du trygt bruke oppskrifter og være trygg på effektiviteten.

Kanel Hår Mask

Kanel har evnen til å øke blodstrømmen til hårrøttene.For å lage en maske trenger du kanelpulver, samt essensielle oljer. Du må ta en liten mengde kanel, ellers vil du føle en brennende følelse, og masken må raskt vaskes av.

For å lage en maske trenger du:

 • kanelpulver - 1 ts
 • kanel essensiell olje - 5 dråper
 • honning - 1 ss. en skje
 • kokosnøttolje - 1 ts

Ta en metallisk dyp kopp og legg den i et vannbad. Sett bia honning og essensielle oljer i koppen. Gradvis blander blandingen, vent til honningen er helt opptining. Legg kanelpulver til innholdet. Bland den resulterende masken grundig, løsne klumper.

Mask applikasjon

La masken avkjøles litt og påfør det på rent, fuktig hår. Dekk hodet med cellofan og hold produktet i omtrent en halv time. Etter det må du vaske håret grundig med sjampo.

Maske med kanel vurderer den beste måten å akselerere hårveksten. Etter tre applikasjoner vil du legge merke til myk mykhet, tetthet og silke av krøllene dine.

Maske med kanel og kefir

De fantastiske egenskapene til kefir ble lagt merke til av våre bestemødre, som gniddet håret med det, og tilsatte skinn og volum, akselerert hårvekst. I kombinasjon med kanel forbedrer dette meieriproduktet sine egenskaper og gir kort tid for å stimulere hårveksten.

For å lage en maske trenger du:

 • Kefir - 100 ml.
 • kanelpulver - 1 ts
 • 1 eggeplomme

Alle komponenter blandes grundig inn i en homogen masse. Masken påføres på vått rent hår og holder i ca 30 minutter. Dekk hodet med cellofan er ikke nødvendig.

Det anbefales å bruke en maske en gang i uken. Det anbefales ikke å utføre prosedyren i badekaret, da eggeplommen vil krølle opp og det vil være vanskelig å vaske det av.

Maske for å stimulere hårvekst med sennep

Sennepspulver finnes i hvert kjøkken. Det er uunnværlig ikke bare i forberedelsen av retter, men tjener også som en utmerket komponent i oppskrifter av tradisjonell medisin. Komponenter i sennep stimulerer blodstrømmen til epitel og hårsekkene. Det som om vekker hårrøttene, aktivt nærer krøllene, og øker dermed volumet flere ganger.

For en tradisjonell sennepsmaske trenger du:

 • sennepspulver - 2 ss. skjeer
 • sukker - 1 ss. skjeer
 • eggeplomme - 1 stk.
 • grønnsak eller olivenolje - 2 ss. skjeer
 • vann

Alle komponenter må flyttes forsiktig og legg den ferdige masken på hodet. Hår tett plastpose. For å forbedre effekten av masken, kan du pakke hodet med et håndkle.

Hold masken til 30-50 minutter. Da må håret vaskes med sjampo. Lag en sennepsmaske en gang i uken, og innen en måned vil du legge merke til hvordan håret ditt har blitt sterkere, mer elastisk og tykt.

Løk masker for hårvekst

Irriterende egenskaper av løk har en stimulerende effekt på hodebunnen. Takket være de løkbaserte masker blir krøllene silkeaktig, bulkere og sterkere.

Mange jenter nekter å bruke løk som en komponent i hårvoksende masker, og citerer en ubehagelig lukt. Det er imidlertid lett å kvitte seg med det ved å skylle håret i vann med tilsetning av noen dråper eddik i bordet.

For å lage en løkmaske trenger du:

 • løkpuré
 • honning

Antallet av komponenter avhenger av lengden på håret. I gjennomsnitt er det nødvendig å holde seg til proporsjoner 3: 1.

Hakk pærene gjennom en kjøttkvern eller blender. I den resulterende vasselen (med juice), legg til 1 spiseskje honning. Masken passer i hodebunnen, prøver å ikke påvirke håret selv. Dekk hodet med cellofan og et varmt håndkle og la i 40 minutter. Vask masken med sjampo og skyll håret med sitron-eddik løsning.

Gjærhud Vekst Mask

"Vokser av sprang og grenser" - hvor ofte hører vi dette uttrykket. Den naturlige egenskapen til gjær brukes ofte i matlaging, har ikke omgått dette stoffet og skjønnhetsreceptene.

Gjærmasker er enkle og effektive. I tillegg til akselerert vekst gir de håret et sunt lys og fløyelsaktig.

For å lage en maske trenger du:

 • tørr gjær - 1 ss. en skje
 • egg hvit - 1 stk.

Egghvite bør være litt pisket inn i skummet og tilsett tørr gjær. Masken er klar. Nå er det nødvendig å påføre det med myke, ikke-aggressive bevegelser i hodebunnen. Håret lukker plastposen og et varmt håndkle for bedre effekt. Hold masken på hodet bør være innen en time, skyll deretter med sjampo.

Maske for hårvekst med ampull vitaminer

Vitaminer i ampuller er en fin måte når du ikke vil bry deg med naturlige ingredienser som løk eller sennep. Du kan kjøpe ferdige produkter i apotek der et stort utvalg av naturlige vitaminer presenteres.

For å lage en maske med ampull vitaminer trenger du:

 • Vitaminer A, D, E, B6, B12 - 1 ts hver
 • Dimexide - 3 ts
 • burdock olje - 1 ts
 • sitronsaft - 2 ts

En maske basert på vitaminer regnes som den mest kraftige og effektive. Komponentene som er tilstede i den gir hårvekst og restaurering. De trenger inn i hårets rot og nærer det med de manglende stoffene.

Alle ingrediensene må blandes og umiddelbart påføres strengene. På grunn av den naturlige sammensetningen beskytter masken håret og deres follikler effektivt med naturlige ingredienser. Hold masken på 1 time, skyll deretter med sjampo, bruk den flere ganger.

Masker fra naturlige ingredienser er mye mer effektive og billigere enn kjøpte produkter, hvis sammensetning ikke forstås fullt ut. Ta deg tid og forberede for håret ditt et naturlig middel som gir dem en uforglemmelig glans, tetthet og forventet vekst.

LEAVE A RESPONSE

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her